Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,503 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Няма ніякіх сістэм, абсалютны рандом пабудаваны на кодзе з лічбаў
@luda010676, вось дарэчы так! Я думаю, можа з-за ртп.. То бок іншыя гульцы мала ўлілі, і табе нібы хоча аддаць, а сродкаў у слоце няма
Я думаю, каб даведацца ўсю падкопу слотаў, трэба папрацаваць у якім-небудзь з правайдэраў)) Хоць, магчыма, там ёсць дагавор аб неразгалошванні
@luda010676 ну вы ж памятайце напэўна гамінатары, ды далёка ісці не трэба, тыя што цяпер у Сочы, у Грузіі, Казахстане і г.д… Зайдзіце і папрасіце паказаць вам ртп і вы ўбачыце, што мала таго на кожную гульню яно можа быць розным, там яно і на кожную стаўку сваё! Так, яно выставлена хутчэй за ўсё аднолькава, але што гэта даказвае, што калі вы пераключылі стаўку, вы на іншай адлегласці. Чаму я заўсёды і кажу – калі слот не гуляе, бяжыце па стаўках, шукайце. Не – тады бяжыце па гульнях або па правайдэрах. Тады і будзе вам шчасце:))))
Пра валацільнасць я тут ужо гаварыць не буду:))) Гэта трохі не па тэме будзе ўжо.
@ruslanwright
Дакладней скрыпт, алгарытм, які дае – калі зліваеш бабкі, незалежна нават ад таго, у якім слоце; калі навічок, то можа нават падсыпаць для заваблення.