Цэнтрабанк абмежаваў некаторыя аперацыі Qiwi Bank
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
10 снежня 2020 г.
ад
NEO83
|
36 Адказаў
|
2,194 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аб якіх позах ідзе гаворка, калі гэтай помыйцы не падабаецца якасць самога фота? Хутчэй за ўсё яны сляпыя. Не, мне такія шарагі дакладна не спатрэбяцца. Іншыя спосабы заўсёды знайдуцца
Як стала зразумела, цяпер заплаціць праз Ківі не атрымаецца, а вось зняць яшчэ можна. Шкада – карыстаўся Ківі гадоў 7 і без праблем, блакіровак і г.д. Ну што ж, цяпер застаецца Юмани – навыпечаны (перайменаваны Яндэкс-кашалёк), насторажвае, што гэты кашалёк ад Сбера…
Каб можна было яшчэ больш кантраляваць карыстальнікаў. Як наконт перфект або пеер, альтэрнатыва?
Прыщэмілі ківі, таксама і яд хутчэй за ўсё абрэжуць і ўсіх, на каго можна націснуць. Відаць і не гаворым пра тых, пра каго нах.й яны патрэбны, каб пра іх гаварыць, але ўжо і гульцам падасралі. Бясе, што да крыпты дацягнуцца не атрымліваецца, але вельмі спрабуюць. Казіно пачалі piastrix з monetix дадаваць, па мне гэта лішнія, ненадзейныя пасрэднікі з камісіямі. Пакуль іншых плацежных метадаў хапае, нас не дагоняць )
З кожным днём ЦБ усё больш афігеў, баюся, што неўзабаве ў паштовай скрыні знойду квітанцыю за аплату снегу і паветра 🙂 .
Вывесці таксама нельга.
Заказывайце пластыкавую карту Ківі, зараз акцыя ідзе – каштуе 1 рубель, дзейнічае 3 гады.
Яе можна плаціць у казіно і выводзіць з казіно, заадно прапіць выйгрыш будзе зручна.
У мяне цяпер такая, вывад на яе без камісіі, а папаўненне ў казіно здаецца 3 працэнты ну гэта ж дробязі , з выйгрышу акупляецца
Па-мойму з любой карты зручна прапіць грошы. 😁
Ліст прыйшоў з казіно Эверум за QIWI. ужо падсуетзіліся…)
Monetix Wallet – QIWI дэпазіты
З нядаўняга часу плацежная сістэма QIWI прыбрала магчымасць папаўнення рахункаў у казіно для гульцоў, у сувязі з гэтым мы дадалі магчымасць рабіць дэпазіт з кашалька QIWI праз новага партнёра Monetix Wallet.
Працэс нязначна адрозніваецца ад таго, што было раней: перад першым выкарыстаннем вам неабходна зарэгістраваць рахунак у Monetix, увёўшы свой тэлефон і пароль, гэтыя даныя можна выкарыстоўваць надалей.
Працягам 1-2 дзён будзе дададзена магчымасць вываду сродкаў на QIWI праз Monetix.
Падаецца, piastrix не вытрымаў…
Ну ўсё, капец, выхад апынуўся тупіковым.
У арго, здаецца, вярнулі ківі і яд, але я не правяраў