Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?

Правілы, стратэгіі і метады гульні | 24 April 2018 ад | 729 Адказаў | 43,503 Прагляду | 9 Рэакцый
Ранг
3
Рэпутацыя
11
Публікацыі
9
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19.05.2025

Няма ніякіх сістэм, абсалютны рандом пабудаваны на кодзе з лічбаў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
399
Публікацыі
2 456
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.06.2025
Luda010676, 4 September 2025
@brabrobrob​ ужо не раз звяртала ўвагу, граеш па мінімалцы, слот на аддачы, пачынаеш павялічваць стаўкі і пры тых жа колькасцях спінаў ён змоўквае, вяртаецца да мінімуму зноў грае і потым вытворцы сцвярджаюць, што ад стаўкі аддача не залежыць……….

@luda010676​, вось дарэчы так! Я думаю, можа з-за ртп.. То бок іншыя гульцы мала ўлілі, і табе нібы хоча аддаць, а сродкаў у слоце няма

Я думаю, каб даведацца ўсю падкопу слотаў, трэба папрацаваць у якім-небудзь з правайдэраў)) Хоць, магчыма, там ёсць дагавор аб неразгалошванні

Гэты адказ быў зменены 8 месяцаў, 4 тыдня таму карыстальнікам NataKaya. Прычына: +
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 336
Публікацыі
11 920
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
Luda010676, 4 September 2025
@brabrobrob​ ужо не раз звяртала ўвагу , гуляеш па мінімалцы , слот на аддачы , пачынаеш павышаць стаўкі і пры тых жа колькасцях спінаў ён замаўкае , вяртаецца да мінімуму зноў гуляе і потым вытворцы сцвярджаюць , што ад стаўкі аддача не залежыць……….

@luda010676​ ну вы ж памятайце напэўна гамінатары, ды далёка ісці не трэба, тыя што цяпер у Сочы, у Грузіі, Казахстане і г.д… Зайдзіце і папрасіце паказаць вам ртп і вы ўбачыце, што мала таго на кожную гульню яно можа быць розным, там яно і на кожную стаўку сваё! Так, яно выставлена хутчэй за ўсё аднолькава, але што гэта даказвае, што калі вы пераключылі стаўку, вы на іншай адлегласці. Чаму я заўсёды і кажу – калі слот не гуляе, бяжыце па стаўках, шукайце. Не – тады бяжыце па гульнях або па правайдэрах. Тады і будзе вам шчасце:))))

Пра валацільнасць я тут ужо гаварыць не буду:))) Гэта трохі не па тэме будзе ўжо.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
566
Публікацыі
2 842
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.07.2025
RuslanWright, 4 September 2025
Не існуе ніякіх сістэм, абсалютны рандом, пабудаваны на кодзе з лічбаў

@ruslanwright

Дакладней скрыпт, алгарытм, які дае – калі зліваеш бабкі, незалежна нават ад таго, у якім слоце; калі навічок, то можа нават падсыпаць для заваблення.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...