Тотці падумывае завяршыць кар’еру
Навіны спорту
|
19 лютага 2016 г.
ад
Melbourne
|
38 Адказаў
|
1,036 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Легенда «Ромы» Франчэска Тотці задумалася пра заканчэнне кар’еры, паведамляе крыніца. Такое рашэнне зумоўлена тым, што 39-гадовы нападаючы ў гэтым сезоне мае вельмі мала гульнявой практыкі, а з прыходам Лучана Спалетці яго перспектывы не палепшыліся.
У чэмпіянаце Італіі Тотці правёў у гэтым сезоне толькі пяць матчаў, у якіх забіў 1 гол і аддаў 1 галявую перадачу.
У апошнім матчы Лігі чэмпіёнаў супраць «Рэала» «імператар» выйшаў на замену ў самай канцы сустрэчы.
Нагадаем, нападаючы выступае за «Рому» з 1992 года.
Даволі добры футбаліст, але ўжо пара – яго, хутчэй за ўсё, будуць праводзіць як Фігу
24 гады ў адным клубе
ІМПЭРАТАР !!!Я нават з цяжкасцю магу ўявіць, як яго будуць праводзіць, для заўзятараў Рыму гэта ідол, вось хто мог бы ісці ў палітыку, напрыклад у мэрыю Рыма, і падтрымка ў яго была ойойой
Вось з гэтым згодзен, але здаецца мне, што яму трэба даць шанец яшчэ ўсё ж пагуляць у аснове – ён можа сябе паказаць
да, праявіць сябе ў 39 гадоў складана, але сам факт, што Тотці на полі рэальна эмацыйна дае пад’ём камандзе
калі Тотці ўзначаліць Рому гадоў так праз 8, у каманды ў кожным матчы жадання будзе на два вядры пры норме 0.5
Згодзен, Тотці яшчэ той кадр)
Роналду з ім футболкай не захацеў памяняцца, хлопец страціў сэнс і пайшоў)
та мне здаецца, што Роналду мог і забыць пра Імператара, сапраўды нават я трошкі забыў, яго не было відаць у гэтым сезоне
Роналду зажраны марожанка і я думаю што хутка яго піздюка адпусцяць
Роналду, калі гэта сказаў, забыў пра Тотці, таму і прасіў Зідана памяняцца адразу пасля выхаду Імператара, каб не зламалі ногі
А шкада, што не зламалі, я думаю, выпусціў бы яго на прагулку па Рыме. жывы б ён не вярнуўся
Рым занадта танны для Вялікага))))))) Ён лепей да Бадра Хары злятае ў госці)))
які ж ты злой, што дрэннага Роналду зрабіў табе?
Не люблю проста зажраўшыхся з завышаным самомненнем, а Роналду менавіта такі
Капітан “Ромы” Франческо Тотти заявіў, што можа пакінуць клуб.
“Я залячыў траўму, таму калі не выходжу на поле, дык толькі па тактычных меркаваннях. Не магу заставацца ў “Роме” ў такой сітуацыі. Знаходжанне на лаўцы запасных раніць мяне. Разумею, што ўжо не хлопец, але такое завяршэнне кар’еры непрымальнае для мяне праз тое, што я даў “Роме”. Патрабую большага павагі да сябе. Тэрмін майго кантракту сканчаецца ў чэрвені, я чакаю навін ад кіраўніцтва, паглядзім, што здарыцца. Я чакаю, што ўсё будзе максімальна сумленна па адносінах да мяне”, – як паведамляе Football Italia, сказаў Тотти.
А вось і адказ Спалетці)
Галоўны трэнер «Ромы» Лучана Спалетці выключыў нападаюча Франчэска Тотці са складу на матч чэмпіянату Італіі супраць «Палерма». 56-гадовы спецыяліст быў незадаволены інтэрв’ю 39-гадовага гульца і даў яму зразумець, што не разлічвае на яго ў бліжэйшай гульні. Дамашняя сустрэча з «Палерма» пройдзе 21 лютага і пачнецца ў 22.45 па маскоўскім часе.
Тотці сабраў рэчы, развітаўся з партнёрамі, пакінуў размяшчэнне клуба і паехаў дадому.
Чамусьці я думаў, што ён пасля мінулага еўра пайшоў.нібы размовы хадзілі
Штосьці ў апошні час легенд зліваюць, непаважліва. Тут ужо павінны балельшчыкі праяўляць незадаволенасць, тым больш у такім клубе, як Рома.
Дырэктар «Ромы»: Тотці атрымае кантракт дырэктара на шэсць гадоў
Дырэктар «Ромы» Маура Бальдэсоні пракаментаваў сітуацыю вакол нападніка Франчэска Тотці. 39-гадовы футбаліст у інтэрв’ю папракаўся ў адсутнасці ігравой практыкі і выказаў меркаванне, што заслугоўвае большай павагі да сябе.
«У Тотці дзейны кантракт гульца да чэрвеня. А потым ён атрымае кантракт дырэктара на шэсць гадоў. Калі ён захоча гуляць і далей, то мы пакінем гэтае рашэнне ў кампетэнцыі прэзідэнта і самога Тотці. У іх будзе магчымасць усё абмеркаваць.
Будучыня Тотці звязана з «Ромай» – гэта не падлягае сумневу. Ён працягне працаваць у нашым клубе. Пытанне толькі ў тым, у якой якасці – гульца, памочніка трэнера ці дырэктара», – сказаў Бальдэсоні ў эфіры Football Italia.
Франческо Тотти: «Ніхто не можа прымусіць мяне скончыць кар’еру»
Капітан «Ромы» Франсческо Тотти расказаў пра канфлікт з клубам.
«Я хачу гуляць, таму што дагэтуль адчуваю сябе футбалістам. Мне пашанцавала дагэтуль захаваць жаданне гуляць і выходзіць на поле. Я першы прыходжу на трэніроўкі і апошні іх пакідаю.
Я хачу працягваць гуляць у футбол, і ніхто не можа прымусіць мяне скончыць кар’еру. Усе могуць казаць, што хочуць, але апошняе слова будзе за мной. Ведаю, што магу дапамагчы камандзе. У чэрвені прыму рашэнне аб сваім будучым. Я ў добрай форме, знаходжуся ў распараджэнні «Ромы». Мой кантракт заканчваецца летам, тады і вырашу, што рабіць далей.
Мне шкада, але я не хачу, каб усё працягвалася так, як ёсць цяпер. Я незадаволены сітуацыяй, і ў выніку людзі вакол мяне таксама засмучаныя. Лепшае стаўленне да мяне дапаможа ўсім. Трэба паважаць усё тое, што я зрабіў для «Ромы».
Я правяду перамовы з Палоттай, мы ўсё абмеркуем і выкажамся пра сытуюцыю. Спадзяюся, што ўсе застануцца задаволеныя гэтай сустрэчай. Чаго я чакаю? Чэснасці. Мы амаль не размаўляем са Спалетці, але я паважаю яго як чалавека і трэнера.
Я скажу кіраўніцтву, каб яно захавала Лучана на будучыню. Але я чакаю, што мне скажуць у твар усе тыя рэчы, якія я цяпер чытаю ў газетах», – сказаў Тотці.
Шкада ІМПЕРАТАРА, але пара і маладым даць дарогу,39 гадоў можна ўжо азірнуцца назад. І Паставіць кропку ў кар’еры футбаліста.
«Рома» звольніла вядучую клубнага тэлебачання Франческу Брыенцу за падтрымку Франческо Тотці ў сацыяльнай сетцы.
Жаночына ў сацыяльнай сетцы Facebook «лайкнула» запіс з заклікам да галоўнага трэнера Лучана Спаллетці скочыць з маста з-за канфлікту з легендай клуба Франческо Тотці.
Брыенца пасля гэтага папрасіла прабачэння, адзначыўшы, што «лайк» паставіла публікацыі камусьці са сваіх сяброў у сетцы, не прачытаўшы яе.
Звярнім увагу, што Брыенца з’яўляецца дзяўчынай былога трэнера «Ромы» Руді Гарсіі
ужо не ведаюць як намякнуць Тотці што яму пара, скончыць кар’еру, паходу
вельмі не прыгожа
ІМПЕРАТАР звольніць немагчыма! ІМПЕРАТАР можа сысці толькі па ўласным жаданні)) а пакуль па яго словах ён адчувае сябе нанова народжаным) , з-за такой шумихі мне пачынае здавацца, што ў Тотці фанатаў больш, чым у самай Ромы)
так вось у тым і справа, што я не заўважаю банэраў падчас матчаў, заклікаў заўзятараў да павагі легенды клуба
што дзіўна