Ці выйдзе Украіна на Еўра? Каэфіцыенты на фаварытаў стыковых матчаў
Навіны спорту
|
19 кастрычніка 2015 г.
ад
Melbourne
|
22 Адказу
|
812 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Да чэмпіянату Еўропы застаўся ўсяго 1 крок, але зрабіць яго змогуць усяго 4 зборныя з 8. Кагo букмекеры лічаць фаварытамі стыковых пар?
Галоўныя стыковыя матчі для постсавецкай прасторы – гэта гульні зборнай Украіны супраць Славеніі. Падначаленым Міхаіла Фоменка не ўдалося выбрацца з цяжкай групы, дзе лідарства адразу захапілі Іспанія і Славаччына. Акрамя таго, перамога ў апошнім матчы магла гарантаваць украінцам лепшае становішча сярод трэціх каманд, але мяч упарціва адмаўляўся ісці ў вароты Давіда дэ Хеа і зборнай Іспаніі.
Фарт аддаў свой доўг у жэрэб’ёўцы стыковых матчаў. Слабей за зборную Славеніі выглядала хіба што зборная Венгрыі, але і такі варыянт пакідае выдатныя шанцы адправіцца ў Францыю на Еўра-2016. Букмекерскія канторы не сумняваюцца, што менавіта Украіна стане пераможцай пары супраць Славеніі. Каэфіцыент на выйсце Украіны на Еўра-2016 складае 1,60. На праход славенцаў розныя букмекерскія канторы даюць розныя каціроўкі – ад 2,25 да 3,75 у залежнасці ад букмекера.
Таксама ёсць фаварыт і ў пары зборных Нарвегіі і Венгрыі. Нарвежцы правялі годную кампанію, саступіўшы толькі відавочна мацнейшым зборным Харватыі і Італіі. Таму ў стыках супраць Венгрыі каціроўкі на перамогу Нарвегіі знаходзяцца на ўзроўні 1,60. Стаўкі на праход Венгрыі прымаюцца па каэфіцыенце 2,20.
Самыя інтрыгуючыя бітвы нас чакаюць у матчах геаграфічных суседзяў – зборных Швецыі і Даніі, а таксама ў супрацьстаянні зборных Босніі і Ірландыі. Цікава, што замежныя букмекеры і ў гэтых парах бачаць фаварыта.
William Hill ставіць на праход зборных Швецыі і Босніі і Герцагавіны аднолькавыя каэфіцыенты 1,61. Расійскія букмекеры гатовыя даць боснійцам каэфіцыент 1,76, а скандынавам – і зусім 1,82. Адпаведна, праход зборнай Ірландыі і Даніі каціруецца ў William Hill на ўзроўні 2,20. Расійскія канторы Даніі выставляюць каэфіцыент 2,05, а Ірландыі даюць 2,14.
Крыніца : http://www.intelbet.ru/
Украіна павінна так то выйсці, шведы,баснійцы і нарвежцы
я б паставіў на Ірландыю
Украіна павінна выйсці. у акно…
Выйдзе. куды яна дзенецца.
усе “футбольныя эксперты” ва Украіне баюцца таго што букмекеры ставяць Украіну фаварытам, нашмат лепш было калі французам у гасцях матч без шанцаў аддалі.
дак м ыжэ вроде Францыю утащылі. Ці гэта не мы былі, калі Карлас гетры папраўляў. Па-мойму, гэта не мы былі, а Англія.
я пра стыкавыя матчы на мінулым ЧМ, калі ў першым матчы Украіна выйграла 2-0, усе проста на вушах стаялі, а ў другім прайгралі 3-0, без ніводнага моманту ў варотах суперніка.
Украіна пераможа !
та хз, гістарычная перамога атрымаецца, калі ўсё ж пераможуць, словенцы відавочна не слабыя, у свой час Расію не пусцілі ў падобным плэй-оф.
А ўсе чаму!? Дык таму што ,нашы ўкурыліся кальянаў і напіліся алкаголю!
на 1хбет на праход Украіны даюць усяго 1.35
не мог жа так коэф рухнуць
Неее , Димон, Украіна прайдзе 100 працэнтаў ! ))
Матч, канешне, вясёлы, Славенія ўвогуле баксёры))
так, я таксама не чакаў ад іх такога ) крута, канешне, рад за зборную.
гляджу зараз, абдымаюцца, задаволеныя )))
Мае словы былі прароцкімі. Бо я ПРАРОК. Кароч купляем у мяне Прароцтвы за паінты.
хто выйграе Еўра? прарок ?
давай верачку
Напішы ўсе каманды, якія ўдзельнічаюць. А я напішу, хто выйграе. Калі выйграе, нават не так. Калі выйграе тая каманда, на якую я пакажу, ты мне 10 поінтаў. Бо я Прарок бясплатна не працую. І па перадплаце таксама. толькі па факце.
1 карзіна – абавязкова выйдзе Францыя
2 карзіна – абавязкова выйдзе Украіна
3 карзіна Абавязкова выйдзе Чэхія
4 Карзіна абавязкова выйдзе Паўночная Ірландыя
А пераможа Украіна на Еўра
гэта ўсяго толькі пасеў зборных
з усіх гэтых назавеш пераможцу Еўра я табе 10 поінтаў , калі не ўгадаеш ) ты мне 3)
гатовы паставіць 100$-400$ што хохлы не возьмуць Еўра )
Які 3) Гэта не справядліва атрымліваецца. Тады калі я ўгадваю ты мне 300 баксаў, а не ўгадваю я табе 3 поінты вось тады справядліва)
Украіна пераможа.
значыць ты не прарок, завалівай 😁
САМАЗВАНЕЦ!!!!!!!1