Том Шаленства
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
5 February 2021
ад
urbanjungle
|
16 Адказаў
|
1,233 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Всем прывітанне.
Трошкі вырашыў пагаварыць пра слот ад Play’n GO – Tome of Madness
Граю ў яго больш за паўгода амаль кожны дзень і ні разу не бачыў заносу больш за х450. Хаця ў знаёмых было і х600, і нават х1000+++
Але пытанне ў іншым: чытаю правілы слота і пачэсна не разумею па якіх прынцыпах ён працуе) Як і што запаўняецца і калі. Гляджу на яго як баран на вароты)
Можа хто растлумачыць прынцып працы простымі словамі і даступна?))
P.S. Вас не напягае точачнае выбіванне 41 штукі замест 42 пастаянна??? Або калі 4 кнігі-вайлды на поле павінны ўпасці і ёсць толькі 4 месцы, куды яны, калі ўпадуць – то нічога не сыграе. І нейкім цудам гэтыя кнігі пастаянна падаюць туды??? Рандом кажаце?)))
Тэж шмат адграў у гэты слот і ў выніку расчараваўся ў ім. Максімальная выплата, якую бачыў – х600.
Мяне бянтэжыць паняцце дысперсіі ў гэтым слоце. З аднаго боку максімальная выплата ў ім х2000, а бонуска на х25-30 ужо лічыцца добрай. З другога боку я шмат разоў лавіў у ім серыі па 400-500-600-700+ спінаў без бонуса. Больш за тое – шмат разоў бывала, што 100 наміналаў хапала на 102-103 спіны – прасцей кажучы слот спакойна выдае 80-100+ спінаў без супадзенняў увогуле. Такая гульня ўласцівая супер дысперсійным слотам з патэнцыйнымі памнажэннямі на сотні тысяч Х, а тут максімальнае памнажэнне х2000, а грае значна жорстчэй чым ДОА2, напрыклад. Паспрабуйце ў апошнім слоце злавіць хаця б 50-70 спінаў без ніводнай выплаты. А ў Маднесе гэта запроста.
Так там, і падаецца, ва ўсім Play’n GO працуе не так, як мы сабе ўяўляём…
Я так лічу (гэта я так прыдумаў і можа не толькі я)
Спачатку табе рандомам Х стаўку выбіраюць і ўжо пад яе малююць сімвалы, таму такія вось і ўваходныя сітуацыі
Поўнасцю з табой згодзен.
У мяне было 2 дні гульні без павука. Злосьць была дзікая. Прычым заўсёды, сука, як спецыяльна, не закрывае 1 клетачку).
Калі ў плеинго слот заходзіш, заўсёды трапляеш на розныя аўтаматы з вынікам мінулай гульні чалавека. Прынцып такі, заходзіш і бачыш бонусныя сімвалы, значыць па маленькай стаўцы можна паспрабаваць дадаць, калі чалавеку бонус аддаў мала. Калі стаўка нармальная, то трэба перазагружаць слот пакуль не трапісь на малюнкі без бонуса. Калі зараджаны слот, то звычайна за 20 спінаў вылятае бонуска. Як то так, такую тэму пастаянна раблю ў кнігах і пімпедэ, думаю ў томе тая ж шляпа, спрабуйце.
Пашанцавала табе хоць х450 убачыць – колькі я не гуляў у яго, толькі адзін раз лавіў х115, а так усе бонусы х20-х80
Учора ўначы ж х570 узяў нават)
Гуляў нядаўна, слот выдаў х720, але да гэтага проста бонусы х50-60 і куры сабе ў баку, максімальна падазроны слот.
Але частата бонусаў асабіста мяне радуе, ні адзін вагер дзякуючы яму не прайшоў
Учора пайшло 700 спінаў і прайграных 590 наміналаў каб злавіць бонуску на х11. Пасля гэтага яшчэ 300 спінаў і 250 прайграных наміналаў пайшло без бонуса, на тым і завяршыў. І чаму тут радавацца ў плане частаты бонусак я не разумею
Я сёння ноччу ў яго таксама даволі ўкатваўся. Нават х50 не бачыў. Хлопец вышэй відаць трапляе на “гарачую струю” гэтага слота, што ў ім часам бывае, і ён можа даваць бонусаў пад 7-8 запар, звычайна завяршаючы серыю выйгрышам пад х200-х300. Але гэта рэдкасць п***ц якая.
Проста я аднаго не разумею, навошта вытворцы слотаў ўціраюць нам пра нейкі рандом у слотах, калі вось на прыкладзе такіх слотаў дакладна можна зразумець – ніякім рандомам тут, блін, і не пахне!!! Учора 4 разы запар давала 41 замест 42, і заўсёды, бля, войд забіраў менавіта тыя камяні, якіх па мінімуме)
Сука, ні адзін слот мяне так не ўганяе ў тыльт, як гэты! І ўсё роўна ў яго кручу і не магу спыніцца!
У мяне па гэтым слоце пытанне па выплатах і валацільнасці. Як можа слот лічыцца нізкадысперсійным калі ён спакойна скручвае -500 наміналаў і больш без ніводнай выплаты вышэй х5-7?
Вось усё, піцец, я ў тылце. Толькі што зрабіў на PokerStars 500 спінаў у яго – ні разу х10 не было. Як так. Сука, проста няма слоў.
Яшчэ 300 спінаў у адну калітку. Ну гэта ўжо проста піздец. Пагуляў, называецца…
Проста піздзец. Я паходу долбаёб. 2 дня паліў у гэты слот у 3 казіно – нават х100 не ўбачыў. Гэта як называецца? Учора хаця б паука 1 раз дало. Сёння яшчэ пакуль не было(
У адным казіно каля 30 000 спінаў: максімальнае памнажэнне – х350.
У другім каля 50 000 спінаў: максімальнае памнажэнне х410.
Проста “ахуеннейшы” слот. Але я , сцуко, ў яго гуляю і не магу адарвацца, пакуль не ўбачу ёбаную х1000!!!
Слот, у якім я злавіў сваю першую 1000х)