Трамп - зусім дурэнь, Іванушка-дурачок наш лепшы хлопец)))
Пагаворым пра жыццё
|
13 May 2018
ад
ident
|
20 Адказаў
|
487 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Асабіста мая пісаніна, асабіста маё меркаванне…
Трамп а-ля трамп 😁 – поўнае быдло, усе думалі, што ён норм, але аказаўся самым непрадказальным “вашынгтонам” з прэзідэнтаў…
Пастаянна мяняе свае перакананні адносна Расіі і Еўропы. То так, то не так яму. Заўважце, Еўропа ўжо адвярнулася ад Макрона і Меркель, бо наносіцца шкода іх карпарацыям.
Але ў той жа час Еўропа сказала, што мы не вельмі моцныя, каб спрачацца з ЗША. Выхад ЗША з гэтай “без’ядзершчыны” з Іранам яшчэ больш абурыў Еўропу.
Асабіста я разумею, што Трамп дзейнічае, каб зноў “падняць” усход, а менавіта Іран і Сірыю, завязаць вайну і выціскаць рэсурсы, як гэта было з Лівіяй і Іраком. І што, на ваш погляд, павінна зрабіць сусветная супольнасць, якой я лічу, што няма.
Тэма для разважанняў – пішыце – проста пагутарым 🙂
😳
Паступовае зніжэнне долі разлікаў у долары ЗША паміж дамінуючымі краінамі. Гэта ЎСЁ, што трэба рабіць. Чым раней зменшыцца доля долара ў сусветнай эканоміцы, тым раней ім кірдык. Яны жывуць за кошт віртуальных калоній.
Ерунда. Доля ЗША ў сусветнай эканоміцы 24%, на 50% больш за Кітай. А ў кітайцаў палова эканомікі пабудавана на амерыканскіх тэхналогіях. Астатняе – мішура
Што менавіта – брэхня? Эканоміка Штатаў надзьмутая. Доўг 20+ трлн. Дапусцім яго аддаць…
Айдар – зачтую – адкажу
Згодзен з табой – каб Айдар ведаў – усе валютныя запасы Расіі знаходзяцца ў ФРС пад 1 працэнт гадавых, Айдар, зразумей ты калі Кітай скінуць аблігацыі піста будзе ўсёй сусветнай эканоміцы бо Кітай трымае большасць іх
хлопцы – вы ж зразумейце – прабачце – доўг так проста з нідзе не бярэцца – з павагай
пузыр часам лопаецца – як і тут
Не хачу нават уступаць з табой у гэтую дыскусію. Павер, разбіраюся ўжо дакладна не горш за цябе ў тым, як працуе макраэканоміка.
окей
маўчу
ident 😁 , скажы дарагі – нафіга ты на форуме для лудзікаў, з зайздросным упартасцю і настойлівасцю, спрабуешся “адкрыць” філіял палітычнага дыскусійнага клуба? 😁
У яго, па ўсім відаць, заказ ад самога Бацькі 😁
“ТрамПец” у сваім рэпертуары.., у яго настрой змяняецца як марскі вецер, адсюль і крайнасці. Ён па ходу любіць блефаваць, ну як у покеры…) Вось калі б ён хаця б у хакей гуляў, там ужо не да блефу… І “ВВ” бы яго “зрабіў” і на раз два тры)
Вы як дзеці – не паспееш сказаць – а кажуць абкакўся – ну ну – удачы 😁
Ахахахаха, мая парада табе, візьмі кардонку, напішы Трамп LOH і ідзі пікетаваць амерыканскае пасольства😄
Дрэнна, што мы ў прынцыпе можам ніколі і не даведацца, што яны там дзеляць, можа васалаў, можа рэсурсы… А ўсе гэтыя сцверджанні нібыта стопрацэнтныя – проста чарговая лішняя бляскатня. Валютныя запасы, дзе знаходзяцца……. бясконцае і непадкантрольнае нікому поле для злодзеяў.
да канца разабрацца ў прычынах гэтага шаленства ніхто, акрамя “прыбліжаных”, не зможа, можна здагадвацца, меркаваць)
ён не Іванушка, але ку-ку)))