Ці можна павялічыць шанцы на выйгрыш?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
29 January 2025
ад
Seryj4
|
180 Адказаў
|
13,800 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@didier34 калі казік не падкручвае то RTP будзе ў сярэднім 96% і слот будзе выдаваць на кожнай стаўцы
@lampasik13 гэта нават у тэорыі не так працуе
Казіно ж гэта чысты рандом)
Адзіны шанец павялічыць выйгрыш – гэта зразумець колькі ты хочаш выйграць. Калі ты робіш деп 1к і ў цябе ёсць жаданне атрымаць 10к, не варта круціць Zeus Hades па 40р. Гуляй у нізкавалаційны слот – твой шанец выйграць за вечар 10к значна павялічваецца.
@grin1986
Так думаюць большасць гульцоў, якія гуляюць у казіно з ліцэнзіяй, ды і самі казіно культывуюць гэтую тэму. Хоць гэта не адно і тое ж, вось, напрыклад, ад панядзелка да нядзелі – 7 дзён, а ад нядзелі да панядзелка ўсяго адзін). У казіно перад гульцом перавага проста неверагодная, хаця ўсе “свісцяць” за рандом).
так, усё справа выпадку
з тактыкамі-шмактыкамі ніяк. Не зацыклівацца на адным слоце, скакаць па розных. Чаргаваць можна з лайвам, але я б не стаў. Галоўнае – кантраляваць сябе. І будзе шчасце.
@Seryj4 ты рэальна, па-сур’ёзна гэта кажаш і верыш у гэта )) штосьці ўспомніліся афлайн-казіно з серыі а-ля Vukan – там у многіх у зале стаяў аўтамат, апарат шкала ўдачы яксьці так называўся, так вось туды прыкладаеш далонь раскрытую ўсе 5 пальцаў прыціскаеш і там ідзе шкала, індыкатар паказвае тваю ўдачу )) з гэтай серыі, можна было руку, далонь прыкладаць да таго часу пакуль не пакажа максімальную ўдачу і толькі пасля ісці да іншых класічных апаратаў з купюрапрымальнікам гуляць у яго, заўсёды так рабіў)) часам рэальна працавала – выходзіў з залу не зусім “голы”, а з капейкамі ў кішэні на таксі да дому .
@pokerface
Такога аматара астралогіі даФненька не было на форуме. Тут паглядзеў – апынулася, апошні раз зазірнуў “сюды” аж у лютым 25-га.
Хаця натальная карта сапраўды ёсьць, але яе трэба прафесійна тлумачыць, а хто гэта будзе рабіць за бясплатна).
@thee4 прафесійна – з пункту гледжання навукі, а натальныя карты не маюць нічога агульнага з аб’ектыўнасцю, на жаль, інакш жылося б усім нашмат прасцей)
@md1nosaur
Так казаў за прафесійнае тлумачэнне асабістай натальнай карты, а то які сэнс у намаляванай бясплатна гэтай “карты”, калі каб разабрацца прыйдзецца “плаціць”! А той, хто гэта прапанаваў, не кажа пра свае “поспехі” пры выкарыстанні натальнай карты)
@thee4 я ў цэлым пра натальныя карты) прасцей уж тады табліцы верагоднасцей разлічваць, куды праўдзівей дадзеныя будуць)
Метад такі – молімся, верым у перамогу, можна прачытаць пару разоў мантру, кінуць пару сігналаў у космас, ахвяра прыношанне багу рандома, ну і ў прынцыпе х1000 у цябе ў кішэні
…Перад гульнёй трэба добра адпачыць! Гуляйце толькі ў добrym настроі, з разуменнем, што ўсіх грошай (ў казіно) табе не дасць выйграць, трэба вучыцеся “тормозіць”. Таму вучыцеся атрымліваць радасць ад гульні і ад жыцця, тады заўсёды будзеце ў выйгрышы)
Мне здаецца, што гульня ў казіно – гэта толькі ўдача
@jackpuk337
Я б сказаў трохі па-іншаму, выйграць у казіно гэта УДАЧА! Но спадзявацца ў гульні толькі на ўдачу- гэта такое сабе занятак, ведь ёсць яшчэ законы фізікі, матэматыкі, ну і ЧУЙКА, як без яе)
@jackpuk337 Мне здаецца, гульня ў казіно – гэта квест, які немагчыма прайсці
Мне здаецца так, што граючы ў казіно, БК, латарэі трэба МАРЫЦЬ пра сваю перамогу! Развіваць ЧУЙКУ і майстэрства гульні, а не праграмаваць сябе адразу на няўдачу…
@Seryj4 адзіны метад – гэта гуляеш у слоты правайдэра эндорфін і кожны свой выйгрыш спрабуеш “прабіць”, часам выпадае карта двойка і ты можаш падвоіць свой выйгрыш, не рызыкуючы
@rys1ka
А хіба такі метад недаступны ў іншых правайдэраў, апроч эндорфінаў). Прайдзе нейкі “плюсавы” час і, магчыма, ты расчаруешся, нават у гэтым вытворцы …)
@lampasik13 адкуль вы бяруце, што ртп гэта аддача кожнага спіна, ртп адпрацоўвае на 10кк спінаў, калі памяць не падводзіць.
Гульня ў казіно, як і ў бк, дзе-то больш, дзе-то менш. Мой досвед такі, на дыстанцыі заўсёды будзе мінус. Праверана мной .
@hawk
Так – ты цалкам прав – калі б казіно было плюсавае для гульцоў- ніхто яго б не адкрыў
@ident Так і ёсць, але ёсць шанец выйграць і ён раззадорвае, мы лялькі ў гэтым свеце. І яны зарабляюць на гэтым.
У кожнага, напэўна, ёсць “сваё” казіно, дзе яму фартуе, але… Але гуляць там трэба проста не кожны дзень і не кожны месяц… А некалькі разоў на год, у надзеі, што ІІ казіно пра цябе тыпу “забывае”, тое ты становішся не патэнцыйна небяспечным гульцом)