Цана Біткойна павольна рухаецца да 5000$

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 4 кастрычніка 2017 г. ад | 20 Адказаў | 395 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Пасля падзення ніжэй за 3 000$ з-за рэгулятарнай кампаніі Кітая супраць крыптавалют, цана Біткойна працягвае расці і рухаецца да 4 500$. Па стане на 04.10, Біткойн таргуецца на ўзроўні 4 303$, што менш чым за дзень да гэтага на 2,53%.

Асноўваючыся на аналізе цэн, верагоднасць таго, што Біткойн вернецца да рэкордных максімумаў, моцна павялічылася пасля пачатку бычынага трэнду на мінулыя выходныя.

Індэкс цаны Біткойна 26 верасня – 3 кастрычніка BTC/USD

Ён прадэманстраваў рост на 11,3% за тыдзень, але ўсё яшчэ скараціўся на 4,9% у месячным вымярэнні. Тым не менш трэндавыя індыкатары паказалі адсутнасць актыўнасці на рынку, што, несумненна, выпрабуе цярпенне інвестараў. Яшчэ адна дробная прычына для хвалявання – пастаянна малыя аб’ёмы на рынку.

Рух Кітая і Паўднёвай Карэі супраць крыптавалют

Нядаўняе рэзкае зніжэнне цаны Біткойна было выклікана тым, што кітайскае ўрад забараніў правядзенне першасных прапаноў манет (ICO) у Кітаі. Урад сцвярджаў, што зарождаючыя механізмы збору сродкаў, такія як ICO, з’яўляюцца незаконнымі ў адпаведнасці з унутраным заканадаўствам краіны.

У Паўднёвай Карэі фінансавы рэгулятар, Камісія па фінансавых паслугах (FSC) загадала забараніць усе формы ICO «незалежна ад тэхнічнай тэрміналогіі», а таксама маржынальную гандлю лічбавымі валютамі. FSC таксама плануе ўнесьці іншыя меры, якія, як чакаецца, акажуць негатыўны ўплыў на дзейнасць крыптакампаній, уключаючы інспекцыі на месцы, пачынаючы з канца верасня, і экспертызы рахункаў і дадзеных карыстальнікаў, якія пачнуцца ў снежні.

Ці зможа ён калі-небудзь аднавіцца?

Уздым цаны Біткойна ў спалучэнні з індэксам адноснай сілы бычынага руху (RSI) і індэксам кіруючага руху (DMI) паказваюць, што вядучая крыптавалюта можа вярнуць свой максімум ад 6 верасня ў памеры 4 692$ і, магчыма, вярнуцца да рэкорднага максімуму ў 5 000$. Аднак пакуль не ясна, ці адбудзецца гэта ў бліжэйшыя тыдні.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 714
Публікацыі
10 602
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Раней пісаў, канешне, што гэта чарговы развод тыпу МММ. Але цяпер усё больш схіляюся да меркавання, што ўсё ж такі трэба пачынаць потыхеньку майніць. Лічу, што яшчэ будзе расці і 5К баксаў – гэта не межа, але ў любым выпадку ў бліжэйшы час альбо абваліцца валюта, альбо проста дасягне сярэдняга значэння і не будзе такіх скачкоў, як цяпер.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Увогуле нават прыблізна не магу ўявіць, на колькі яшчэ можа вырасці… Но што калі-небудзь прасядзе – упэўнены.

Хз, тут амаль як у рулетцы, чырвонае/чорнае, я б не стаў укладвацца. З іншага боку, калі паглядзець, людзі ж памножыліся вельмі крута. У дзесятым годзе біток каштаваў палову даляра.

Шукаць нейкую інфу і нібыта разумна прагназаваць – таксама хрэнь сто пудоў. Хто валодае інсайд-інфармацыяй – нажывецца нармальна яшчэ. Астатнія, відаць, страцяць. А там хз.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.
seregelio, 4 кастрычніка 2017 г.
Увогуле нават і ўявіць не магу, наколькі можа яшчэ падрасці… Але што калі-небудзь ўпадзе – упэўнены. Хз, тут амаль як у рулетцы, чырвонае/чорнае, я б не стаў укладвацца. З іншага боку, калі глядзець, то вось людзі памножыліся вельмі крута. У дзясятым годзе біток каштаваў палову даляра. Ш [...]

дэ, у вас нават 500 поінтаў няма, а пішаце быццам вы ў крыптавалютах разбіраецеся))) не смяшце людзей і самі не пасперачыцеся)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Rubik, 4 кастрычніка 2017 г.
так у вас нават 500 поінтаў няма, а пішаце быццам вы ў крыптавалютах разбіраецеся))) не смяшце людзей і самі не сорамцеся)

А навошта вы бамжам усякім на пасты адказваеце?) Мне падалося – гэта ніжэй за вашу годнасць.) Не разбрасывайцеся сабой на якую-небудзь х.ню😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.
А навошта вы бамжам розным на пасты адказваеце?) Мне здалося – гэта ніжэй за вашу годнасць.) Не раскідвайцеся сабой на ўсякую х.ету😁

я проста выказала сваё меркаванне.а тое, што вы бамж,гэта тут не пры чым,гэта ваша асабістая справа,і мне гэта мала цікава)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.

Ну я майніў крыпту (ужо адмайніўся, але захаваліся першыя 0,003 хехе) яе з першых месяцаў існавання праекта… Яшчэ ў Расеі, напрыклад, нават анонсу аб ёй не было паўсюдна, так на IT-чатах некаторых і ўсё, а я ўжо Radeon 4770 шукаю з факелам дзень і ноч:) Веселае было час… І скажу адно… потым да гэтага топіка вернецеся і да майго паведамлення;) Будзе весела! Валюце засталося зусім нядоўга…

Задача амаль выкананая, застаецца падняцца да крыт. значэнняў і атрымаць World (Global) Government Accept – а следам 💀.

Па маіх звестках 8K – памятайце першае афармленне 8BIT/BTC

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.
Vlastmir, 4 кастрычніка 2017 г.
Ну я яе крыпчу з першых месяцаў існавання праекта… Яшчэ ў Расіі, напрыклад, нават анонсу пра яе не было паўсюдна, так на IT чапятках некаторых і ўсё, а я ўжо Radeon 4770 шукаю з факелам днём і ноччу:) Гэта быў вясёлы час.. І скажу адно… потым да гэтага топіку вернецеся і да майго паведамлення [...]

ой які мужчына,адразу відаць і з розумам і з грашыма,нават біткоіны ёсць)не жадаеце паразмаўляць з маладой, сімпатычнай дзяўчынай?)калі вам не шкада якіх-небудзь няшчасных 500 поінтаў,то я з задавальненнем з вамі пазнаёмлюся)☺

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Ну я крыпчу (ужо адмайніўся, але захаваліся першыя 0,003 хехе) яе з першых месяцаў існавання праекта… Яшчэ ў Расіі, напрыклад, нават аб’явы пра яе не было паўсюдна, так на IT чапцях некаторых і ўсё, а я ўжо Radeon 4770 шукаю з факелам дзень і ноч:) Веселае час было.. І скажу адно… потым да гэт [...]

Чаму менавіта 8? Прачытал, напэўна, дзесьці….

Мне здаецца тое, што ў агульным доступе – увогуле чытаць і слухаць не трэба. Тэма тыпу букмекеркі, з прагнозамі нібыта.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.
ой які мужчына,адразу відаць і з розумам і з грашыма,нават біткоіны ёсць)не жадаеце паразмаўляць з маладой,сімпатычнай дзяўчынай?)калі вам не шкада якіх то няшчасных 500 поінтаў,то я з задавальненнем з вамі пазнаёмлюся)☺

500? Поінтаў? Пазнаёмлюся? Прыязджай! Трололо: вул. Наметкіна д.9 к.1 п.5 у домафоне 306 выклік! 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.
500? Поінтаў? Пазнаёмлюся? Прыязджай! Тралола: вул. Наметкіна д.9 к.1 п.5 у домавым тэлефоне 306 выклік! 😁

фууу які😏 адны жананенавіснікі нейкія(((

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.
Чаму менавіта 8? Прачыталі, напэўна, дзе-небудзь…. Мне здаецца, тое, што ў агульным доступе – увогуле чытаць і слухаць не трэба. Тэма тыпу букмеккеркі, з прагнозамі нібыта.

Не… калі паспрабаваць коратка… з 2002 па 2006 год я гамаў у MMORPG – DAoC (Darc Age of Camelot). Сервакі толькі USA/Mex/Kor.

Увогуле гульня як і тру ПВП, ПВЕ – так і вельмі тру для казуальнікаў.. Склаўся я ў клане Myth, а там большасць аказаліся хлопцы з IT-універаў і ўсё такое… і вось аднойчы на адным з 6-гадзінных рэйдаў паднялася гэтая тэма… і я ў ПМ (прайвет-мэсэдж) пачаў аднаго выспытваць пра Біткойны… Дарэчы мы ўсе так і размаўляем і час ад часу яны гэтую тэму падымаюць… І са сваімі крыніцамі інфармацыі ў іх свае меркаванні, а не ад нэта ці тв.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.
фууу якій😏 адны жананенавіснікі нейкія(((

У сэнсе??? Ну давай я табе Willy вышлю па адрасе?:) У мяне К’янты 2008 разліву стаіць, сумуе… Пап’ём потым разам… ці яшчэ нешта! Я ў росквіце і без паводка:)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.
Што ты маеш на ўвазе??? Ну давай я табе Willy вышлю па адрасе?:) У мяне К’янці разліву 2008 стаіць і сумуе… Палудзім потым разам… ці яшчэ чаго! Я ў росквіце і без паводка:)

ну ўвогуле-то я не п’ю, але калі вы пачастуеце, то чаму б і не☺

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Не… калі паспрабаваць коратка… з 2002 па 2006 год я граў у MMORPG – DAoC (Darc Age of Camelot). Сэрвэры толькі USA/Mex/Kor. Увогуле гульня як і сапраўднае ПВП, ПВЕ – так і вельмі тру для казуальшчыкаў.. Я складаўся ў клане Myth, а там большасць аказаліся хлопцы з IT універаў і ўсё такое… і [...]

Ну калі такое норм і як зразумеў інсайд інфа, у якую верыш што дакладная ёсць. Чаму б хату, напрыклад, не закласці і не абагатнецца, сядзячы ў крэсле перад камп’ютарам?)

Навошта займаць 60 рублёў на форуме?

Я так бы мовіць стараюся без пад.ёба, але па-іншаму ніяк не напісаць…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.

Ну… па-першае… 60 рублёў.. таму што не было ў той момант (сур’ёзна), па-другое… Інсайд не інсайд… кватэра не кватэра, але 500к я так правернуў.. 2780 -> 3640 (2 месяцы). Але зараз ужо такой магчымасці няма.. бабкі скончыліся/патрачаны/ўкладзены… А з маім лудоманствам то пусто, то густо. Але ўчора рэальна, з трох карт Сбер, двух ківі кашалькоў і 1 Яндекса… усё зліў! ПИПЕНДОС учора быў:(

І сур’ёзна… хату зліць? І г.д. … Ну разважанні проста дзяцячыя… Як можна зліць сваю хату?:)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
І сур’ёзна… зліць хату? І г.д. … Ну разважанні проста дзіцячыя… Як можна зліць свой дом? 🙂

А пры чым тут зліць? Я такога не казаў.

Гавару пра тое, што калі ўпэўнены на 100% у якіх-небудзь даных. Ідзеш, закладваеш. І праз дзень, ну там або хз колькі (калі акцыі вырастуць), ідзеш, выплачваеш пазыку і радуешся прыбытку.😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.
А пры чым тут зліць? Я такога не казаў. Кажу пра тое, што калі ўпэўнены на 100% у якіх-небудзь даных. Ідзеш, закладаеш. І праз дзень, ну там ці хз некалькі( калі акцыі вырастуць), ідзеш, аплачваеш пазыку і радуешся прафіту.😁  

Ну калі б я такой інфы валодаў.. Тыдні, Дні.. 🙂 Курс на 15:18 ВВ… ну ты разумееш! 🙂 Я б ужо каля камп’ютара ад лудаманства здох і пальцы сабе стёр:)))))

А пра скачок мне паведамілі… я кінуўся, падрыхтаваў.. сфінктар перыядычна клапаціўся… але як мне стала дастаткова віна, я дэфнул:)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Ну калі б я такой інфаю валодаў.. Тыдні, Дні.. 🙂 Курс на 15:18 ВВ… ну ты разумее́ш! 🙂 Я б ужо каля кампута ад лудаманства памёр бы і пальцы сабе стёр:)))))

Не, ну гэта ж твае словы пра чувакаў, якія ведаюць больш, чым тэлебачанне і інэт. Ты з імі анлайн там у штосьці гуляў. Я ж не прыдумаў гэта, праўда?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.

Серег (калі я правільна зразумеў), ты проста дзівіш мяне! Ці проста дэмагог, ці хто ты ў жыцці – у дзяцінстве любіў усё прасінаваць?  

Ты сур’ёзна ўсё гэта? Ну яны ж ведаюць аднаго з распрацоўшчыкаў і з якімі ідэямі гэтыя крафтары стваралі праект і супраць чаго/кого… Але гэта ж не азначае, што яны маюць дачыненне да праекту настолькі, на колькі ты тут мне мазгі тарашыш… 

Ну ДАРАСЛЫ ж чалавек! ІПАЦЬ! Калі проста лічыш, што гэта гудсторы, то я без АГРО на цябе!:)

Я так успомніў.. і напісаў… а па жыцці ўвогуле я мог бы аўтабіяграфічны томік Incredible, Mystery and Fun Stories накатаць… з якіх магчымы заробак на BTC, тупа вада паміж радкоў…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...