Ці можна павялічыць шанцы на выйгрыш?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
29 January 2025
ад
Seryj4
|
180 Адказаў
|
13,799 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4 а сэнс было ў рулетку 36 нумароў закрываць. Нават калі твае нумары будуць падаць пастаянна, ты нічога не выграеш. Магу зразумець бонус, калі толькі мыць.
Бывае ноччу 2-3 заходзіш у манаполію . Выдае 4 кідкі з іксам. Пару раз лавіў так . Заносы былі х500 і вышэй.
@Seryj4 мне здаецца, што круціць дэма і круціць на рэальныя грошы – не тое ж самае, што паглядзець паводзіны слота. Дэма толькі дае магчымасць, як мне здаецца, зразумець механіку, не болей. Відавочна толькі адно: калі заходзіш у слот і робіш 20-30 спінаў – можна зразумець, гуляе ён ці не. Так, абсалютна не выключана, што ты выходзіш са слота, а наступны спін мог бы табе падкінуць бонуску з макс-вінам, але гэта рандом і трэба гэта разумець)
я асабіста, калі слот увогуле не гуляе – пераходжу ў іншы. Дабіваць яго, дадэпіць і г.д. не люблю, больш з цёплай галавой не гуляю, а з халоднай)
@perto у апошні час, калі браць у разлік слоты Pragmatic, то 20-30 спінаў у мяне нічога не гуляе. Гэта ўвесь 2025 год. І даводзіцца ў адным слоце выкручваць да 500 спінаў, рэдка 1000-1500. Калі заходзіць у слот на 20-30 спінаў, то як цяпер Pragmatic перабудзіў гульню слотаў (скрыпт), то ўвогуле нічога не ўбачыш.
Нават рыбалкі, старыя і сплэш, бонус ставіцца на 50-ым спіне +/- , гэта калі слот гуляе! Вось такая рэальнасць зараз, асабіста ў мяне!
У правайдэра Hacksaw там так, калі гуляе – то бонуска звычайна да 50 спінаў.
Так што, асабіста я ўжо перастаў ужываць тактыку 20-30 спінаў. Ось так)
@inkgra84 цікавае назіранне)) Ну, напэўна вы правы, але я проста заўважаў, што прагмат той жа калі грае, то гэта відаць з самага пачатку. А бывае больш крыўдна, калі слот байціць у самым пачатку, накідвае па х100-х200 і пасля гэтага ўжо круціш у чаканні чаго‑небудзь больш адчувальнага, а ён проста бярэ і выключаецца. Я вось вяду вайну з чырвоным Зевсам ад прагмата і пакуль што бяссэнсоўна, за 5000+ спінаў убачыў адну х1000, прычым цалкам па розных стаўках. Я проста рэдка куды-небудзь заходжу, акрамя прагмата, асабліва калі невялікі баланс, бо мне здаецца, што як бы толькі ён можа нядрэнна памножыць баланс, хоць галавой разумею, што гэта ўсё рандом і не больш))
у слоты кручу па дробных стаўках, калі пачынае даваць, ўрубаю па вялікіх
@smerch
Гэта быў прыклад з жыцця, якому мінімум дзесяць гадоў). Тады таварыш па цэху такім чынам правяраў казіно на сумленнасць і апынуўся правы – казіно кінула шарык 10 разоў запар у ячэйку з нумарам ZERO(
@thee4 Менавіта! Адпаведна, я асабіста лічу гэту тэму не дарэчнай у дадзены момант для абмеркавання, бо ад гульца больш нічога ў прынцыпе не залежыць і не разумець гэтага…..ну уууууу. Не ведаю нават як ахарактарызаваць…..🤔🤽,а так званае паняцце “занос” і rtp пайшло ў мінулае і засталося там.,,у гадах эдак 2015-2019 г.г ад сілы 2020.Усё!
@pavel555
Няхай будзе, як настаўленне для “навічкоў”, што не ўсё так “проста” і выпадкова ў гЭмбле, як пра гэта “дуць у вушы” неда-казіно. Яны альбо не даюць сумленна гуляць, а калі раптам “прамаргалі тлусты” выйгрыш, то будуць паступаць, як гэтыя… з “скатобазы” з бабУшкай!
@thee4
Ахуець ладна 10 раз чорнае ці чырвонае, але каб 10 разоў зеро – такога ніколі не бачыў)
Галоўнае верыць, мысліць пазітыўна і ўдача прыйдзе да цябе )
@sergej22 цікава, трэба паспрабаваць І часта спрацоўвае стратэгія ?)
@lian0603
Так, сапраўды, але Фартуна яна дзяўчына капрызіная, хаця сустракаюцца такія казікі, што пра ігравы “фарт” забываеш зусім, там працуе іншая тэма – “Педальны Вася”, ён сваю справу ведае)
канешне можна проста часцей старацца выводзіць пры пад’ёме балансу а не гуляць да апошняга
Мартынгейл як адзін са спосабаў абыграць казіно.
@lian0603
Галоўнае не чакаць цуда бонусіку, тыпа вось-вось выпадзе, а ў цябе ўжо палова балансу няма, ці яшчэ горш падняў х2-3, а гэта, канечне, мала, а потым проста сліў
Нядаўна паглядзеў відэа гульні ў ХХХtreme Lightning на “руле” і быў здзіўлены, калі ў гульца, стыль якога мне знаёмы, атрымалася словіць х200 і нават х600.
Можна, канешне, проста трэба паставіць свечку богу заносаў
Ніколі не было так, што на фанцікі дае, а потым дае на рэальны баланс. Хутчэй няма ніякай заканамернасці
@solwwow
Ды па-рознаму бывае, скажам, калі ўпэўнены, што казіно не ўмешваецца ў гульню, тады так… А калі яно “лёвае”… то вынік гульні прадказальны, якім бы ты “фартавым” не быў)
@solwwow казіно – гэта ў асноўным рандом )
Эмацыйны стан вельмі моцна ўплывае на вынік гульні. Гуляйце в “задавальненне” , тады будзеце ў плюсе!
Павялічыць шанцы на выйгрыш можа толькі вялікі банк і цярпенне)
@m4x0n1
Гэта можа быць занадта марнатраўна, ды цярпення таксама не жалезнае і яго можа не хапіць)
@smerch
Хутчэй супадзенне або гульцоў мала, таму і дае. Але ў слотах куды б не зайшоў, дробязь лавлю