Ці можна павялічыць шанцы на выйгрыш?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
29 January 2025
ад
Seryj4
|
180 Адказаў
|
13,799 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я пакуль чытаю тут толькі флуд, змешаны з агрэсіяй замест канструктыўнага абмеркавання маіх ідэй. Дарэчы, што вы хочаце прачытаць у якасці доказу таго, што мае прапановы працуюць? Як я мог бы даказаць? Скрыншотамі? Іх лёгка падрабіць. Відэа? Няма магчымасці яго рабіць (слабы працэсар), ды і жадання такім займацца няма. Навошта? І яшчэ. Пра які “асабісты код” ідзе гаворка? Увогуле незразумела…
Прашэнне ўдзельнікам абмеркавання: давайце пазбаўляемся ад флуду! Па-мойму, для гэтага ёсць чат.
На мой погляд ёсць два напрамкі павялічыць шанцы на выйгрыш(калі ўжо выбралі сумленнае казіно, латарэю, БК).
1. Па “асабістаму коду” выбраць самыя ўдаляныя дні для сябе “улюбленага” і граць менавіта ў гэтыя дні(няважна ў якія гульні: слоты, карты, рулетка, бінга, латарэя, стаўкі). Гэта адно і ў інтэрнэце ўжо ёсць нешта падобнае). Ну, а калі ведаеце, як вылічыць “дыямантовы дзень” вось гэта ўжо цікава!
2. Выбар лікаў, якія выпадаюць часцей за іншых, таксама цікава.
PS. Спадзяюся, што такое “дыямантовы дзень” вам тлумачыць не трэба)
Па першым пункце згодзен. Я і заклікаю шукаць ўдачныя дні для гульні, для чаго выклаў тут свае ідэі. Што перашкаджае іх праверыць? Гэта ж бясплатна, агульнадоступна і я заўсёды гатовы бясплатна ўсё растлумачыць жадаючым.
Выбар лікаў. Усё ж я пра іншае тут пішу – пра метад пошуку дзён, калі верагоднасць выйгрышу вышэй. А метады гульняў не заўсёды выручаюць. Калі дзень для гульні непрыдатны, то любы метад не дапаможа. Мой выснова: важней шукаць спрыяльныя перыяды для гульні, а не спрыяльныя метады
Калі лепш гуляць і калі не варта гуляць, тыя, каму трэба, ужо ў курсе…
У мяне ўзнікае пытанне, вы ўжо пралічылі свой «брыльянтавы дзень» ці… Ці вы толькі на ШЛЯХУ! 😎
Хотелася б прачытаць тут пра метадыкі падлікаў удачных дзён, якімі карыстаюцца іншыя гульцы. Я ж чытаю флуд, флуд… Вы – пакуль выключэнне) Падлічыў ці я свой “выгадны” дзень? Вядома. Скажу болей: я ведаю не толькі дні, але і гадзіны, калі мне можна спадзявацца на выйгрыш, але гэтая методыка не для ўсіх, паколькі тут трэба рабіць індывідуальныя разлікі. Рабіць гэта для іншых людзей не буду ні пры якіх умовах. Прадбачаю пытанне: калі я ўсё ведаю пра свае спрыяльныя дні, чаму ўсё яшчэ не на Канарах?_) Адкажу. Кожнаму гульцу наканавана атрымаць толькі тое, што наканавана, атрымаць больш не ўдасца.
Ну і як, на свой “фартовы дзень” хаця б латарэйны білет прыкупіў, ці… Ці толькі два туза на мізеры😎
Ведаючы статыстыку слота – можна , але яна для нас не даступная. Іншых варыянтаў няма , так же як і шансаў на павелічэнне выйгрышу , толькі фарт…..
Карткавыя гульні зусім іншая тэма , там свае нюансы , гэта толькі для слотаў выказванне…….
… Не, не так). Аўтар гэтай тэмы прапанаваў павялічыць шанцы на выйгрыш, вылічыўшы больш удачныя дні для гульні для канкрэтнага гульца, калі я правільна зразумеў. Нават не сказаўшы якая верагоднасць прыходу “Удачы” і ўсё)
Усё правільна. Я прапаную скарыстацца методыкай для павышэння верагоднасці выйгрышу менавіта для канкрэтнага чалавека, а дакладныя лічбы зможа назваць толькі прафесіянал, вывучыўшы карту канкрэтнага чалавека, а гэта будзе дорага каштаваць. Я не прапаноўваў і не буду прапаноўваць платныя метады.
У сустрэчны пытанне: калі вы, як гулец, будзеце ведаць, што вось заўтрашні дзень мог бы вам прынесці поспех у гульні (а магчымасці для гэтага ёсць), то вы не скарысталіся б? Ці ўсё ж патрэбныя дакладныя лічбы шчасця? На 20, 25 або больш працэнтаў? Паўтараю: больш дакладна – толькі платна, а бясплатна даступна ўсім жадаючым.
ну сур’ёзна? ну блін, 21 стагоддзе на двары, ракеты ў космас запускаем, ІІ лепш за нас думае, а мы астралагічным прагнозам будзем верыць. Не, хлопцы, я пас. Павялічыць выйгрыш можна паспрабаваць, гуляючы ў слоты, у якія ніколі не гуляў, але не кожнаму гэта па сіле, я 2-3 разы так выйгрывала, але блін, я як зачараваная пастаянна іду ў адно і тое ж. Не ведаю, як з гэтым змагацца😁
Так, сур’ёзна. Я вывучаў астралогію на прафесійным узроўні многія гады і за свае словы адказваю. Астролаг можа ўказаць канкрэтнаму чалавеку дакладныя звесткі пра магчымасць выйгрышу, але яшчэ раз паўтараю, што гэта платна і даступна далёка не ўсім, а я прапаную бясплатны метад.
Чытаю каментары і не магу зразумець: чаго баіцца маіх суразмоўцаў? Падвоху? Тога, што я ўсё ж такі ашуклю каго-небудзь і змагу атрымаць ад гэтага выгаду? Ці нехта яшчэ думае, што я зайшоў сюды з мэтай зарабіць на сваім метадзе? Ці сайт Астрозет напханы вірусамі?) Усё, перастаю флуд, які сам жа крытыкаваў. Калі не будзе цікавасці да прапанаванага мной – тэму закіну і прашу прабачэння, што адняў у вас час, паважаныя калегі. Чэсна – проста хацеў крыху дапамагчы. Не зразумелі мяне…
так, ПАДАЖЫЙЙЙ… як на прафесійным? астраномію – ведаю, навуку астролагію – ніфіга. Вось усё, што пра мяне ў гараскопе напісана, – усё фігня, я зусім не падобная на тыповага Скарпіёна, якога ўсе рэкламуюць у інтэрнэтах.)) Хацелася б, але няма)
да рады рофла зусім без “бе”, го паспрабуем) я адпішу, што атрымаўся
Справа ў тым, што ў інтэрнэце вялікая колькасць ілжывай інфармацыі пра астралогію і гараскопы. Хлусня і шмат разоў – хлусня. Праўдзівай будзе толькі тая інфармацыя, той гараскоп, які складзены строга па дакладных асабістых дадзеных чалавека: час, дата, год і месца нараджэння. Гараскоп, складзены толькі па даце нараджэння – у сметніцу. Я прапаную скарыстацца праграмай для складання гараскопа (дарэчы – натальнай карты) па асабістых дадзеных і бясплатна. Гэтая інфармацыя будзе нашмат дакладней і праўдзівей, чым агульнадаступныя “гараскопы”.
Чэсна, хацеў уступіцца да гісторыі пра навуку астралогію…
Калі браць першае паведамленне і абмеркаванне метадаў павышэння шансу выйграць паўтараю – “лудык верыць у тое, у што верыць”. Няма універсальных падлікаў. Ёсць статыстыка і верагоднасць – не больш.
Калі твой метад працуе ў цябе – гэта выдатна. Добра, што ты ў гэта верыш, і яно ў цябе працуе.
Аднак гэта ўсё вельмі суб’ектыўна. І метафізічна.
Што ты называеш флудом. Гэта форум, людзі тут нешта абмяркоўваюць і камунікуюць. І так, табе можа не спадабацца меркаванне іншых людзей – гэта нармальна. Твая тэма цікавая, як адна з з’яў форуму.
Але! Астралогія – не навука. На шчасце. Суб’ектыўна.
І зноў прывітанне! Скажыце, вы з’яўляецеся аўтарам гэтай праграмы Астрозет або… Ці вы проста вырашылі зайсці на форум “красіва”)
Праграма даступная для ўсіх жадаючых. Я не аўтар. Не атрымліваю рэфэрральных ад людзей, якія яе спампавалі. Прыйсці “прыгожа”…. Хм… Не думаў, што гэта выглядае прыгожа, але лічыце як заўгодна) Мае метады часта бываюць нестандартныя і таму не прымаюцца большасцю людзей. Што ж… У кожнага сваё меркаванне. свой шлях.
І якія ж метады ў вас нестандартныя ў адносіне да гульні, напрыклад?
Пра іх расказваць не буду. Я бачу, што ўсё нестандартнае, “не нашэнскае” і непрывытнае большасці людзей успрымаецца ў штыкі. Без абід.
Так, у гэтую тэму больш не ўвязваюся. Я бачу, што цікавасці да прапанаванага мной метаду няма, а ўсё астатняе ўжо выкладзена ў іншых тэмах форуму. Без абід, зноў жа.
Тут на форуме амаль як у жыцці… Прыйшоў “навічок” і такі адразу тыпу ёсць праграма, якая дазваляе павялічыць шанцы на выйгрыш. А калі пачынаеш цягнуць за падрабязнасці, ціхенька ўхіляецца ад тэмы. Без крыўд.
А потым амаль адразу, маўляў не зразумелі магчымых перспектыў асабістага росту – “плюс 20-25%”, гэта ж задарма. І зноў жа без крыўд.
PS. Натальная карта – гэта добра, але… Але калі глядзіш на яе як на свой “медыцынскі здымак”, без тлумачэнняў спецыяліста, карысці ніякай. Міма прамчала геніяльная думка – дарма патраціў час і нікуды не паехаў.)
калі казік не падкручвае, то напэўна можна па стратэгіях.
Ну і дзе ёсць такія “казікі”, якія не хочуць павялічыць сваю перавагу? Жадоба абагачэння закладзена ў іх пры “нараджэнні”, а сваю сумленнасць, калі яна ў іх яшчэ засталася, хаваюць у несагорную шафу)
@didier34 Якім “стратэгіям”, вы ў гэта верыце? Гэта справа выпадку, я так лічу.
@lana888
Гэта напэўна гульня па Марцінгейлу на чырвонае і чорнае). Але як толькі гульцу “ўлезе” ў сітуацыю, калі чорнае не выпадае больш за 10 ці нават 20, то адразу зразумець і будзе шкадаваць, што не стаў на чырвонае)
@didier34 як раз наадварот усё)
я думаю нельга так зрабіць гульцу казіно