Ці карыстаецеся вы вейпам? Кідаем курыць бязбольна!
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Всем привет!
Я, як чалавек, што курыў амаль 18 гадоў, вырашыў з гэтым скончыць.
Усё пачалося год таму. Даўно чуў пра электронныя цыгарэты, але не верыў, пакуль не паспрабаваў.
Першая цыгарэта, якую я купіў (3 гады таму) была Evod з якімсьці канченым клірамайзерам тыпу T3M. Калі шчыра, як-то не ўразіла мяне і я яе закінуў у дальні кут з цыгарэтай у зубах🙂
І вось у снежні 2014 года мяне ўжо сапраўды даставала тытунёвая залежнасць. Я не тое што бегаць, па лесвіцы паднімаліся з дзікай дыхавіцай. Пайшоў і купіў самую крутую электронку на той момант, ну і, ясна, набор вадкасцяў, бо вырашыў рэальна перайсці на пар.
І што вы думаеце, здарылася цуд. З таго вечара я не выкурыў ні адной цыгарэты да гэтага часу. Парю выключна безнікатынавыя вадкасці. Самачуванне і нюх на вышыні.
Хацелася б даведацца, ці ёсць аднадумцы, каб абмяняцца вопытам і нейкімі праблемамі, звязанымі з парэннем. А таксама за папулярызацыю гэтага віду курэння. Таму што вы ратуеце сваё здароўе і здароўе вашых блізкіх!
На дапамогу, тэма свежая:
🔗
Ніякія замены не патрэбныя, трэба проста ўзяць і кінуць))))))
Кінуў курыць у лістападзе мінулага года з дапамогай электронкі, перайшоў на яе ў сярэдзіне верасня і, паступова зніжаючы долю нікаціну, кінуў зусім. Пратрымаўся да канца ліпеня гэтага года, калі зламаў нагу – зрыўся, закурыў(((
Зараз перайшоў на электронку зноў, жыжа ўжо 6 мг, спадзяюся да канца студзеня зноў кінуць)))
колькі трэба балонаў браць на месяц ???
Ай, маладзец. Я думаю, што нясведамым няма сэнсу тлумачыць адрозненне аналага ад элсігі🙂
А што за дэвайс у цябе? Што за жыжы?
Зараз сяджу, чытаю , пішу і курыю. Нарм усё. Курыць файна.
Якія балонаў яшчэ, вадкасць што ці?🙂
Я сам мешаў некаторы час, цяпер перайшоў на прэміум вадкасці, вельмі смачныя капец проста. Дома туман вісіць і пастаянна, хто б не зайшоў адразу цікавеца, чым гэта так смачна пахне)))
Толькі пакой дрэнна аглядаецца з-за туману🙂
Тэмы зусім розныя, дзякуй за спасылку.
Гэта ў залежнасці ад таго, як будзеш парзіць: каму 20 мл хопіць, а каму і 100 мала))) У мяне ўпершыню за 1,5 месяца зышло 6 штук па 20 мл
Joyetech – і сігарата, і жыжы, чыста табак, без розных араматызатараў.
Блін, джой жэсць. Я калі пачынаў, парыў яго.
Цяпер на жыжцы мішцы сяджу і на спейс джэм🙂
Вось адзін з маіх дэвайсаў
Я самі сігі не купляў, сябры аддавалі, толькі жыжы заказваў. А па гусце мне не асабліва важна, я ж парваць доўга не збіраюся, мая мэта кінуць увогуле! Таму чым брыдзей, тым лепш, менш цягне)))
Адкрыта кажучы, для мяне гэта ўжо больш як хобі. Папарыць смачных жыдкасцей, пакалупацца ў дэвайсах. У асноўным зараз усё з Кітая заказваю камплектуху, танней на 300%, бо нашы іпэшнікі – гэта дзікунства.
курыў больш за 12 гадоў) курыў па 2 пачкі ў дзень, а як‑то ў адзін цудоўны дзень скончыліся цыгарэты, я ішоў з працы, спрабаваў стрэльнуць – не далі, да кіёска падышоў, там перапынак.. і гляджу мой аўтобус ідзе. Сеў у яго, еду і думаю – трэба кінуць. Выйшаў на сваёй прыпынку, зайшоў у аптэку, купіў Табекс, піў тыдзень, пакутаваў жудасна, хацелася ўсё кінуць і зноў закурыць… але сіла волі не дала…. і вось ужо 3 гады я вольны ад гэтай бяды, чаго ўсім курцам і жадаю! Кідайце
Табекс, штось знаёмае. Калі знайду спасылку, кіну пра яго пачытаць, як нае…юць народ. Атрымліваецца, што ты сам проста кінуў.
Віншую, хацелася б і мне так🙂 кінуць і забыць.
даа,Большасць прэпаратаў гэта звычайнае самавнушэнне
Так, бізнес на крэйдзе вельмі прыбытковая справа. А калі гэтую крэйду прадаваць за лекі, то можна і пазалатыцца пабястрому. Самая прыбытковая галіна пасля нафты і ежы🙂
куру ўжо амаль 20 гадоў, часам кідаў перыядам дзе-то прыкладна на месяц, вось рыхтуюся – паспрабую кідаць з новага года, хоць і не да справы: піць кінуў увогуле (нават піва)) ужо амаль год, справы пайшлі лепш, з’явіліся цвярозыя ідэі па працы і пачалі прачынацца “усыпалыя” клеткі, вось за гэта ёсць “мінус” – можа і на лепшае, але выйграваць у рулетку стаў менш нават вельмі)) бо гуляю ўжо асцярожна і страшна топіць) а раней хлоп віскар і наперад топіць без башэнных ставак)) вось як-небудзь так
Так і ёсць. Колькі гадоў – хватае 6, курыў як паравоз і аднойчы проста зразумеў, што для маёй мэты курэнне – перашкода. Мэта аказалася важнейшая – ад чаго пазбавіцца атрымалася лёгка. А яшчэ, дарэчы, адцягваць увагу гульнямі таксама можна, дапамагае)