Ці памятаеце вы свой першы раз (першую гульню)?
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
23 May 2025
ад
Max777
|
190 Адказаў
|
2,817 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Цікава, а памятаеце Вы сваю першую гульню?
Калі і дзе (анлайн/афлайн) гэта было?
У што і як гулялі?
Асабіста я памятаю гэты дзень як учора.
Было гэта 24 гады таму, у невялікім афлайн зале. Было мне значна менш за 18 гадоў, на што, уласна, тады малыя залы зусім увагі не звярталі.
Мой першы аўтамат быў жабкі. У кішэні быў заробак, які бацькі папрасілі паехаць зняць у банкамате, а менавіта 8000. Пачаў гуляць каля 17 гадзін і круціў жабак усю ноч. Ужо пад раніцу, з апошніх 100р, жабкі выдалі ў першую лінію топ сімвалаў на 10.000 і прыкладна а 7 раніцы я задаволены адмазкай паехаў дадому. Так, за 2000р я «прадаў» некалькі гадоў жыцця сваіх бацькоў, якія ўсю ноч шукалі мяне па морганах, і гэты дзень (ці точней ноч) стаў асноватворным у маім жыцці, пустыўшы яго пад адкіс.
А які Ваш першы вопыт?
Я як учора памятаю)
Я пачаў з покера,у інтэрнэце ковыряўся і наткнуўся на Покерстарс скачал і пачаў гуляць,хоць як гуляць у душы не іп.л)
Потым пачаў як гуляюць,якія карты выйграюць і г.д
Кароче за 3 месяцы навучыўся холдэм,омаху хай лоу і стад гуляць,далей усе гульні паціху вывучаў.
Самае цікавае не глядзеў у інтэрнэце правілаў і г.д
Праз год ужо на слоты падключыўся і пайшло-паехала.
Я вельмі добра памятаю. Калі афлайн, то гэта быў амерыканскі покер, 10 рублёў – гэта было 200 крэдытаў, прыкладна 1998-1999 гады.
А онлайн гэта голдфішка ў 2003 годзе, гульня хітман, дарэчы, класная гульня ад мікры. Трэба павыграць:))
Як жа шкада, што твой першы раз быў не ў Вулкaнах, тады б ты дакладна прайшоў усю школу, пачынаючы з азоў.
@goldking калі ты пра онлайн-вулканы, яны таксама былі з паралелі, канешне, але я ім асабліва не верыў. Калі браць гульні вулканоўскія, на той момант гэта були копіі gaminator, то я больш гуляў у тых, хто хутчэй выводзіў, ды і гуляць было цікавей, я ўжо назваў іх не памятаю, ну нешта накшталт GM slots, gaminatorslots, так калі яны з’яўляліся, іх было вельмі шмат, а я ж з самых-самых азоў, калі яшчэ онлайн-вулканоў нават не было.
У нас з іншага боку быў маленькі гульнявы клуб на скрыжаванні Марата і Нэўскага, на 11 апаратаў, там толькі гаминаторы былі і калі нас зачынілі, я адразу пайшоў шукаць у інтэрнэце новыя крыніцы даходу, але ў выніку ў інтэрнэце ў нас не пайшло, мы больш рэалісты! Таму ў інтэрнэце толькі гуляць, але з самага-самага пачатку :))) Карацей, не хапіла нам ведаў у інтэрнэце замутіць аўцікі :)) У рэале прасцей, у сям’і ёсць менты 👮, адкрывай і муті што хочаш, а ў кампутары няма :)))
О, мой першы онлайн-казік быў якраз GM slots)
Цікава, яны дагэтуль жывыя?
Яны потым у цэлую сетку вулканаў разрасліся. Штосьці каля 10 казікаў у іх было)
@goldking так што, брат, я яшчэ да вулканаў паспрабаваў кучу гаўна, у пошуках клубнічак:)))) гэта глыбей за азы:)))
там такія сметніцы былі, я памятаю адзін раз у клубнічках выйграў, нават не верыў, што такі ккал можа зняць, засуў трохі грошай, каб проста пагуляць, а потым, напэўна, праз месяца 3 дзыньк – гэта быў гук webmoney і гляджу, на значку манетачка мігае, думаю што, адкуль, потым толькі ўспомніў па суме:)))
гэта ўжо пазней сталі з’яўляцца розныя Вулканы.
Мой першы раз быў афлайн, працаваў у свае 17 гадоў побач з гульнявымі аўтаматамі ў краме рыболавных прылад. Выйшаў з магазіна і побач дзверы тоніраваныя. Размавіўся з ахоўнікам і адміністратаром, дамовіліся на тым, што калі хто-небудзь замазаецца, быццам не ў сабе – ставяць таблічку, што не працуе. Я прыходзіў з грашыма з касы, рабіў х2-5 ад дэпазіту, дзяліўся з імі і ішоў назад на кропку. Вось такі вось быў першы досвед.
У першы раз зайшоў у наземнае казіно яшчэ пры Ющенко і адразу трапіў на рулетку… Вырашыў пан або прапал, вось і зрабіў стаўку на “чырвонае” – парадаваўся выйгрышу, потым яшчэ двойчы на “чырвонае” і пайшоў. А потым ужо пачаў гуляць спачатку на дюжыны, затым на сікслайны. І толькі калі зразумеў, што галоўнае гэта “трэк”, тады і пачаў ставіць на паўторы лікаў, плюс суседзяў па колу і па полі…
PS. Мне спадабалася рулетка, там шмат залежыць ад самога гульца, куды ён паставіць асабліва пасля кідка дылера. У слотах там па-іншаму, яны мне нагадваюць, быццам “чорная скрыня”…)
Гляджу, большасьць пачынала з афлайн-казіно. Я, скажам, пачаў менавіта ў анлайне некалькі гадоў таму, папалася навязлівая рэклама ў інтэрнэце і паехала.
Мой першы раз быў у казіно Вавада ў 2019 годзе.
Тады мне было яшчэ 17 гадоў, азартным быў з самых ранніх гадоў увогуле, так што казіно – лагічны вынік. Наткнуўся на стримы Лудожопа і Витуса, зацікавіўся і пачаў гуляць.
Дэпнуў тады 700 рублёў і за прыкладна 3 дні набіў да 200 тысяч. Класнае было час! Але з-за такога буйнага выйгрышу зацягнула надоўга і, хоць часам бываюць перапынкі, цяпер гуляю пастаянна.
Дарэчы, амаль усе гэтыя бабкі зліў. Тады яшчэ быў ківі… Карацей, старыя добрыя часы, пра якія прыемна ўспамінаць.
Так смешна чытаць пра 2019, как пра старыя добрыя часы! Дааа, старыя мы ўжо тыя хто з восемдзесятых !
@lexa2000 так канешне, бо каму 40 і больш, гэтых онлайнаў яшчэ ў поміне не было! Для вас гэта будзе здзіўленнем , але раней інтэрнэт быў праз тэлефонную лінію! :)))) а вы, напэўна, не ведаеце, што за тэлефонная лінія! Тэлефон у кожнай кватэры быў стацыянарны:))) на проводочку
2002 год – Вулкан, электронная рулетка, потым відэапокер і жабы, якія скакалі па балотных лістах.
Я дагэтуль памятаю ўсе лікі па парадку на коле, а вось гэтыя суседзі і насупраць, ухх, гэта быў час, пра х50000 ніхто не думаў)
@MrCardholder9 дарэчы, я яксьці гуляў у плэйфортуне, даўно, год таму прыкладна, цяпер там заблакіраваны і наткнуўся на гэтыя жабкі:))) вось забыў які правайдэр!!! Прычым трапіў у выгрышную серыю, прапераскакаў да канца 2 разы, практычна запар. І адзін раз амаль максімум угадаў налева/направа! Дарэчы, ведалі, што там максімум 10 раз можна ўгадаць. Я яшчэ ў офлайн чаргаваў і 10 разоў угадаў і ўсё, канец:((( я думаў апарат паламаўся:)))
Ах так,яшчэ працаваў у гульнявых установах аховнікам у маладосці)там яшчэ навучылі слоты гуляць)зарплату атрымліваў і там жа пакідаў)
@robingood не ведаю як у вас, але ў нас калі работніка ўбачаць у любым закладзе то ўсё, адразу звальненне.
Першы афлайн у клубнічкі, канечне ж.анлайн у казіно Ікс,вырашыў выпрабаваць шчасце,пасля прагляду рэкламы ў серыяле.слот нават памятаю,Піраміды ад NetEnt.25 к нават вывелі,з гэтага то ўсё і панеслася.
Першымі офлайн-слотамі ў мяне быў аўтамат з семёркамі.. тыя слупкі, што стаялі на кожнай прыпынку – там па факце нават малюнкаў не было, а проста лічбы! Прычым нібыта ўжо тады былі і абезьяны і г.д. шмат дзе, але я як-то іх бокам абыходзіў.
У онлайне ў БК наткнуўся на раздзел казіно – першы правайдэр быў мікра і слоты былі чыста бандзіты нейкія (там фрыспіны+бонус з джэкпотам не прагрэсіўным) потым плэйбой тэрмінатар і г.д. (ну ўсё, што было папулярна на той момант) наступны правайдэр быў нетэнт, а першы слот альбо кои принцесс альбо спейс (не памятаю дакладна хто з іх, быццам кои) пры тым у тым БК мікра проста гуляла, а каб пагуляць у нетэнт трэба было баланс пераносіць асноўны ў асобную ўкладку тыпу пад нетэнт) дзіўна кароч.
Яшчэ быў слот Kingdom з мікра – па-мойму, калі быць дакладным, Форсакен Кінгдом, там мячы збіраць трэба было і фрыспіны былі – так там х100 было такое шчасце што жах)
@gans2115 да мы ноччу гулялі)калі ў зале не было гульцоў і зачынялі дзверы, камеру адключалі самі)
Памятаю, калі ўпершыню наткнуўся на інтэрнэт-слоты – справа была выпадковая. Сядзеў ноччу дома, інтэрнэт толькі нармальна з’явіўся, вырашыў пацікавіцца з цікавасці. Знайшоў нейкае замежнае казіно з крэпкім перакладам, усё на Flash, загружалася павольна, але мяне чамусці зачапіла.
Распісаўся, кинул пару соцень рублёў праз старэнькую картку – доўга думаў, не кіне ці. Выбраў слот з садавінай, круціў па капейцы – тады нават мінімальная стаўка здавалася сур’ёзнай. У нейкі момант упаў у бонусную гульню, экран замгаў, і на балансе раптам стала ў 5 разоў больш. Не скажаш, што выйграў шмат, але эмоцыі былі начыста як бы джэкпот сарваў.
З таго часу ўцягнуўся. Гэта быў першы крок у доўгую гісторыю з азартам і анлайн-казіно.
Першы раз я памятаю, калі пазнаёміўся з онлайн-гэмблінгам, то гэта было, калі я спампаваў нейкае замежнае казіно на камп’ютар. Усталяваў і чакаў запуску паўгадзіны, а калі ўсё загрузілася я ўбачыў правайдэра “Microgaming”. Дарэчы і гульні загружаліся таксама вельмі доўга)Першую гульню, якую запускаў, не памятаю, на жаль. 25 гадоў напэўна прайшло амаль)
@oopsant а я памятаю калі гэтыя слупкі былі, там пятакі былі і максімалка тры сямёркі х200, тысяча рублёў. Я часам кідаў, ніколі нічога толковага, а тут з батяй былі ў краме і на выхадзе ён закінуў адзінкавы пятак адзін раз у жыцці і адразу 777. Я, канешне, ахрынеў, кажу батя не да, трэба цябе з сабой браць у казіно 🎰:)))
не памятаю провайдера вядома, мы тады крышавалі ларэк з апаратамі, РИО называлася сетка, так вось там былі жабкі, садавіна ягады, якія тырылі ўсе, можа памятаеш такія і самы загадкавы слот, ну па вайбу для мяне, піраміды ацтэкаў што ці, эххх было час.