Ці можна павялічыць шанцы на выйгрыш?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
29 January 2025
ад
Seryj4
|
180 Адказаў
|
13,510 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прапаную цікаваю тэму для зносін: ці можна павялічыць свае шанцы на выйгрыш і як гэта зрабіць?
Вядома, кожны гульцу зацікаўлены ў выйгрышы. Я прапаную свае спосабы, якія могуць павысіць шанцы выйграць, а вы, паважаныя калегі, прапануйце свае.
Перш за ўсё, я карыстаюся простым метадам: пробная гульня на “фанцікі” у казіно. Калі ёсць удача ў пробнай гульні, то цалкам верагодна, варта гуляць на рэальныя грошы і наадварот. Так, у гэтым метадзе ёсць свае недахопы: ён не можа гарантаваць поспех і яшчэ не заўсёды ўдаецца знайсці сумленнае казіно, у якім пробная гульня ідзе па тых жа параметрах, што і рэальная, на грошы. Не сакрэт, што многія казіно грашаць, істотна павялічваючы верагоднасць шанцу ў пробных гульнях, а як толькі ўнясеш грошы і пачынаеш гульню, усё інакш – вяртанне мізэрнае.
Дык, гатовыя праверыць метад?
Праблема тут не толькі ў тваім метадзе, а ў тым, што такіх метадаў увогуле няма.
Як бы ты ні гуляў, ні хітрачыў, у выніку ўсё роўна зліў.
Адзінкавая плюсавая стратэгія – гэта ўвогуле не гуляць або выйграць з першага дэпа і больш ніколі не дэпаць.
Які метад? Гульні на фанцікі? Дык на фанцікі, напрыклад у Аматике, я б ужо быў мультымільянерам, прычым даляравым!
У гульні на “фанцікі” я прапаную правяраць свае шанцы на выйграш “тут і зараз”. Калі не везе, то не рабі дэп і не вытрачай час і грошы – прайграеш. Мне гэты метад часам дапамагаў, таму я яго і згадаў.
…Калі няма ўпэўненасці, што казіно будзе ўмешвацца ў гульню, няма сэнсу гаварыць пра стратэгію і тактыку гульні)
Не згодзен. Ёсць метады, якія могуць вельмі істотна дапамагчы разлічыць свае шанцы на выйгрыш. Аб адным з іх я раскажу. Адразу папярэджваю: усё ў ім бясплатна і агульнадаступна, а я ні пры якіх умовах не займаўся і не буду займацца дапамогай камусьці ў жаданні выйграць. А то, ведаеце, абвінавацяць мяне ў рэкламе)
Згодзен. Усё ж мы па змаўчанні будзем абмяркоўваць гульню ў сумленных казіно. Знайсці такія – асобная тэма.
Калі гаворка пойдзе пра роўныя шанцы, скажам па “Мартынгейлу”, то гэта ілюзія – для навічкоў! А сканчаецца яна “злівам”😎
Дык вось, раскрываю інтрыгу, раскажу пра свой метад, які мала каму вядомы. Метад грунтуецца на тым, што перыяды ўдачы ў гульнях вылічваюцца з дапамогай астралагічнай праграмы. Усё бясплатна і агульнадаступна. Заходзьце на сайт астропрацэсара ZET і спампоўваеце любую праграму для складання натальнай карты. Напрыклад, ZET 8 або ZET 9 Што гэта такое – пакуль не буду расказваць, а вось пра тое, як гэтай праграмай карыстацца – раскажу.
Спампавалі праграму – складзіце сабе асабістую натальную карту. У спецыяльным полі ўводзіце свае даныя: год, месяц, дату і дакладны час нараджэння і націскаеце “Стварыць”. Праграма стварыла вашу карту. Далей там ёсць магчымасць стварыць каляндар-прагноз на любы месяц або год. У гэтым календары будуць бачны спрыяльныя і неспрыяльныя дні для любых спраў, у тым ліку і для гульняў. Проста глядзіце, калі ёсць удача, а калі яе няма або шанцы зніжаны. Зразумела, гэты спосаб не дае 100 % гарантыі, але ўсё ж варта ім карыстацца. Хаця б таму, што метад бясплатны і ні да чаго не абавязвае.
Не, я прапаную тут абмяркоўваць не канкрэтныя стратэгіі для гульняў, а метады, з дапамогай якіх можна павялічыць шанцы на выйгрыш.
Мабыць таксама здыму інтрыгу і раскажу, як лавіць максімалкі ў слотах.
Перад гульнёй не мыцца тыдзень і хадзіць у вонючых трусах.
За дзень да гульні, на ноч шчыльна пакаштаваць. Пасля першага стулу, дастаць змесціва ўнітаза, выкласці на талерку і ўсунець у яго два свае пальцы. ВАЖНА!!! менавіта ДВА (указальны і сярэдні).
Калі кал на дотык рэбрысты, нагадвае паветраны шакалад Мілка, то дзень спрыяльны. Сёння трэба дэпанаваць апошнія 564 рублёў з карткі, абавязкова пашанцуе.
Як будзеш на Мальдывах, отпішыш вынік. Не дзякуй.
Ну поўны бред)
Але тут варта памятаць адну вельмі важную думку – лудзік верыць у тое, у што верыць. Гэта норма, у кожнага свой рытуал, але ўвогуле мы ўсе з вамі разумеем, што гэта ўсяго толькі бред)
Звярніце ўвагу, што падобныя метады не гарантуць 100% выйгрышу і могуць увесці ў зман, створаючы ілжывое ўражанне пра шанцы на выйгрыш. Прадстаўлены метад з’яўляецца асабістай думкай аўтара тэмы❗
Кожны сам вырашае, якія стратэгіі выкарыстоўваць)
Тэму пакіну пакуль адкрытай для абмену меркаваннямі.😊
А на картах таро зробіце расклад?
У мяне метад просты ў слотах, калі доўгі час нічога не дае, то я пішу ў падтрымку, што буду тэлефанаваць Паўлу з Латэста. Шмат казіно яго ведаюць і баюцца.
Як правіла адразу ўключаецца аддача і ідуць выйгрышы, гэта сакрэтная стратэгія і методыка, правераная часам.
Але зараз складана да яго датэлефанавацца, там запіс у сакратаркі на месяц наперад, кажыце, што па прычыне нізкага ртп.
Амаль усё правільна) Адзінае, з чым не згодзен – наконт заблужданняў. Я адразу папярэдзіў, што няма поўнай гарантыі поспеху пры карыстанні разлікамі, так што не павінна быць заблужданняў.
Не ведаю пра павялічэнне шанцаў, я простым метадам правяраю: калі які-небудзь правайдэр раздупліўся і дае падняць баланс, бонусы ставіць, то стаўку павялічваю, т. е. 100-150-200-250-300, пакуль не пачне жраць, і галоўнае – калі пачаў гуляць адразу з заходу ў пэўным слоце і трымае баланс, лепш не мяняць стаўку.
Тэж спрабаваў датэлефанавацца Паўлу, лінія вечна занята, відаць і сапраўды ўсё раскладзена на месяц наперад.
Як не пазваню, голас аўтаадказчыка казаў наш званок вельмі важны для нас, зараз усе аператары ў Кюрасао і пачынала гучаць музыка Энніо Моррыконе з прафесіянала.
якія фанцікі? на фанцікі заўсёды дае! ты адкуль такі разумны?
Не заўсёды. У сумленных казіно пробная гульня ідзе па-сумленнаму, менавіта таму я і рэкамендую правяраць сваё шчасце, не марнуючы рэальныя грошы.
Мяне часта здзіўляе імкненне калегаў усё адразу крытыкаваць, нават не спрабуючы праверыць.
ну ты што, клоунаду развёў, гэта нават школьнік ведае, што так правяраць – бред, давай праверку рабі, паглядзім тваю стратэгію)
Пакуль што чуем словы словы і больш нічога)… Ці сапраўды вы прыйшлі сюды і хочаце, каб мы пратэставалі вашу “дагадку” пра паспяховасць прагi і пры гэтым прадставілі невядома каму свой асабісты код? Не-е.., “мутная тэма”.
На самой справе калі я толькі пачынаў круціць слоты (шмат гадоў таму) я таксама спрабаваў розныя тактыкі прымяняць) і з стаўкай гуляць і што толькі не рабіў, на жаль з гадамі разумееш, што ўсё гэта бескарысна) між іншым заўважыў, што многія навічкі ў азартных гульнях спрабуюць як-небудзь паўплываць на гэта, аўтар тэмы – у казіно нядаўна? ці даўно, але ўсё яшчэ спрабуеш у нешта верыць?
Не трэба ўводзіць у зман непрасвечаных пра твае выйгрышы ў баккара! 😀 А то Паўлу ў асабістыя паведамленні заваляць просьбамі ўключыць аддачу!😉
Канечне можна , дастаткова адкрыць сваё казіно і гуляць толькі ў ім , будзеш у плюсе заўсёды…….