Цэнтрабанк папярэдзіў аб узмацненні кантролю за банкаўскімі перакладамі
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
7 February 2022
ад
PavelFredooc
|
34 Адказу
|
874 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Да канца лістапада банкі павінны ўзмацніць кантроль за грашовымі пераводамі кліентаў. Як пішуць “Известия”, гэтыя меры дапамогуць змагацца з махлярамі, анлайн-казіно, крыптаабменнікамі і фінансавымі пірамідамі.
Спасылаючыся на дарожную карту ўрада па рэгуляванні крыптавалют, падпісаную на пачатку года віцэ-прэм’ерам Дзмітрыем Чарнышэнкам, СМІ паведаміла, што Цэнтральны банк рэкамендаваў банкам адсочваць рахункі, па якіх праводзяць аперацыі з “незвычайна вялікай” колькасцю грамадзян: больш за дзесяць чалавек у дзень і звыш 50 у месяц, а таксама больш за 30 транзакцый з фізічнымі асобамі штодзённа.
хз – заіпюцца кантраляваць, і навошта яно патрэбна ўвогуле
Да канца лістапада ў тэставым рэжыме, потым рэальна будуць блакіраваць.
Увага: банкі прыцягнуць апэрацыі паміж грамадзянамі на суму звыш 100 тысяч рублёў у дзень і больш за адзін мільён рублёў у месяц. Калі ёсць падставы, рэгулятар параіў крэдытным арганізацыям блакіраваць падобныя трансакцыі абавязкова.
Як жа ў іх бомбіць ад таго, што столькі бабла міма іх цячэ🤣. Але ў іх усё роўна нічога не атрымаецца
Забарона крыптавалюты і майнінгу з той жа калідкі, адно зразумела, што народ прыдумае спосабы ўсё гэта абыйсці, а ўсё не забароніш.
Таму і існуюць дэцэнтралізаваныя біржы, працуйце там і выводзьце грошы кэшам праз правераных людзей, толькі не вялікімі сумамі каб не кінулі да 10К баксаў.
Прыйдзецца трохі зацягнуць рамяні, тым больш усё, што тычыцца пераводаў на карты.
Сэнс у дэцэнтралізаваных біржах, калі ты выводзіш на карту або верыфікаваны кашалёк – факт паступлення бабла ёсць
Яны ўжо даўно ў Сбербанку пачалі блакіраваць, у мяне жонка ў бацькоўскім камітэце…
Як толькі пачынаюць збіраць грошы – адразу ж блакіроўка, даводзіцца тэлефанаваць у банк і распавядаць, адкуль і навошта грошы…
Калі не разбіраешся, то лепш не пішы). На тое яны і дэцэнтралізаваныя, бо там няма верыфікацыі, усё канфідэнцыйна.
якое не разбіраешся – я табе кажу – прыйшлі да цябе бабкі на карту – заплаці НДФЛ 13 працэнтаў альбо дакажы падатковай, што прыйшлі грошы ад сваякоў – што тут незразумела?
Gold – ты дурненькі відаць – калі не разумееш праўды – табе кажуць пафарбавана – ты кажаш я дурны )
Давай без абразаў! Чытай вышэй, што я напісаў. Пра якія карты ідзе гаворка? Я яшчэ раз паўтаруся – не разбіраешся, не лезь 😁
Ёсць правераныя людзі, якія аддаюць наяўныя, ты прыязджаеш, на месцы ім пераводзіш, а яны табе наяўныя.
У Беларусі ёсць такія? Адзін раз ледзь не папаўся на ўдочку тут так… Можа ў Расіі з гэтым прасцей, але нам туды проста так не ўехаць(.
Наконт Беларусі не ведаю, але ў нас у Крыме нават ёсць, я ўжо ў Сімферопаль адзін раз ездзіў. А так правераныя па Расіі на Binance сядзяць, там іх можна знайсці, ды і яны па ўсіх гарадах працуюць. Ліш бы было што выводзіць))
та я яму прыкладна тое ж і сказаў)
Што ты мне такое казаў? Пры тым Цэнтральны банк да вашай Беларусі зусім не дачыняецца. Ні слова пра сваю краіну ты мне не казаў, а я адказаў выключна па тэме. Алёоооо!!!
якія правераныя людзі? Я не абражаю – яшчэ раз паўтараю – чытай Падатковы кодэкс – любы даход абкладаецца НДФЛ – у нас падаткам на даходы
Бухгалтар, не пудры мне мазгі, калі ласка, я трохі ведаю Падатковы кодэкс. Таму і напісаў, што пакуль яшчэ ёсць выхады, як абыходзіць, і напісаў, як. Калі ў чалавека ёсць мазгі, ён разбярэцца, як схаваць свае даходы. А то цяпер дзяржава зусім абнаглела, да апошняй кашулі абдыраюць.
Добра – будзь здаровы) бюсгалтер))))
Гатуюць адмену наяўных. Уводзімы кантроль – прадвеснік адмены наяўных і татальнага нагляду.
Камбала кажа пра тое, каб вы налілі свае актывы ў крыпце. Знайдзіце абменьнік і праз яго праводзіце транзакцыі. Грошы забіраеце на месцы. Транзакцыі на месцы. У рэале ёсць такія абменьнікі І падаткаў не плаціце.
Ну або не абменнікі, а людзі. Усё гэта ёсць і ўсё робіцца. Усё прасцей, чым вам здаецца. Звычайна гэтым могуць займацца простыя мянялы, якія вам рублі на даляры мяняюць і г.д. Спытайцеся.
Такія абменнікі ў кожную вёску… тым не менш было б што выводзіць – рашэнне знойдзецца.
Ну памяняеш ты 1 біток і будзеш сядзець захапляцца гэтымі бабкамі? Як ты потым пры куплі чаго-небудзь вартага растлумачыш іх паходжанне?
Ты на наяўку міняеш. Не на картку, не на картку