Ці сапраўдныя ліцэнзаваныя софты?
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
8 February 2018
ад
alexey03
|
22 Адказу
|
900 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у казіно ёё і плейамо адзін правайдэр, але розныя лініі. у ёё 16 ліній у гульні планета фортуны, а ў плейамо 20 ліній.
тут у мяне ўзнікла пытанне, чаму правайдэр адзін, а гульні па-рознаму настроены……
можа хто падкажа?
А ты ўпэўнены,што настроена менавіта колькасць ліній а не проста тупа стаўка ?
а ты ўпэўнены, што гэта не эфект Мандэлы?
А ты ўпэўнены, што гэта не махлярства? 😁
гэта мешэйнічства з эфектам мандэлы ў стаўцы
ліцэнзія і там і там – ты лёгка гэта сам можаш праверыць, з якіх сервераў гульні падгружаюцца – яны павінны падгружацца з аднолькавых сервераў, нетент – з нетента, мікра з мікра – быў копіпаст у нас з ттр-а, там усё распісана ; ліцэнзіі ігрософта, здаецца, у джоя і яго дачкі забылася назва
паглядзі ўнізе і рознае афармленне…..
гэта добра што ты верыш))))
вось – для пачатку прачытай 🔗
у сэнсе – верыш ? бяры парасят адкрый у азартплее і к примеру юнибэце – і ўбачыш што з розных сервакаў ідзе трафік
аб гэтым ідзе гаворка……вось глядзі, я ў Адмірале гуляў, там дзе чыста Ігрософт, але ўсе казалі, што гэта скрыпт, хоць і з сервера афіц. софт, што і Ріобет….
у гэтым яшчэ ёсць падвох!!!!!!!!!!!!!
не хачу чытаць я ведаю, пра што ты маеш на ўвазе…..
адміралаў сотні казіно – магчыма і ёсць дзе-небудзь арыгінал – хоць складана паверыць
А што там унізе ?
Афармленне аднолькавае. Асноўнага акна. Усё астатняе – стылі самога сайта.
лініі там 16 у адным,а ў другім 20 як можа быць розніца калі адна бочка!!!!!!!!!!
І не капоснічай людзям мазгі. Увесь час даколупваешся да слупа, нават не разабраўшыся. Лянота было паглядзець, колькі там увогуле, у прынцыпе, выйгрышных ліній ? Я вось не паляніўся. Іх там 40 !!!!
паглядзі не дэма-версію, а на грошы!!!!!!!!!!8- гэта 0.5 капеек 16- гэта рублёвая стаўка ў ёй, а ў Playamo 10- 0.5 капеек 20 руб……
не разбіраешся не адказвай!
Ты ці дурэнь ці прыкідваешся? Блін, яшчэ нешта дзе‑та ён там трымаў. Як у тым анекдоце: бяру за 100 прадаю за 200. 200:100=2. вось на гэтыя 2% я і жыву….
Там, дзе агульная стаўка мінімалка 8 рублёў, гэта 40 ліній па 20 капеек за лінію. Там, дзе 10 рублёў мінімальная стаўка, гэта 40 ліній па 0,25 капеек за лінію. Вось і ўся фішка, блін !!!
пацаны, я лічу, што гэта ўсе рэптылоіды
Сапраўды, ты правы, яны атачаюць нас ужо даўно😁
я вось пачынаю падазраваць што і ты іх песпешнік
здавайся
блэт Ленин ,прыбяры гэтага мужыка які з бездэпа ў Вулкане выведзенага пустыўся ва ўсе цяжкія) У мяне камп яго не вытрымлівае на кожнай старонцы глядзець)