Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,521 Прагляд
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А якое гэта казіно, калі не сакрэт, вядома, там ёсць лайв-ігры ці…)
Ну значит я на правильном направлении, надо еще немного подождать, но игру продолжать придется усё роўна)
я ў Ігрософт гуляю ў абезьяны заўсёды бяру ручку і малю пяць квадратаў і пішу лікі пасля якіх што выпала
напрыклад
(1)(2)(3)(4)(5)-канаты
(5) (26)(-)(?)(?)- лікі выпаўшыя а зверху пішу па парадку дапусцім 26-1 раз 5-2 раз 3 раз мімо на трэці канат
так я раблю часцей праходы і нават ведаю куды кубікі трэба націскаць. нават бывае лікі за ноч некалькі разоў паўтараюцца…….
не я ў гэтыя гульні гуляю 20 гадоў і ведаю, што ёсць розніца, канечне, што ў інтэрнэце з сапраўднымі аўтаматамі не параўнаць – неба і зямля!!!!!!!!!!
адзіны варыянт як у іх гуляць – гэта ручка і папера. нават пасля лікаў як 1,2,3,4 даюць так праходы! або гуляй у клубніцы і не замарочвайся, там бонусы самі гуляюць…….
Так, у кожнага свае падыходы да выйгрышу, хтосьці чуе, хтосьці квадраты малюе, хтосьці ведае і ставіць вялікія стаўкі… Адно застаецца нязменным – калі ў казіно ўжо нажылося, то аўтамат можа даць выйграць… Казіно не можа працаваць у мінус)
Якія могуць быць сакрэты ))) я ў гэтым плане адкрыты чалавек . ( на ўсе мае словы ў пацверджанне
ёсць скріны , я ўсё што можна калі не забываю раблю скріны або відэа ) Азартплей хоць яго ўсе ў чорны спіс форумы адпраўляюць . Прачапіў праверыць бо slot v у мяне атрымалася сыграць за год у плюс так, а азартплей іх кантора я зарэгістраваўся ў 2015 годзе але пару раз сыграў вывад мне на той момант адмовілі і я да 2018 года пра гэтае казіно забыў а апошнія 4 месяцы ў ім гуляў і выводзіў без праблем . На скрінах sav593 у табліцы апошнія выйгрышы![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ды веру табе… Не пра гэта размова, проста спытаў якое казіно?) Трошкі вышэй жа назваў казіно і ніжэй прывёў скрыны… А там не было назвы, усё проста не ўскладняй плз)🤩
Я не тое меў на ўвазе, што ты не верыш, а ўвогуле. Але дакладна – скрыншотаў у мяне на любы адказ назбіралася каля 10к, у мяне накопілася )))))
Як па мне ўсё гэта бяссістэмна, а залежыць ад сесіі
Не раз заўважаў, ёсць нулявыя сэсіі, а бывае ў які слот не зайдзіш – бонусы з паловы тычка
Вось і добра, рад што мы зразумелі адзін аднаго…)
узгадайце фільм Тэрмінатар, там з кулака ўсё рэальна сыплецца)))))
Ого, колькі новага даведаешся! А я думаю, дзе даведацца пра гульню ў слоты. А тут такая гутарка.Я зразумела, што лепш пакласці больш грошай і не трэба па- малу шмат разоў. І па пытанні прыходаў, сыходаў, выйгрышных сесій вельмі цікава. А вось трэба звяртаць увагу на колькасць ліній у слоце? Ёсць слоты з 100 лініямі. У Такія слоты вы гуляеце, ці абмінаеце?
як правіла такія слоты больш жруць чым даюць так як за кожны абарот трэба аплачваць за сто ліній т.е. гульня будзе раўняцца вялікаму мінусу.
самы як варыянт гуляць па 5-15 ліній але не больш за гэта……асабіста па мне так…..
Так, усё правільна . Я да гэтага разумення ішла некалькі гадоў і не было каго спытаць , а калі зразумела, што слот можна нармальна раскруціць з Депа 2500-3000 тыс руб а не кожны дзень 200-300₽ депат . І чакаць калі сыграе добрае памнажэнне, каб з маленькай стаўкі атрымаўся занос .
Ага, я на іх не спрабавала гуляць, проста спалохалася! Якая ж верагоднасць выйгрышу атрымліваецца!)
Аляксей, прабач, усе лайкі растраціла на сёння! Спс за адказ!
Калі гуляеш, адчуваеш, што не хапае. Гэта рэальнае адчуванне. Але я сама б, напэўна, яшчэ ішла да гэтага разумення, што трэба проста радзей і больш. Таму што я гуляю ў блэкджэк і рулетку. Там гэта неістотна. Можна ўстаць з міндэпу. А ў слотах, так! Нічога не зробіш, трэба, каб падняць – ускласці. Гэта правільна!☺
У слотах я навічок. Разглядаю іх як адпачынак ад рулеткі і паціху вывучаю іх… І які патрэбны быў дэп, каб разагнаць слоты да добрага плюсу (не быў у курсе), ну да сёньня, канешне…)
Граю ў асноўным у рулетку (з дылерамі), часам магу зрабіць некалькі спінаў у СИК БО і ў Баккару. Эмпірычна вызначыў для сябе аптымальную суму для гульні ў рулетку – гэта 100 мінімальных ставак за раз. Калі ёсць праблемы з фінансамі, то магу зрабіць дэп і менш… У разліку на “зацэп”) 😎
Сава593, дзякуй за тое.што падзяліўся сваім досведам! Я таксама навічок у слотах, мне проста падабаецца час ад часу пагуляць у слоты.Цяпер я стаўлюся сур’ёзней, можа і сэнс будзе!Буду спрабаваць і новыя слоты і новы падыход)
Caва593 раскажы плз, калі зрабіў дэпазіт 2,5-3К абраў слот. То пачынаеш гуляць па якіх стаўках? Падчас гульні іх міняеш або гуляеш флЭтом?
Хачу адразу папярэдзіць я не вельмі моцны ў пазнанні гульнявога слэнгу – што такое флЭтом? ))) толькі яшчэ пазнаю яго калі што буду пытацца ! )))
Пры дэпазіце 2,5-3к выбар слота для гульні залежыць ад стаўкі, але пачынаю гуляць першыя 5-7 спінаў па стаўцы ад 70₽-300₽. Далей гляджу па сітуацыі. Ці паднімаю стаўку, ці апускаю. Зараз відэа пакажу, каб наглядна было. Але ў кожным слоце свае стэкі, але па мінімальнай ніколі не пачынаю. Вось гэта відэа ад пачатку да канца як праходзіць мая гульнявая сесія
З такім ігравым вопытам у слотаў, як у цябе, пра флэт пытацца не абавязкова)))
PS. А ўвогуле флэт – гэта незменная стаўка па намінале.