Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,517 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Блін які ты правільны проста пісец) Поспехаў табе і не трапіць у спіс тых, каму не заплацілі.
Tigran, чаго ж там у слотах незразумела?! Вось рулетка, там многа чаго, чырвонае, чорнае, парнае, непарнае і г.д … Штосьці спрабаваць пралічыць трэба, на што паставіць цяпер, жах, мазгі закіпаюць ). А слот ён круціцца барабан і круціцца. Спыніцца і альбо будзе табе шчасце, альбо не.
Нее, усё не так проста, я так спачатку ставіўся, а зараз паглядзеў уважліва.Существует цикл, кожны слот чымсьці зараджаны, і трэба ўмець прайсці цыкл і добра ведаючы слот. Ужо адчуваючы , калі павышаць стаўкі і калі ён пачне сыпаць), калі не скрыптовы!
Што такое цыкл? То бок у працэсе цыклу ў слота ёсць і адбор грошай у гульца, і вяртанне? І што, калі адчуваеш, што ён пачаў сыпаць (як ты гэта разумееш?) проста вось так можна ўзяць і безбольна падняць стаўку?
што такое плячо ?
Так часам “рулёвыя” называюць запас грошай пры дэпазіце… Скажам на пяць сесій, а сесіі ў кожнага розныя… У мяне кожная па 100 мінімальных ставак, за канкрэтным сталом😎
Так я ў слоты і не гуляю, проста балуюся… Таму і кручу іх па правілах, якія для сябе вызначыў, гуляючы ў рулетку 😎
я таксама пачынаў з балавства ў слоты гуляючы .но апошнія два гады балавство знікла калі я прыкладна для сябе зразумеў як можна часта выйграваць і прайграваць як без гэтага таксама не куды . але слоты для мяне цяпер не балавство .
Ну ты і круты, бачыў як рабіў стаўкі па 500, а потым і па 1К. Поймаў шчасце за хвост, малайчына🙃 Згодзен гэта ўжо не балаванне, гуляць па такіх стаўках)
Гэта колькі спінаў да паўтору выйгрышнай паласы. У многіх слотах гэта выражаецца, акрамя выйгрышу, і пол лініі і фрыспіны, якія вельмі карысныя. Я пасячытаў – гуляў у West Town вытворцы Bgaming, там прыблізна з 20 да 40, сыходзіш на лінію, ваў потым пачынае зноў і па 10 фрыспінаў кідае, да гэтага ты павінен быць гатовы і правільна размеркаваць лініі і памер стаўкі. і паляцела, таксама прыкладна 20 спінаў удачы, далей сыходзіш на лінію выжыдзіш. Морачна карацей)))) Але сістэма ёсць. Калі слот скрыптовы, то ясная рэч – сістэмы няма)
Плячо – гэта тэрмін, які я пачуў на біржы. Калі ты ўпэўнены ў стаўцы ты можаш узяць сабе 100 к $ / Гэта і ёсць плячо, потым праводзіш здзелку, выйграваеш, плаціш працэнт і атрымліваеш выйгрыш і з гэтых 100 к і вяртаеш іх назад. А ў слотах гэта дадатковыя грошы, разлічаныя на няўдалую паласу. Калі я ўпэўнены што слот нармальны , і яго варта пакачаць , то я кладу прыкладна 3500 р. Я гуляў тут нядаўна ў West Town BGaming. І ўдалося.
Сістэма гульні ў слоты ёсць, трэба ведаць, у якія слоты гуляць, а ў якія … Хтосьці кажа пра дысперсію, а хтосьці – што даюць выйграць або “ушчэрбныя” (стратныя)… Калі казаць пра слоты ад МИКРЫ, то скажам, новы слот “ПлеБой Голд” – ён жадны… і мінусавы. Было некалькі падыходаў, і ўсе ў нуль!
PS. Адно пазітыўнае – гэта калі бачыш фота прыгожых дзяўчонак з Плейбоя. Але для мяне лепш, калі дзяўчаты ўжывую)
Але каму як я некалькі разоў у новы плейбой заходзіў – два заходы ў яго былі даволі ўдалымі
Ну значыць ты ўдачлівей за мяне😎
у гэты слот заходзіў не раз і не два, а трохі болей… але быў мінусавы вынік😎
Я думаю, што ад казіно ўдачлівасць слота таксама мае значэнне,ці я не правы?
у ліцэнзаваных слотах ёсць выпадковасць лікаў і зыходзячы з яе ты альбо выйграеш альбо прайграеш.
адзінае правіла,калі выйграў БЕГІ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Па ідэі ніякага значэння няма пры ўмове што слот ліцэнзійны. Але ж мы ніякіх тонкасцей не ведаем. Што яны там круцяць верцяць для павышэння даходу….
Згодзен. Гэта думка прыйшла да мяне нядаўна. Граў у адным казіно ў слот West Town ад Bgaming (Гэта нібы «жывой» ці «мёртвы» NetEnt), у адным казіно фартуе, у другім гэты ж слот зусім мёртвы колькі б ні круціў. Вось і навяло мяне гэта) Можа слот скупічы, а можа яшчэ хто скупічы).
Ну цалкам магчыма што гэта проста супадзенне. Наш мозг так і шукае падвохі дзе-небудзь) А можа і не)
Так, можа і супадзенне… 😜 А можа і не))) У выніку ўсё адно гуляю) .Але там, дзе ўпарта не шанцуе, я ўсё ж не з’яўляюся)
Часам не паспею, дыхалка падводзіць! Раптам пракрадаецца думка, што не ўсю сваю ўдачу ты сёння злавіў)) І разумееш дыхалка дае збой 😞🤪
а гэта ўжо бярэш ЖАДНАСЦЬ а паколькі мы ведаем прыказку, што ЖАДНАСЦЬ фраера загубіла, то трэба гэтай прыказцы прытрымлівацца або зусім не гуляць!
Ух, братан, як правы, як правы! Буду вельмі старацца прытрымлівацца) Зусім не гуляць, не магу)))))Гэта яшчэ цяжэй).🙂
апошнім часам звяртаю ўвагу на тое, як круцяцца барабаны, калі дрыгаюцца то… То лепш гульню спыніць… Якім бы ні быў слот ліцэнзійны ці… амаль ліцэнзійны)
Гэта вельмі цікава, я пакуль не сутыкаўся. Але зверну ўвагу на будучыню.