Топ лепшых казіно па меркаванні аднаго гульца
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
29 September 2022
ад
gans2115
|
313 Адказаў
|
11,540 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@akop591 хз,дзе ты гэта бачыў,но мне ўсё выразна выводзяць і без верыфы за секунды.
@robingood.Тут на форуме )Паглядзі, скаргі – усё не рашэнне (
@akop591 там незразумелая сітуацыя, усе скаргі вырашаныя, але падрабязных каментарыяў няма, бо іх вырашылі
@nicolas0821+++
@nicolas0821.Блін я чытаў скаргі, што яны не вырашаюць )Не ведаю тады як зараз сталі вырашаць .Трэба паглядзець аж цікава стала )
Хоць я там больш не гуляю, але Рио аб’ектыўна нумар 1.
1) Риобет
2) Вавада
3) сабраты Unlim, cryptoboss і г.д
Стэйк,гарэлка,зума,джэтон
1-Lootrun. 2-vavada. 3-jetton 4-vodka
На мой погляд
Для мяне стэйк – гэта эталон анлайн-казіно, але яшчэ ў сэрцы ріобет
Увесь час граў у ПФ, але быў гульцом мани икса, калі там яшчэ казіно не было , зараз яны глабальна абнавіліся, перайшоў туды праз колы і бонусы, для хайролераў паважна
Стэйк не зайшоў, моцна замазаўся
Драгон мани,вавада,зума і бетбум
Lootrun, гарэлка, jetton, пинко
для мяне топ адзін гэта ПФ , нумар 2 гэта вавада , і на закуску джэтон і сука
Медыя ад удзельніка
@svetlana_anat гляджу ў ўсіх розныя казікі ў топе.
самы топ стэйк, не баюся паўтараць, па вывадзе імгненна, потым ідуць Чэмпіён, зума, сука, джетон, Рілс казіно,
Для мяне вавада была топам і засталася, хоць там калі і злівы канкрэтныя, але нідзе такой аддачы, як на ваваде, я не бачыла
1-Dragon Money
2-Vodka
3-Money x
3-Trix
4-1win
5-Mostbet
1w,jetton,Вавада
Тыя, хто пішуць пра Драгон Мани, вы, апроч хуткіх выплат, не забывайце казаць пра тое, што казіно на адным кроку ад ЧС на гэтым форуме, не ведаю, што павінна быць у галаве, каб гуляць на ўмоўным моней х, драгон і іншае лайно.
@nicolas0821 я як-то гуляла ў гэтым Драгон, паставіла на вывад. Узялі акк, заблакавалі і нават прычыну не сталі тлумачыць
жэтон і ізік
Зусім нядаўна заўважыў казіно Дуель, і што яны абіраюць людзей на стэйку, хто ўжо тэставаў? Ёсьць меркаваньне па гэтым праекце?
@robingood
стейк згодзен, зума таксама не дрэнна, пра сука казіно чуў, назва, канешне…