Трохі палітыкі: Парашэнка-Лукашэнка... Сябры ?=)))

Пагаворым пра жыццё | 21 ліпеня 2017 г. ад | 5 Адказаў | 276 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
403
Публікацыі
3 599
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
8 жні 2015 г.

1. Відэафакт: Картэж Лукашэнкі ў Кіеве складаўся з 28 машын

Жыхары Кіева з-за прыезду кіраўніка Беларусі апынуліся ў вялікай корцы.

Як паведамляе расійскае агенцтва Росбалт, інцыдэнт адбыўся ў чацвер 20 ліпеня, калі мясцовая паліцыя ў гадзіну пік перакрыла праспект Бажана – адну з галоўных транспартных вуліц Кіева.

Картэж Лукашэнкі, які складаўся з 28 машын, заблакіраваў рух у цэнтры ўкраінскай сталіцы, з-за чаго мясцовыя вадзіцелі апынуліся ў шматгадзінным корку. Паводле інфармацыі СМІ, Лукашэнку суправаджалі паліцыя, аўтамабілі дзяржаўнай аховы, а таксама машына хуткай дапамогі.

Звяртаем увагу, напярэдадні Лукашэнка прыляцеў асобна  ад сваёй дэлегацыі на асабістым самалёце. Яго ў Кіеве сустрэлі пікетам. Удзельнікі акцыі выйшлі на вуліцу з партрэтамі расійскага прэзідэнта Уладзіміра Пуціна і Аляксандра Лукашэнкі з подпісам «Два бота пара».

2.Дзяўчына з голай грудзьсю крыкнула “Жыве Беларусь” перад Лукашэнкам і Парашэнкам
Дзяўчына з голай грудзьсю выскачыла перад журналістамі на цырымоніі падпісання міжурадавыx пагадненняў у прысутнасці прэзідэнтаў Украіны і Беларусі. Актывістка крычала «Жыве Беларусь»

Інцыдэнт здарыўся падчас падпісання дакументаў міністрамі культуры двух краін. Дзяўчыну затрымалі ў працягу некалькіх секунд і сіламі вывелі з залы. Акцыя развесяліла беларускага прэзідэнта. Яе арганізавала актывістка жаночага руху Femen: адпаведнае паведамленне з’явілася ў твітэр-акаунце арганізацыі.
Карыстальнікі сацсетак ужо пазналі ў дзяўчыне актывістку руху Femen Анжэліну Дыяш. Дзяўчына не раз удзельнічала ў акцыях руху Femen. У прыватнасці, яна спрабавала разбіць фрагмент Берлінскай сцяны ў Кіеве, а таксама прыняла ўдзел у акцыі «Прастытуцыю ў Канстытуцыю».
Паводле інфармацыі ўкраінскіх СМІ, дзяўчына была акрэдытаваная на афіцыйную сустрэчу прэзідэнта Украіны і прэзідэнта Беларусі як журналістка аднаго з украінскіх друкаваных выданняў.

3. Кіраўнік ГПК Украіны страціў прытомнасць падчас выступу Лукашэнкі

Пазней, падчас выступу Аляксандра Лукашэнкі адбыўся яшчэ адзін інцыдэнт: аднаму з удзельнікаў украінскай дэлегацыі стала блага. Прэзідэнт Беларусі быў вымушаны перапыніць сваё выступленне.

– Дайце крэсла чалавеку, яму дрэнна.

Супрацоўнікі дзяржаўнай аховы на руках вынеслі ўпалага ў абтырку ўкраінскага чыноўніка. Пасля таго як яго вынеслі з залы, Лукашэнка адзначыў: «Вось і насычаныя перамовы. Не трэба перанапружваць членаў урада».

Прытомнасць страціў кіраўнік Дзяржаўнай пагранічнай службы Украіны Віктар Назарэнка. У прэс-службе ГСУ паведамілі, што кіраўнік ведамства шпіталізаваны, яго стан задавальняючы. Як паведаміў прамоўца Дзярпагранслужбы Алег Слабодзян, сярод верагодных прычын страты прытомнасці кіраўніком ГПСУ – ператамленне. Паводле слоў прамоўцы ведамства, Назарэнка не быў у адпачынку тры гады.

Я не ведаю , але думаю сустрэліся  2 … 

Зборана асабіста мною=)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

парася і лукося муж і жонка)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Лукашэнка бл**ць няправільна сябе паводзіць, па-мойму. Я пра знешнюю палітыку. тАк то мне падабаецца яго гаспадарлівасць і гэтак далей. Але з Захадам дарэмна заігрывае. Гэтыя пітары наіпут. Заўсёды так было. Ім не патрэбныя супернікі. Толькі калоніі.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
403
Публікацыі
3 599
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
8 жні 2015 г.
AydarKaribullin, 22 ліпеня 2017 г.
Лукашэнка, бл*ць, паводзіць сябе няправільна, на мой погляд. Я пра знешнюю палітыку. Так увогуле мне падабаецца яго гаспадарлівасць і гэтак далей. Але з Захадам дарэмна заігрывае. Гэтыя пітары на*бваюць. Заўсёды так было. Ім не патрэбныя супернікі. Толькі калоніі.

ага 5-я калона ? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 22 ліпеня 2017 г.
Лукашэнка бл** няправільна сябе паводзіць, як па мне. Я пра знешнюю палітыку. тАк то мне падабаецца яго гаспадарчасць і гэтак далей. Але з Захадам дарэмна заігрывае. Гэтыя пітары наіпут. Заўсёды так было. Ім не патрэбны супернікі. Толькі калоніі.

Ну ён стараецца на двух крэслах усесці. Нібыта для народа сваёй краіны пыжзіцца.) Як у расіяніна, у мяне да яго няма негатыву. Урэшце, што, ён мусіў сказаць усім – мы за рашa, каб што б ні сталася? Дурніца.

А вось што з Парашэнкам робіць, тут хз. Прагнуўся/прагібнуўся паEVER? поберуха сусветнага маштабу.)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...