Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,503 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я заходжу і раблю 5-7 спінаў. Калі не шанцуе – іду ў іншы слот. Але ў слоты я рэдка гуляю. Больш у рулетку і цяпер спрабую разабрацца ў покеры. Хаця ўсё ж рулетка вельмі дынамічная))))) Покер мне пакуль здаецца больш занудным) Мабыць таму, што я ў ім не вельмі разбіраюся) А слоты вельмі прыгожыя)))) каляровыя)) У іх цягне))) Не ведаю, ці ёсць там сістэма. але калі не шанцуе – сыходжу. Гэта мая сістэма) І стараюся не захапляцца вялікімі стаўкамі.
Дзякуй за тлумачэнне!
Я прыкладна так сама ў слоты гуляю. Проста заўважыў, што ў слотах у мяне вельмі рэдка выйгрышы бываюць. У рулетку ў мяне і падзенне, і ўзлёты, а ў слотах вельмі не вельмі))) Хоць весела зліваю) З задавальненнем. Напэўна банкрол у слотах павінен быць большы, чым у рулетцы) І яшчэ я чытаў пра слот Бананза. Кажуць, што там вельмі вялікае павелічэнне маецца, але ў мяне там таксама нічога не выходзіць))) У слотах я поўны дурень)) А яшчэ бетынг нічога такі))) Душу радуе)))
Так там асаблівага розуму, здаецца, і не патрабуецца. Выграў – і звалюй хутчэй ).
Раней у мяне была свая сістэма калі так можна яе назваць. Але гэта было раней. І працавала толькі ў слотах ад Плейтечь. А цяпер іх практычна няма ў нас. ПС не ў лік, але там якіясь слоты крывыя imho.
Г. зн. У выніку гэта ўдача. Цяпер, стала вельмі ўважліва ставіцца да вытворцы гульняў. Раней у гэты слот націснеш, у другі. А цяпер гляджу, параўноўваю. ну сістэмы ўсё роўна няма, пакуль. Мне вельмі падабаюцца слоты NetEnt, але мне ў іх катастрафічна не шанцуе ў апошні час!
З маіх назіранняў, калі слот нядрэнна даў… Не варта чакаць працягнення “балета”, у тым жа духу… Пара зваляць… Але спінаў 5 -15 на ўдачу можна і зрабіць)
Я валодаю 100%-най беспраігрышнай сістэмай для слотаў. Пішам у лс. Кошт 12,34 points 😛
Лепшая сістэма для слотаў – гэта добрае настрой і адсутнасць смагі да выйгрышу! Патрэбна гуляць для задавальнення, быццам купіў білет у “парк забаў” (каштоўнасць білета – дэпазіт). А калі фарт усміхнецца (а ён любіць вясёлых аптымістаў), то выдатным падарункам у гэтым “парку забаў” стане “прыз” (занос іншымі словамі). Вось і ўся сістэма – Быць на пазітыве і не шкадаваць дэпазіт (усё роўна – гэта ўжо не вашы грошы)!
Няўжо ўсё ж здзейсніліся мары і Грааль знойдзены 😇 Тады нешта падаецца падазрона танна 😞 Якія гарантыі, што гэтая сістэма дакладна не акажыцца парадай у духу “толькі бездепы і фрыспіны” ?
у мяне сістэма лепшая, 100% беспраігрышная кошт усяго-то 1000пт, пішы )
ёсць канечне сістэма кулаком у манітор)))))
Ды ну… Колькі разоў у догонку сыпала даволі нядрэнна. Калі слот на аддачы, то хто яго ведае, калі ён выдасць усё, што запланаваў.
А калі заходзіш і ён зусім мёртвы, то, хутчэй за ўсё, ужо не выдасць, асабліва калі дыспавы. Вялікая верагоднасць, што камусьці добра насыпаў і цяпер банк збірае.
А я так скажу. Слот на аддачы або мёртвы – уся гэтая керня прыйшла з зямлі. У анлайне ўсё зусім па-іншаму. І калі здараюцца падобныя на аддачы або мёртвы – гэта ўсяго толькі супадзенні.. ІМХО.
Хутчэй за ўсё не. Думаю, матэматыкай усё роўна прапісваецца так, каб выплаты раздаваліся больш плаўна. Калі слот толькі што выдаў х1000, сумняваюся, што ён адразу дасць столькі ж. Вон казіно ў такіх выпадках слот прыбіраюць і вытворцу на праверку адпраўляюць.
Та ж жартаўка 😁
Памятаецца гісторыя шмат гадоў таму была. Адзін чувак, з USA, размясціў аб’яву: “100%-ны спосаб схуднець. Кошт $25. Высылаю інструкцыі пасля паступлення грошай”. Знайшлася ў піндостані цэлая армія людзей 😁 і як сталі яму грошы пасылаць. Ён ім адказ на пошту. “Інструкцыя – Трэба менш ёсць”))))) Скандал разгараўся. Суд быў пасля, але яго апраўдалі. Бо ён па сутнасці нікога не ашукаў. Усім, хто пералічыў бабло, пісьмова адказаў. Суддзя з аргументамі абароны пагадзіўся, што лепшай сістэмы і быць не можа.
Тут практычна тое ж самае – Не гуляць 🙂
Граючы – можна прайграць, але не граючы – немагчыма выйграць!
Быў у мяне знаёмы, які раней гуляў у рулетку.. а потым перасяў на слоты, так у яго была сіска такая… Некалькі месяцаў збірае грошы і затым заходзіць у рэальнае казіно і карміць адзін і той жа слот і гуляе адносна вялікімі стаўкамі… Калі праліў, то ў наступны раз з “новымі сіламі” нырае зноў у той жа слот, матывацыя такая, слот усё роўна мусіць аддацца)
Выдатны савет))) Хочаце пахуднець – не жрыце)
Так і тут – хочаце выйграць у казіно (быць пры грошах), не гуляйце ў казіно (застаньцеся пры грошах))))))
Я вось думаю што ў слотах не можа быць ніякай сістэмы. Найгалоўнае калі выйграў, то не працягваць гуляць, а спыніцца.☺
Атацец сына піліў не за тое, што прайграў. А за тое, што спрабаваў адыграцца. Класіка.
Та ў піндостане ўвогуле весела.. чытаў якось гісторыю пра кроліка, маўляў нейкія кадры запілілі відос, што калі яны не назбіраюць да Раства невядомую суму, то ў Раство апублікуюць відос, дзе яны гэтага самага кроліка будуць забіваць. Бабла яны назбіралі ў разы тры больш, чым хацелі….. У нас жа ў сваю чаргу падобная акцыя здолела назбіраць пару WMZ
🤣 сербдобольныя якія. У нас краіна “суровая”, але бывае і з перагібамі. Колькі месяцаў таму, па мясцовым абласным канале, прайшоў сюжэт. Выпадак звычайны. Перавярнулася “шаланда”, везучая тушкі свіней з халадокомбіната. Точней яе мотала, пабіла аб сустрэчкі, па баку палкілометра пранесла і потым перавярнула. У працэсе гэтага тушкі павыляталі на дарогу. З кіроўцай усё ў парадку. Аб што яна ўдарылася таксама нормалёк, але ….. гляджу сюжэт. Карэспандэнтка, маладзенькая дзяўчына, ярка, у стылі трылера, апісала тое, што адбывалася, некалькі разоў падкрэсліўшы: “Дарога на Балахну, на працягу паўкілометра, была ўсыпана трупамі свіней. Адчуванне складвалася, што хрюшак мочылі проста на дарозе, прычым з асаблівым цынізмам 😁😁
Думаю, што сістэма ва ўсіх гульнях адна і тая ж… Выграў, вывёў грошы і зрабіў перапынак… Прайграў – таксама зрабіў паузу…, усё залежыць ад сумы зліву… А вось калі супакоіўся, толькі тады зноў зайшоў… Галоўнае – не цягнуць мінулае ў сучаснасць 😎
На маю думку, выйгрышная сістэма адна. Бездэпы, фрыролы. Адбіў, працэнтаў 10-30 адбітага заліў як рэал, астатняе на абнал.