Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?

Правілы, стратэгіі і метады гульні | 24 April 2018 ад | 729 Адказаў | 43,503 Прагляду | 9 Рэакцый
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
234
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.09.2017

Я заходжу і раблю 5-7 спінаў. Калі не шанцуе – іду ў іншы слот. Але ў слоты я рэдка гуляю. Больш у рулетку і цяпер спрабую разабрацца ў покеры. Хаця ўсё ж рулетка вельмі дынамічная))))) Покер мне пакуль здаецца больш занудным) Мабыць таму, што  я ў ім не вельмі разбіраюся) А слоты вельмі прыгожыя)))) каляровыя)) У іх цягне))) Не ведаю, ці ёсць там сістэма. але калі не шанцуе – сыходжу. Гэта мая сістэма) І стараюся не захапляцца вялікімі стаўкамі.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
194
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.12.2017
thee4, 7 June 2018
Гульня флэтом – гэта фіксаваная стаўка… Як у рулетцы, так і ў слотах прынцып гульні флэтом адзін і той жа. Гэта калі гулец паўтарае адну і тую ж ставку незаўчасна пасля кожнага спіну, зноў і зноў і зноў. Памятаю, адбіў бонус у прафіце ў адным слоце, калі давалі бездэп на “біткі”. Тады гуляў па [...]

Дзякуй за тлумачэнне! 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
194
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.12.2017
MilenaWow, 8 June 2018
             Я заходжу і раблю 5-7 спінаў. Калі не шанцуе – іду ў іншы слот. Але ў слоты я рэдка гуляю. Больш у рулетку і цяпер спрабую разабрацца ў покеры. Хаця, усё ж рулетка вельмі дынамічная)))))Покер мне пакуль здаецца больш занудным) Мабыць таму, што  я ў ім не вельмі разбіраюся) А слоты [...]

Я прыкладна так сама ў слоты гуляю. Проста заўважыў, што ў слотах у мяне вельмі рэдка выйгрышы бываюць. У рулетку ў мяне і падзенне, і ўзлёты, а ў слотах вельмі не вельмі))) Хоць весела зліваю) З задавальненнем. Напэўна банкрол у слотах павінен быць большы, чым у рулетцы) І яшчэ я чытаў пра слот Бананза. Кажуць, што там вельмі вялікае павелічэнне маецца, але ў мяне там таксама нічога не выходзіць))) У слотах я поўны дурень)) А яшчэ бетынг нічога такі))) Душу радуе)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
38
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21.09.2017
Tigran, 9 June 2018
                У слотах я поўны дурэнь))

Так там асаблівага розуму, здаецца, і не патрабуецца. Выграў – і звалюй хутчэй ).

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 449
Публікацыі
24 566
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015

Раней у мяне была свая сістэма калі так можна яе назваць. Але гэта было раней. І працавала толькі ў слотах ад Плейтечь. А цяпер іх практычна няма ў нас. ПС  не ў лік, але там якіясь слоты крывыя imho.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
234
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.09.2017

Г. зн. У выніку гэта ўдача. Цяпер, стала вельмі ўважліва ставіцца да вытворцы гульняў. Раней у гэты слот націснеш, у другі. А цяпер гляджу, параўноўваю.  ну сістэмы ўсё роўна няма, пакуль. Мне вельмі падабаюцца слоты NetEnt, але мне ў іх катастрафічна не шанцуе ў апошні час!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 894
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

З маіх назіранняў, калі слот нядрэнна даў… Не варта чакаць працягнення “балета”, у тым жа духу… Пара зваляць… Але спінаў 5 -15 на ўдачу можна і зрабіць)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015

Я валодаю 100%-най беспраігрышнай сістэмай для слотаў. Пішам у лс. Кошт 12,34 points 😛 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
66
Публікацыі
103
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.10.2015

Лепшая сістэма для слотаў – гэта добрае настрой і адсутнасць смагі да выйгрышу! Патрэбна гуляць для задавальнення, быццам купіў білет у “парк забаў” (каштоўнасць білета – дэпазіт). А калі фарт усміхнецца (а ён любіць вясёлых аптымістаў), то выдатным падарункам у гэтым “парку забаў” стане “прыз” (занос іншымі словамі). Вось і ўся сістэма – Быць на пазітыве і не шкадаваць дэпазіт (усё роўна – гэта ўжо не вашы грошы)!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
613
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
06.10.2017
oxystaff, 18 July 2018
Я з’яўляюся ўладальнікам 100%-на бяспраіґрышнай сістэмы для слотаў. Пішам у лс. Кошт 12,34 points 😛

Няўжо ўсё ж здзейсніліся мары і Грааль знойдзены 😇 Тады нешта падаецца падазрона танна 😞 Якія гарантыі, што гэтая сістэма дакладна не акажыцца парадай у духу “толькі бездепы і фрыспіны” ?

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17.06.2016
arriva, 18 July 2018
Ці неяк жа здзейсніліся мары і грааль знойдзены 😇 Тады нешта падаецца падазрона танна 😞 Якія гарантыі, што гэтая сістэма дакладна не апынецца саветам у духу «толькі бездэпы і фрыспіны» ?

у мяне сістэма лепшая, 100% беспраігрышная кошт усяго-то 1000пт, пішы )

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016

ёсць канечне сістэма кулаком у манітор)))))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
thee4, 18 July 2018
З маіх назіранняў, калі слот добра даў… Не варта чакаць працягнення “балета”, у тым жа духу… Пара з’язджаць…Пара з’язджаць… Але 5-15 спінаў на ўдачу можна і зрабіць)

Ды ну… Колькі разоў у догонку сыпала даволі нядрэнна. Калі слот на аддачы, то хто яго ведае, калі ён выдасць усё, што запланаваў.

А калі заходзіш і ён зусім мёртвы, то, хутчэй за ўсё, ужо не выдасць, асабліва калі дыспавы. Вялікая верагоднасць, што камусьці добра насыпаў і цяпер банк збірае.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 449
Публікацыі
24 566
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
seregelio, 18 July 2018
Ды ну… Некалькі разоў у дагнанку вельмі нядрэнна падсіпала. Калі слот на аддачы, то хз калі ён усё, што задуманы, выдасць. А вось калі заходзіш і зусім мёртвы, то хутчэй за ўсё ўжо не выдасць, асабліва калі дисповый. Вялікая верагоднасць, што кагосьці насыпаў па душы і цяпер банк збірае.

А я так скажу. Слот на аддачы або мёртвы – уся гэтая керня прыйшла з зямлі. У анлайне ўсё зусім па-іншаму. І калі здараюцца падобныя на аддачы або мёртвы – гэта ўсяго толькі супадзенні.. ІМХО.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
AydarKaribullin, 18 July 2018
І калі такое здараецца на аддачы або мёртвы – гэта ўсяго толькі супадзенні.. ІМХО.

Хутчэй за ўсё не. Думаю, матэматыкай усё роўна прапісваецца так, каб выплаты раздаваліся больш плаўна. Калі слот толькі што выдаў х1000, сумняваюся, што ён адразу дасць столькі ж. Вон казіно ў такіх выпадках слот прыбіраюць і вытворцу на праверку адпраўляюць.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015
arriva, 18 July 2018
Ці сапраўды так здзейсніліся мары і грааль знойдзены 😇 Тады нешта падазрона танна 😞 Якія гарантыі, што тая сістэма сапраўды не аказацца парадай у духу “толькі бездепы і фрыспіны” ?

Та ж жартаўка 😁

Памятаецца гісторыя шмат гадоў таму была. Адзін чувак, з USA, размясціў аб’яву: “100%-ны спосаб схуднець. Кошт $25. Высылаю інструкцыі пасля паступлення грошай”. Знайшлася ў піндостані цэлая армія людзей 😁 і як сталі яму грошы пасылаць. Ён ім адказ на пошту. “Інструкцыя – Трэба менш ёсць”))))) Скандал разгараўся. Суд быў пасля, але яго апраўдалі. Бо ён па сутнасці нікога не ашукаў. Усім, хто пералічыў бабло, пісьмова адказаў. Суддзя з аргументамі абароны пагадзіўся, што лепшай сістэмы і быць не можа.

Тут практычна тое ж самае – Не гуляць 🙂

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
66
Публікацыі
103
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.10.2015
oxystaff, 18 July 2018
Та таксама жарт 😁 Памятаецца гісторыя шмат гадоў таму была. Адзін чел, з USA, размясціў аб’яву: “100%-ны спосаб схуднець. Цена $25. Высылаю инструкции после поступления денег”. Нашлася ў піндостані цямра народу 😁 і як давай яму грошы слаць. Ён ім адказоньку на пошту. “Інструкция – Трэба м [...]

Граючы – можна прайграць, але не граючы – немагчыма выйграць!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 894
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Быў у мяне знаёмы, які раней гуляў у рулетку.. а потым перасяў на слоты, так у яго была сіска такая… Некалькі месяцаў збірае грошы і затым заходзіць у рэальнае казіно і карміць адзін і той жа слот і гуляе адносна вялікімі стаўкамі… Калі праліў, то ў наступны раз з “новымі сіламі” нырае зноў у той жа слот, матывацыя такая, слот усё роўна мусіць аддацца)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
27
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20.07.2018
oxystaff, 18 July 2018
Та і ж жарт 😁 Памятаецца гісторыя шмат гадоў назад была. Адзін чэл, з USA, размясціў аб’ява: “100%-ны спосаб схуднець. Цана $25. Высылаю інструкцыі пасля паступлення грошай”. У піндостані знайшлася цэлая натоўп народу 😁 і як давай яму грошы слалі. Ён ім адказ на пошту. “Інструкцыя – Трэба [...]

Выдатны савет))) Хочаце пахуднець – не жрыце) 

Так і тут – хочаце выйграць у казіно (быць пры грошах), не гуляйце ў казіно (застаньцеся пры грошах))))))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 848
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21.09.2015

Я вось думаю што ў слотах не можа быць ніякай сістэмы. Найгалоўнае калі выйграў, то не працягваць гуляць, а спыніцца.☺

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 449
Публікацыі
24 566
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
Lis@, 24 July 2018
Я вось думаю, што ў слотах не можа быць ніякай сістэмы. Самое галоўнае – калі выйграў, то не працягваць гуляць, а спыніцца.☺

Атацец сына піліў не за тое, што прайграў. А за тое, што спрабаваў адыграцца. Класіка.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
4 503
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12.06.2016
oxystaff, 18 July 2018
Та тож жарт 😁 Памятаецца гісторыя шмат гадоў назад была. Адзін чэл, з USA, размясціў аб’яву: “100%-ны спосаб схуднець. Кошт $25. Высылаю інструкцыі пасля паступлення грошай”. Знайшлася ў піндостане цэлая натоўп 😁 і як пачалі яму грошы скідаць. Ён ім адказ на пошту. “Інструкцыя – Трэба мен [...]

Та ў піндостане ўвогуле весела.. чытаў якось гісторыю пра кроліка, маўляў нейкія кадры запілілі відос, што калі яны не назбіраюць да Раства невядомую суму, то ў Раство апублікуюць відос, дзе яны гэтага самага кроліка будуць забіваць. Бабла яны назбіралі ў разы тры больш, чым хацелі….. У нас жа ў сваю чаргу падобная акцыя здолела назбіраць пару WMZ

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015
ReptiloiD, 24 July 2018
Та ў піндостане ўвогуле весела..чытаў якaсь гісторыю пра кроліка, маўляў нейкія кадры запілілі відос, што калі яны не насобраць да Калядаў няведама колькі грошай, то яны ў Каляды апублікуюць відос, дзе яны таго самага кроліка будуць забіваць. Грошай яны насобралі разоў у тры больш, чым хацелі… [...]

🤣 сербдобольныя якія. У нас краіна “суровая”, але бывае і з перагібамі. Колькі месяцаў таму, па мясцовым абласным канале, прайшоў сюжэт. Выпадак звычайны. Перавярнулася “шаланда”, везучая тушкі свіней з халадокомбіната. Точней яе мотала, пабіла аб сустрэчкі, па баку палкілометра пранесла і потым перавярнула. У працэсе гэтага тушкі павыляталі на дарогу. З кіроўцай усё ў парадку. Аб што яна ўдарылася таксама нормалёк, але ….. гляджу сюжэт. Карэспандэнтка, маладзенькая дзяўчына, ярка, у стылі трылера, апісала тое, што адбывалася, некалькі разоў падкрэсліўшы: “Дарога на Балахну, на працягу паўкілометра, была ўсыпана трупамі свіней. Адчуванне складвалася, што хрюшак мочылі проста на дарозе, прычым з асаблівым цынізмам 😁😁

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 894
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Думаю, што сістэма ва ўсіх гульнях адна і тая ж… Выграў, вывёў грошы і зрабіў перапынак… Прайграў – таксама зрабіў паузу…, усё залежыць ад сумы зліву… А вось калі супакоіўся, толькі тады зноў зайшоў… Галоўнае – не цягнуць мінулае ў сучаснасць 😎

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016

На маю думку, выйгрышная сістэма адна. Бездэпы, фрыролы. Адбіў, працэнтаў 10-30 адбітага заліў як рэал, астатняе на абнал.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...