Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,516 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Колькі гульцоў столькі і сістэм і стратэгій , у кожнага свая . Слоты стратэгіяй не возьмеш тут кое-што іншае трэба , яно ёсць у мяне і не толькіўмяне
Ты не правы – якая зямля, аддача слота яна і ёсць аддача, што ў онлайн, што на зямлі, я пакуль не ведаў, што бывае аддача ў слотаў, заканчваў гуляць на першым нядрэнным заносе. А калі даведаўся, што бывае Слот на аддачы, мае заносы значна выраслі. Прыклад відэа пакажу, многія яго бачылі – плэйбой Слот яшчэ пару-тройку гадоў таму я б спыніўся пасля першай бонуснай гульні .))
.
Ёсць адна сістэма якая дазваляе выйграваць гэта развітая інтуіцыя… Гэта калі ведаеш што казіно ужо нап’янілася і слот або слоты якія дадуць па-любому 😎
канечне ёсць сістэма. сістэматычна прайграваеш грошы. сістэма працуе я тому жывы прыклад. нават хз калі апошні раз выйграваў у слотах ды ў покеры
Часам карыстаюся пры гульні ў слоты… Заходжу ў казіно і гляджу на слоты, і тыя, што мне “усміхнуліся”, там раблю да 15 спінаў… Калі не выйшаў у плюс, то змяняю слот і так выкарыстоўваю слоты ад 3 да 5. Як толькі здарылася плюсавая гульня, іду ў лайв гульні з дылерамі. Ну кшталту зрабіў выснову, маўляў казіно гатовае даць выйгрыш. Ну а калі ў слотах гульня была мінусавая, то ў лайв гульні ні нагой)))
усім прывітанне. Вельмі рады, што тэма працягваецца. Для мяне слоты была закрытая тэма, я не разумеў, як там гуляць. У рулетцы я дакладна разумею, я яе адчуваю, а са слотамі было глуха. Я ўсе бездэпы зліваў. А тут узяў 50 спінаў былоили 25 дакладна не памятаю., усю ноч катаю, там за суткі трэба)))У мяне ещё 4 гадзіны)))) Але зразумеў, як выбіраць слот, абавязкова глядзець колькасць ліній, які працэнт закрываць стаўкамі, і як сыходзіць у мінімум пакуль не фартіць, а потым ставіць на 50 прац ліній на 10 спінаў і зноў сыходзіць у мін, чакаць след хвалі. Ёсць аналогія з рулеткаю. Падніму ці не – не ведаю., але ўпершыню нешта падобнае на гульню ў мяне атрымалася.
Удакладніў 25 спінаў далі.
Я так зразумеў, ужо з уласнага досведу, калі адразу не дасць, значыць трэба ісці далей. І калі ўсюды глуха, спакойна ў гэты дзень выходзіць з гульні. І вельмі дакладная заўвага, што казіно гатова даць выйграць гульцу!!!! Гэта вельмі слушныя словы!
А не проста даільня))
Ну да згодзен, калі слоты не даюць і ўжо зліта каля 30 працэнтаў дэпоазіту, то лепш… Я б сказаў, эканамічна выгадней будзе зрабіць перапынак на сёння і працягнуць заўтра або паслязаўтра або… Трэба змірзіцца і прызнаць, што сёння не твой дзень😎
І яшчэ адна парада пра дэпазіт. Не трэба гуляць кожны дзень і рабіць 200₽-500₽. Гэта 99%, што ты іх прайграеш. Лепш паднакопіць і сыграць раз на тыдзень, чым кожны дзень па маленькіх дэпазітах. Для сябе я прыйшоў да такога высновы па дэпазіце: 2,5К ₽ да 3К ₽. Самы аптымальны варыянт, каб зразумець, гуляюць сёння слоты ці не за гэтую суму. Гэта не раз ужо было мной пацверджана многімі маімі заносамі, у мяне ёсць магчымасць рабіць дэпазіты і больш – 10К-15К за раз у дзень. Я і рабіў, але гэта часцей зліў гэтых грошай.![]()
![]()
вось прыклад наглядна, як я і многія рабілі невялікія дэпазіты, але і выйгрышы былі рэдкія і нязначныя. Два гады ў мяне пайшло на тое, каб зразумець і прыйсці да такіх вынікаў частых выйграшаў. На скрынах глядзiце вышэй
Добрая парада слотавікам, якія хочуць выйграваць, а не толькі слівацца… Калі дэпазіт салідны, то ёсць добрае плячо… Можаш гуляць стаўкамі на павышэнне або на паніжэнне. І чакаць “голас” або “знак”, чуйку.. калі добра было б працягваць гульню або калі самы поўны стоп)
Я таксама прыйшоў прыкладна да такой жа высновы. Так, трэба плячо гэта праўда.!
Сава593, Згодзен на ўсе сто. Вельмі правільная парада, дзякуй. Сам стаў прыходзіць да рашэння памеру дэпазіту, прыкладна да той жа сумы. Дзе-то 3000 р) .
І яшчэ. Вельмі дакладна трэба адчуваць, што сёння ты выйграў, і дастаткова.Часта выйгрыш зліваецца ў надзеі атрымаць яшчэ большы, пад эгідай, сёння мой дзень – мне шанцуе!) У мяне так было пару разоў. Цяпер ясна, сарваў што- то тыпу джэкпота, далей, ідзеш на зьніжэнне. Значыць усё, пара ісці.И выводзіць . 😉
Наогул калі адразу не дае што-небудзь выйграць, то лепш зваляць. Але было так, што насыпаў доа і романс. Романс увогуле насыпаў шчодра пасля гадзіннага задрачвання. Калі адразу не дае – ды лепш зваляць, але не факт, што не дасць.
Та не. Казіно любіць даваць на апошніх капейках па сама не хачу. Колькі кручу бездэпаў і па дробязях на дэпы, увогуле не заўважыў якой-небудзь заканамернасці. Бывае дае адразу, бывае на апошнія капейкі насірае так, што выходзіш з нядрэнным плюсам, і шмат чаго яшчэ бывае. Для сябе такі варыянт вырабаваў: дапаю, колькі не шкада і смірна гуляю. Падвоіўся, патроіўся – на вывад, прайграў, ну і прайграў. Па-вялікму некалькі разоў дэпaў, зжырала за пяць хвілін і больш не хачу. Ні разу не вывёў нічога з дэпаў звыш трыццаці еўра,😖 зато з двух-пяці еўра выводзіў 30+.
Асабіста ў мяне ўзнікла такое разуменне, казіно “любіць” даваць калі яно “нажарэлася” і можа даць любому гульцу незалежна ад гісторыі гульца, дэпазіту і ставак… А што датычыцца гуляць да канца дэпазіту ў першы дзень ці рабіць прышчэпкі а потым працягваць. Па маёй статыстыцы, то лепш рабіць перапынкі ў гульні калі “не фартуе”, чым працягваць гульню да апошняй стаўкі ў надзеі што менавіта на апошняй табе казіно дасць. Але гэта суб’ектыўная думка, у іншых можа быць і наадварот)
Да у меня было пару раз такое! Был у меня даже пару раз с 10 евро выводил 130 евро и было это Голд Старе в прошлом году в феврале, запомнилось и тут же отдали. И было как -то раз с 1К руб выводил 12К рубл, И тоже там же и тоже сразу упало в течении 3 мин. но после этого так не фартило)))
Лепш увогуле не гуляць))) Па тваіх словах узяў дэп, депнул і сядзіш без шанцаў)
Я сам раблю дэпазіты не больш за 30$, раней з лёгкасцю падвойваў, патраёў…, а зараз калі падвоіўся – гэта добра. Але звычайна 25% ад дэпазіту лёгка, а потым ідуць напружанні. Для мяне слоты – гэта кшталту перадышкі ад рулеткі і заадно праверка, дасць казіно ці не дасць. Калі гаварыць пра еўрапейскую рулетку, то дэпазіт складае 100 мінімальных ставак. А калі пра амерыканскую, то дэпазіт можа быць яшчэ меншы)
Аб чым гаворка? М ы ведаем па чым ты гуляеш. Гэта проста капейкі. Ну можа так і прыкольна, у адрозненне ад нас і амаль нічога не прайграваеш
Рулетка гэта зразумела і добра.І там свабодна можна з 10 еўра вельмі нават падняць) А вось слоты гэта цёмны лес.Праўда я пачынаю трохі апошнім часам даганяць, як жа слотаманы ўсё ж такі паднімаюць там) , Вось я напісаў вышэй, гэта выйгрыш у мяне быў на слотах.Больш на слотах я так ніколі не паднімалі!
Для мяне гульня гэта не заробак, а так адцягненне ад светскай мітусні. Пакуль няма патрэбнага ўзроўню, каб рабіць сур’ёзныя дэпазіты і гарантавана жыць за кошт выйгрышу. Я толькі на ПУТи)
PS. Ды і яшчэ, кожны свабодны ў сваім выбары 😎
Большасці, якія гуляюць у слоты, нерэальна чакаць наступнага дня, ведаючы, што на рахунку ёсць грошы для гульні. 😁
Я на свае гуляю пераважна ў рулетку і букмекерку, а слоты рэдка; калі ёсць лішнія грошы або ў рулетцы не шанцуе, то залію дзесяць у слоты, спадзеючыся вярнуць прайгранае ў руле, і бывала вяртаў.