Ці варта заклеваць камеру ноўтбука
Флудзілка
|
6 July 2016
ад
PavelFredooc
|
17 Адказаў
|
1,370 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Трэба заклейваць !!! А лепш увогуле камп выкінуць і пайсці пешшу ў тайгу жыць.
Гэта дакладна! згаджаюся.
Фігня ўсё гэта!![]()
Хутчэй за ўсё гэта самаспакойванне і самаўнушэнне 😁
😎 Навошта заклейваць? У мяне вось з мясам вырвана 😁 І ніякіх праблем 😁
як заклейванне камеры можа дапамагчы ў
Не, ну можаце падумаць, што гэта жарт, але факт падключэння і выкарыстання камераў з наўтбукаў ёсць. Да таго ж, камеры тэлефонаў таксама заклейваюць, бачыў, у мяне ёсць знаёмы, які займаецца не вельмі легальнай дзейнасцю. Пра што казаць, калі існуе софт для выдаленага кіравання мабільнай прыладай.
Агледзься – за табой сачаць КДБэшнікі, і за сябрам таксама.
Такога софту куча, было б падключэнне ў інтэрнэты і знайсці можна там што заўгодна і на любы густ 😁 Галоўнае – жаданне, вось толькі каму і навошта шпіёнаваць за сярэднестатыстычным чалавекам незразумела… Грошай у яго шмат няма… дзяржаўных сакрэтаў, напэўна, не ведае. Ды і тым больш вось ён, вінда 10 з немалым збором займаецца, і куды гэта потым трапляе – незразумела.
Калі ёсць што хаваць і няма ўпэўненасці, што за вамі дакладна ніхто не зможа праз камеру сачыць, то варта заклеіць, а лепшы спосаб – механічна выдаліць гэтую камеру! І не забывайце, што існуюць таксама ўбудаваныя мікрафоны)
усё гэта фігня, заклейвай не заклейваючы, калі захочуць то знойдуць!
оо вось так лепш будзе!!!
А мне па х . У мяне usb камера.
як варыянт)
Тут такое: калі ў вас параноя, гэта яшчэ зусім не значыць, што за намі не сочаць)
З маёй маніяй пераследу, я аддаю перавагу заклеваць)
А камера звязаная з мікрафонам? То бок калі камеру заклеяць і цябе хакнуць, будзе гук?