Ці можна жыць на стаўках на спорт?
Стратэгіі і сістэмы ставак на спорт
|
4 February 2016
ад
aciticmakal
|
82 Адказу
|
7,834 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ці можна жыць са ставак на спорт? Каб нідзе не працаваць, а толькі гэтым займацца. Ці не атрымаецца?
З пачатку дакладна не атрымаецца, тут патрэбны вопыт, стратэгія і халодны разлік. Мінімум гадоў 3 спатрэбіцца для ўпэўненасці ў сваіх стаўках.
Знанні+0 эмоцый пры здзяйсненні кожнай стаўкі. Тады гэта магчыма. Першы час вельмі многа будзеш абпальвацца.
але,можна знайсці дурняў, якім будзеш прадаваць прагнозы)
жыць са ставак амаль тое самае, што жыць з покера ці слотаў, у кагосьці гэта атрымліваецца.а я б яшчэ дадаў, 🙂 : “а ў большасці гульцоў гэтага няма”
канечне можна жыць, сваіх заліеш тыщ так сто, вернеш з іх тыщь пяць, схадзіш у магаз і будзеш есці месяц на гэтыя пяць тыщ)))
На БР можна пачытаць пра Біллі Ўолтэрса, які лямы зарабляў на стаўках на спорт.
але такіх, вядома, дзесяткі, а можа і адзінкі.
Усё нашмат прасцей. Нельга жыць з гульні. Ідзі на завод, калі на большае мазгоў няма. Хаця на заводзе яны таксама патрэбныя.
Думаю, ёсць тыя, хто жыве за кошт гульні, але такія напэўна маюць жалезныя нервы, вытрымку і хватку, па мне гульня больш як хобі, перакідваю туды-сюда бабло))
Можна. Калі ты букмекер🙂
Так проста атрымліваецца, што людзі выкарыстоўваюць для свайго супакою ці каб падняць настрой. Калі выйграюць – то добра, а калі не – дык і не расстрояцца. Але ў той жа час на YouTube даволі шмат ролікаў, дзе ёсць вось такія спецы! Хоць яны і даюць платныя прагнозы, але гэта зусім іншая тэма.
Вось я тут новы персанаж на вашым форуме і хачу навучыцца ставіць правільна, а то ў мяне шмат сяброў, якія ставяць толькі каб свае патрэбы задаволіць, і мяне ў гэта ўцягнуць хочуць. Хлопцы, хто з вас тут шарыць у стаўках і можа дапамагчы навучыцца ставіць? Сам хто-небудзь захоплены гэтай тэмай?
здарова, заходзь у раздзел «Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей», там знойдзеш і тых, хто толькі пачаў ставіць, і тых, хто дае якасныя прагнозы)) а там зайдзеш ужо да каго хочаш, глядзі, пытайся, стаў))
Гэта дакладна)))))))))) увогуле як я бачу – зарабляць на стаўках 2-5 тысяч бакинскіх у месяц. + Мець дэпазіт у розных банках на суму мінімум 15 000 $ (гэта прыкладна хопіць заплаціць за кватэру і на хавчык) астатнія тысячы 40 000 выкарыстоўваць прама прапарцыянальна размеркаваўшы па розных БК, каб ставіць, выбіраючы максімальны кэф
Ну толькі на адных стаўках без вызначанай стратэгіі наўрад ці, бо заўсёды ёсць рызыкі прайграшу. Я стаўлю для свайго задавальнення, а каб менавіта нармальна зарабіць, карыстаюся вілкамі, там рызыкаў прайграшу фактычна няма.
Гэта магчыма толькі пры наяўнасці бонусаў на рахунку. А іх БК не даюць у пастаянным рэжыме. А так, вілка – гэта таптанне на месцы.
Чаму гэта таптанне на месцы, у мяне некалькі тысяч долараў з вілкаў (канешне, карыстаюся сканерамі). А звычайныя стаўкі раблю час ад часу для ўласнага задавальнення (не для зарабку), бо я былы спартовец і мне гэта па кайфу
Ну тлумач мне тады, калі ласка, што такое віла ў тваім разуменні? Я без сарказму зараз.
Калі прасцей кажучы, гэта калі ты ставіш на супрацьлеглыя вынікі аднаго матчу ў розных канторах і атрымліваеш прыбытак пры любым зыходзе матчу.
Гэта як вілка ў шахматах, напрыклад, ты нападаеш адначасова на дзве фігуры і неважна, як зробіць ход супернік, ты ўсё роўна будзеш у плюсе.
Мне не абавязкова простым 😁 Я зразумею. Але я заўсёды лічыў вілку простым хеджаваннем. І не больш.
Думаю, гэта некарэктнае параўнанне.
Ну ўвогуле і ў цэлым я цябе зразумеў. Поспехаў.
Сорян, не хацеў абразіць. Я ўвогуле думаў, што пра вілкі ведаюць усе, бо гэта вельмі распаўсюджаная стратэгія.
Я больш за тры гады вілю і магу сказаць на 100%, што гэта не хеджыраванне. Лічу пару тысяч баксаў гэта няблагая прыбытак для хобі. Вядома, там шмат тонкасцяў і складанасцяў, вілкі – гэта не для кожнага, я ва ўсім гэтым доўга разбіраўся. Але зарабіць можна даволі нядрэнныя грошы і гэта факт.
Чаму некарэктнае параўнанне? Ты застаешся ў плюсе пры любым зыходзе – сэнс у гэтым. Вядома, у вілках гэта прасцей, чым у шахматах, бо там многае залежыць ад бягучай пазіцыі, можа быць спецыяльная ахвяра фігуры, каб паставіць мат і г.д. Тут проста само паняцце “вілка” падобнае, вось я і прывёў іх у якасці параўнання.
Жартуеш што? ))
PS: быццам калі ставіць вілкі ў адной канторы, то могуць парэзаць каэфы, а то і зусім забаніць? за ісціну не бяру, проста дзесьці чуў пра гэта
Та не. Гэта адбываецца ў розных канторах. Менавіта ў гэтым і соль. А вось тое, што могуць парэзаць, забаніць, абнуліць – ды… Там таксама не дурні сядзяць і нейкай інфармацыяй адзін з адным абменьваюцца. Ну атрымліваецца ў чалавека і слава богу.
Букмекерскія канторы не любяць вілочнікаў, бо мы адабраем іх даход, таму не па чутках магу сказаць, што рахункі рэжуць і акаўнты часам баняць, асабліва расійскія канторы.
Але вілка ставіцца не ў адной канторы, а ў розных (за рэдкім выключэннем).
Я прабачаюся, можа нешта не разумею, а дакладней – сапраўды не разумею але як можна быць у плюсе з такіх двух ставак, напрыклад на футбол? Атрымаецца, што такое магчымa калі на абедзве каманды каэф будзе вышэй за 2-х, да таго ж не выключаны нічыёй вынік, пры якім абедзве стаўкі прайграюць )
Не. Там прынцып прыкладна наступны : стаўку ставіш на адну каманду з зыходам а-ля выйгралі гэтыя ці тыя ))) А каэфы розныя ў канторах. Там схема, карацей, мутная. Працоўна з гэтых каэфаў ты ставіш у адной канторы адну суму стаўкі, а ў другой – іншую і на процілеглы зыход. Я дэталяў не памятаю. Даўно было ))) Але якось так.