Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Давайце заплюсім Торбу і пад кожным яго паведамленнем будзем ставіць па плюсу. Хлопец вось пад кожным вашым паведамленнем плюсіць, а мы зробім такі флэшмоб невялікі і заплюсім яго.
Ты для пачатку знайдзі яго паведамленні…. Ён нічога не піша
Мысль цудоўная. Зробім з яго героя месяца на радасць усім 🙂
Усё проста. Заходзіш у яго профіль і метадычна лайкаеш ўсё, што ён напісаў)
дада))
Вось табе за 2 секунды знайшоў
🔗
Тю, блядь. Ну, гэта зразумела. Ці ты думаеш, я паўдня буду шукаць і пра форум не ведаю. Я зусім не пра гэта.
Дурная ідэя, ІМХО.
Так і я зразумеў, гэта да той дурной ідэі дадаў)) Фея, відаць, вырашыла так затроліць Торбу)
Так, рабі дабро людзям і яно да цябе вернецца. Торба вось кожнае паведамленне лайкае, мне, напрыклад, не цяжка. пазней залайкаю яго.
Я яго лайкнуў)))
опана і абратка ад мяне да цябе прыляцела)
Можа ўжо хопіць зьдзекавацца з челам, ён жа нікому дрэннага не жадаў і не рабіў… Ды і ў доўг ні ў кога не прасіў, а гэта правільная пазіцыя. Ну падабаецца яму “плюсаваць” пасты форумчыкаў і што… Няхай самавыражаецца чалавек. Здароўя, шчасця і крутых заносаў табе – “наш torba”! 🙂
Хто стэбаецца, што ўвесь час толькі дрэннае бачыце. Чувак зайдзе, а ў яго лайкаў як у Проніна, а то і вышэй, Крута ж.
што супраць маеш?😏 пра torba скажу, ён ставіць мне лайк і Я ўзаемна яму😎
Так я наадварот быццам абараняў)))
Ды ну… Ці ў цябе іншыя матывы, скажы навошта так хлопочашся за “torbu” 😎
І яшчэ, растлумач плз, да чаго гэтыя выпіскі з правілаў?.. Прыкол ці…😎
Цытаты з правілаў у маёй подпісе вісяць ужо год.
Капец зноў прапусціў тэму пра сябе)
Хлопцы, я тут атрымліваецца самы абмяркоўваемы карыстальнік на форуме?
Чувак і табе ўсяго найлепшага і пабольш пазітыву))))🙂
Торба, брат. Мне так ляніва лайкаць і шукаць усе твае паведамленні ў профілі. ТЫ давай па-больш пішы і я буду лайкаць) Бо ну яго на фіг) я там не разабраўся. 😁
Да я хз нават што сказаць……
Я як-то не прасіў нікога лайкаць мае паведамленні, адкуль усё гэта?
Так проста, чаму б і не?)
Ну што ж, давайце, форум жа ў нас вольны))) Кожны можа рабіць што заўгодна))))🤐