Толькі хакей

Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей | 21 жніўня 2017 г. ад | 1,028 Адказаў | 26,752 Прагляду | 11 Рэакцый
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.
Lis@, 5 мая 2018 г.
Не стала толькі браць Фінаў з Карэйцамі хз як яны могуць сыграць☺а так усё павінна зайсці без праблем😜

Вось як так? Данія казлюкі адну забіць на хатнім ЧМ не здолела!!!😕 Паглядзела статыстыку гульні, у другім перыядзе ў данцаў было 40 секунд гульні 5 на 3… Эх… трэба было замест іх браць карэйцаў што заб’юць, яны здолелі Фінам адну кінуць☺Ну а так то нічога страшнага не адбылося, я ж хітрая😁 перад выхадам з дому вырашыла зайсці ў БК паглядзець, на што яшчэ можна паставіць, і ўзяла ў лайве футбол вось так: Годой Крус забіў праз дзве хвіліны і Спартак яшчэ праз 1,5 хв. пасля стаўкі😎БК спрабавалі мяне спакусіць прадаць экспрэс хакейны за 180руб. калі б прапанавалі 200руб. прадала б😁

+5
-1
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.

Ржу не магу😄BETCITY  хочуць каб Я іх разарыла😄ужо два экспреса наляпіла з каэф. 2> а яны і трэці код яшчэ далі актываваць😁 так цяпер галоўнае каб зайшло😎

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Зборная Расіі заваявала другую вялікую перамогу запар на ЧС

Зборная Расіі дасягнула другой перамогі ў рамках групавога этапу чэмпіянату свету. У нядзелю падначаленыя Ильи Воробьева разграмілі каманду Австрии.

Дублем адзначыўся Михаил Григоренко, па два (1+1) ачкі набралі Кирилл Капризов, Илья Михеев і Артем Анисимов.

Звярнім увагу, што ўжо пяць перыядаў запар «на нуль» адыграў Василий Кошечкин, а на заключныя 20 хвілін яго замяніў Игорь Шестеркин.

7 мая расіяне сустрэнуцца з Беларуссю, а зборная Австрии днём пазней згуляе са словакі.

Чэмпіянат свету. Капенгаген (Данія)

Група A. 2-ы тур

Австрия-Россия-0:7(0:3, 0:3, 0:1)

Голы: Григоренко, 9:34 , 23:52 ). Анисимов, 11:42 . Барабанов, 13:19 . Капризов, 29:07 . Мамин, 37:58 ). Михеев, 53:55  

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Кирилл Капризов: «Вельмі прыемна выступаць пад расійскім гімнам»

Нападаючы зборнай Расіі Кирилл Капризов пасля перамогі над Аўстрыяй(7:0) у другім туры групавога этапу чэмпіянату свету адзначыў розніцу паміж першым і другім перыядамі ў выкананні сваёй каманды.

kasper447, 6 мая 2018 г.
– Гульня была хутчэйшая. Зараз нам скажуць, паглядзім відэа і разбярэм. Удалося ці другі перыяд падцягнуць у параўнанні з першым? Так, думаю, лепей было. Забіць шмат не маглі, у першым перыядзе асабліва. Амаль штодзённа былі моманты і трэба было забіваць. Вельмі прыемна выступаць пад расійскім [...]

Нагадаем, што наступную сустрэчу расіяне правядуць з Беларуссю.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Шэстэркін будзе абараняць вароты зборнай Расіі ў матчы з Беларуссю

Выканальны абавязкі галоўнага трэнера зборнай Расіі Ілья Вараб’ёў паведаміў імя гoлкіпера, які з першых хвілін выйдзе на лёд у матчы групавога этапу чэмпіянату свету-2018 супраць каманды Беларусі.

Вароты зборнай Расіі ў сустрэчы ў панядзелак будзе абараняць варатар пецярбургскага СК@ Ігар Шэстэркін, які адгуляў трэці перыяд сустрэчы з Аўстрыяй (7:0) у нядзелю.

Нападаючы расійскай каманды Нікіта Гусеў, пакуль яшчэ не сыграўшы ў Даніі, трэніруецца па індывідуальнай праграме. У матчы з беларусамі хакеіст таксама не згуляе.

Нагадаем, што 6 мая падапечныя Вараб’ёва разбілі аўстрыйскую зборную. 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Ілля Вараб’ёў: «Хлопцы атрымліваюць задавальненне ад гульні. Вам не падабаецца?»

Выканаўчы абавязкі галоўнага трэнера зборнай Расіі Ілля Вараб’ёў пасля буйной перамогі над камандай Аўстрыі (7:0) распавёў, ці не расслабяць яго гульцоў дзве лёгкія перамогі на старце турніру.

– Ужо казаў пра гэта з хлопцамі. Далей будзе цяжэй, трэба згуртоўвацца, – перадае словы Вараб’ёва карэспандэнт «Матч ТВ» Віталій Панаў.

– Як атрымліваецца прымушаць гульцоў не кінуць гуляць, нават пасля 3:0 у першым перыядзе?

– Пакуль атрымліваецца, малайцы-хлопцы, гуляюць з агеньчыкам

– Вам не здалося, што аўстрыйцы загадзя здаліся. Яны нават паставілі другога варатара.

– А вы бачылі, колькі першы варатар адбіў у першым матчы? 38 кідкоў. Любой здаровы розум трэнера на наступны матч паставіў бы іншага.

– Матч Швецыя – Беларусь якое ўражанне ў вас пакінуў?

– Шведы – вельмі майстэрная каманда, яны з паўмоманту могуць зрабіць гол.

– Шасцеркіну выпусцілі на трэці перыяд, таму што Кашэчкін замерз?

– Не, таму што Ігар будзе гуляць з беларусамі.

– Якія навіны па Гусеву?

– Ён трэніруецца па індывідуальнай праграме, дактары глядзяць на яго фізічны стан, з ім працуе трэнер па фітнесе.

– З беларусамі ён гуляць не будзе?

– Не.

– Ён не дадаў вам галаўной болю? Усе звёны пакуль і без яго добра выглядаюць.

– Яна ў нас і так ёсць.

– «Тампа» і «Вашынгтон» вядуць у ліку ў сваіх парах. Магчыма пара ўжо пытанне аб НХЛ-аўцах закрыць?

– Мы разлічваем на тых гульцоў, што тут ёсць. Далей будзем глядзець.

– Але вы ж іх не заявляеце

– Мы думаем, у нас бурная дыскусія ідзе па гэтым пытанні.

– Не прасілі першую тройку гуляць прасцей? На пустыя вароты спрабуюць вывесці.

– Пакуль гэта можна рабіць. Хлопцы пакуль атрымліваюць задавальненне ад гульні. Вам не падабаецца?

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Павел Дацюк: «Калі ніхто не філоніць, тады і вынік атрымліваецца»

Капітан расійскай зборнай Павел Дацюк пасля вялікай перамогі над камандай Аўстрыі(7:0) у матчах групавога этапу чэмпіянату свету ў Даніі адзначыў, што не задумываўся пра гульнявыя спалучэнні ў выпадку вяртання ў абойму Нікіты Гусава.

– Калі ўсе хакеісты гуляюць у адным стылі, усе працуюць, ніхто не філоніць, тады і вынік атрымліваецца, – адзначыў нападнік.

– Ці няма дылемы з магчымым вяртаннем Гусава? У якім спалучэнні выходзіць на лёд.

– У мяне дакладна няма, а вось у трэнераў, напэўна, ёсць. Мне што? Кінуў шайбу – пабег гуляць.

– Такія матчы з такімі сапернікамі на чэмпіянатах свету патрэбныя, каб укаціцца, ці яны расхаладжваюць?

– Насамрэч атрымліваецца дастаткова шмат гульняў, не заўсёды моцны сапернік, але трэба разумець, што такія зборныя таксама хочуць гуляць з моцнымі камандамі, удасканальвацца за кошт такіх матчаў. Ды і балельшчыкам цікава глядзець такія гульні. Магчыма, не заўсёды, але з аўстрыйцамі быў, думаю, цікавы матч. Такія сапернікі настроены супраць цябе з падвойнай сілай, таму ты стараешся не дапусціць ніякіх памылак, каб потым не даганяць і не выратоўваць зноў усё.

– У першыя хвіліны аўстрыйцы моцна гулялі, здзівілі яны вас?

– Здорава, што адразу забілі некалькі галоў. Адразу ўсе супакоіліся і пачалі больш упэўнена гуляць.

– Контратакі – наша зброя ў матчах з больш моцнымі сапернікамі?

– Будзе залежаць ад гульні, як будзе сапернік гуляць. Зараз хакей вельмі хуткі, усе стараюцца. Цяжка забіць у пазіцыйнай гульні, усе хочуць злавіць саперніка на контратаках, пачакаць гэты момант і ўколаць.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Зибанежад дапамог Швецыі зламаць супраціў Чэхіі на чэмпіянаце свету

Зборная Швецыі адбыла другую перамогу на чэмпіянаце свету-2018 па хакеі ў Даніі.

У матчы 2-га тура групавога этапу турніру падначаленыя Рыкарда Грёнберга пераглалі зборную Чэхіі. «Тре Крунур» адправілі ў вароты чэскай каманды тры шайбы. Тры (1+2) ачкі на рахунку Рыкарда Ракэля, трэці гол шведскай зборнай на свой рахунак занёс форвард «Рейнджерс» Міка Зибанежад.

Нагадаем, што каманды Швецыі і Чэхіі – сапернікі зборнай Расіі па групе A на ЧС-2018.

Група A. 2‑і тур

Швецыя-Чэхія-3:2(2:0, 0:1, 1:0)

Галы: Ракэль, 4:49 . Янмарк-Нюлен, 7:13 (бул.) ). Зибанежад, 43:11 . – Гронек, 33:10 (бул.) , Гіка, 55:46 (бул.) 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Віцэчэмпіёны АІ-2018 па булітах прайгралі нарвежцам у Даніі

Зборная Германіі  у серыі пасляматчавых кідкоў уступіла камандзе Нарвегіі у матчы 2‑га тура групавога этапу чэмпіянату свету ў Даніі.

З пачатку сустрэчы сярэбраныя прызёры Алімпіяды ў Пхёнчхане прапусцілі двойчы, у тым ліку і ў меншасці. Да перапынку бундэстыму ўдалося аднавіць парэтэт, але на пачатку другой дваццамі­хвілінкі намінальныя гаспадары сустрэчы зноў прапусцілі. Супернікі завяршылі асноўны час гульні са складам – 4:4, а ў овэртайме апаненты не змаглі вызначыць пераможцу.

Атзначым, што зборная Германіі панесла другое паражэнне на турніры.

7 мая немцы скрыжаюць ключкі з амерыканскімі хакеістамі, 8‑га числа нарвежцы сыграюць з фінамі ў рамках 3‑га тура групавога этапу ЧС‑2018.

Чэмпіянат свету. Хернінг (Данія)

Група B. 2‑і тур

Германія‑Нарвегія‑4:5Б (2:2, 1:1, 1:1, 0:0)

Голы: Хагер, 14:30 (бул.), 27:31 (бул.). Міхеліс, 18:41. Зайденберг, 50:38. – Улімб, 1:41 (менш.). Валькве‑Олсен, 7:31 (бул.). Бастыянсэн, 21:36. Сёрвік, 50:13. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.
Legioner33, 5 мая 2018 г.
Магчыма серыя і скончыцца ў наступнай гульні, але я спадзяюся, што мядзведзікі зачапяць яшчэ як мінімум дзве гульні😁 Па крайняй меры буду ставіць менавіта на Бостон)

Я ж казала, што Бостон прыліпне…😜 Спадзяюся, многа на іх не нагрузіў? 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.

«Тампа» выходзіць у Фінал Усходу!

«Тампа-Бэй»-«Бостан» – 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) [4-1]

Васілевскі стаў першай зоркай пятага матчу з «Бостанам»

Варатар «Тампа-Бэй» Андрэй Васілевскі прызнаны першай зоркай пятага матчу з «Бостанам» (3:1, 4-1 у серыі). 

Расіянін адбіў 27 з 28 кідкоў. 

Другой зоркай матчу стаў нападаючы флорыдскай каманды Джэй Ті Мілер, трэцяй – форвард «Лайтнінг» Брэйдэн Пойнт.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Фінляндыя нанесла разгром Латвіі, у Ахо – 6 ачкоў

Зборная Фінляндыі моцна перамагла каманду Латвіі на групавым этапе чэмпіянату свету ў Даніі.

Матч 2-га туру групы В у Хернінгу скончыўся з лікам 8:1 на карысць нумінальных гасцей. У складзе каманды Лауры Марьямякі шэсць (2+4) ачкоў набраў 20-гадовы форвард «Кароліны» Себасцьян Ахо, чатыры ачкі на рахунку Тээво Тэравайнена (2+2), тры – у Велі-Маці Савінайнэна (2+1).

Фінская зборная ўзначаліла групу В з двума перамогамі ў основны час, латвіі займаюць папярэдняе месца.

Група B. 2-й тур

Латвія-Фінляндыя-1:8 (0:3, 0:2, 1:3)

Голы: Букартс, 51:38 ). – Ахо, 1:24 , 27:31 (зм.) . Савінайнэн, 7:44 , 34:49 . Суомела, 17:16 . Тэравайнен, 46:29 (бол.) , 51:10 ). Рантанэн, 47:28 (бол.) . 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Швейцарыя перамагла Славакію ў Капенгагене

Зборная Швейцарыі перайграла каманду Славакіі на групавым этапе чэмпіянату свету ў Даніі.

Сустрэча 2-га тура групы А скончылася са складам 2:0 на карысць намінальных гасцей, у складзе якіх адметыліся Трыстан Шэрві і Мірко Мюлер.

Па выніку матчу Швейцарыя размясцілася на трэцім месцы ў групе, а Славакія займае шостае. 

У наступным туры 8 мая славакі сыграюць з Аўстрыяй, а швейцарцы ў тыя ж дзень зразацца з Чэхіяй. Нагадаем, што ў той ж групе выступае і зборная Расіі.

Група А. 2-гі тур

Славакія-Швейцарыя-0:2(0:1, 0:1, 0:0)

Галы: Шэрві, 11:06 . Мюлер, 20:22 (мен.) . 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
143
Публікацыі
1 443
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
5 жні 2015 г.
Lis@, 6 мая 2018 г.
Я ж казала што Бостон прыліпне…😜 Спадзяюся, шмат на іх не груззіў? 

Глядзеў латышоў з фінамі, а як Тампа пачала гуляць з мішкамі пераключыў на іх. Гульня спадабалася. Што сказаць… Бостону хапіла толькі на рэгулярку, можа калі б Тампа грала з Таронта, серыя глядзелася б і цікавей. Нэш ужо не “торт”, нават для гульні ў першых двух звянах не катціць. Хара пастарыў і сдуўся. Плюс пасля правалу ў першай гульні, вельмі паспяваў Вася ў рамцы Тампы ў астатніх гульнях серыі. Хіт J T, спадабаўся, усё чыста, без найменшай грубасці.

Так і ўвогуле, калі браць гэтую гульню з першымі трыма гульнявымі днямі ЧМ, то розныя ўзроўні) Зразумела, што яшчэ групавыя гульні, але ўсё ж.

На Нешвилле сёння грошы адаб’ю😁

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.

ЧМ дзень чацвёрты😜 Сёння гуляюць лідары сваіх груп, Канадзе і ЗША трэба ў групе заняць як мага вышэйшыя месцы, Расія і Швецыя таксама ідуць першымі і другімі. Таму асабліва не мудзіла – узяла вось так☺

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.
Lis@, 7 мая 2018 г.
ЧМ дзень чацвёрты😜 Сёння гуляюць лідары сваіх груп, Канады і ЗША трэба ў групе заняць як мага вышэй месца, Расія і Швецыя таксама ідуць першымі і другімі. Таму моцна не мудрыўшы, узяла вось так☺

Глядзела матч ЗША-Германія 😎Бедны вартаўнік немцаў… Niklas Treutle (Нюрнберг Айс Тайгерс) Я смяялася да сіняга😄такія ПА😄 і + абаронцы на каленях… у агульным прыліплі😜 Ну а матч Беларусь-Расія прайшоў без здарэнняў для нашых варот, Шасцёркін 5+😏 Пасля першага перыяду яшчэ падгрузіла😄 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Зборная ЗША ўпэўнена пераграла Германію на ЧС

Зборная ЗША дасягнула ўпэўненай перамогі над камандай Германіі ў матчы групавога чэмпіянату свету.

Матч завяршыўся з лікам 3:0 на карысць амерыканцаў.

Тры ачкі (1+2) у свой лік занёс капітан зорна-палосатых Патрык Кейн.

Пасля трох тураў зборная ЗША займае першае месца ў сваёй групе, Германія – шостае.

Група B. 3-й тур

ЗША-Германія-3:0(0:0, 2:0, 1:0)

Голы: Кейн, 30:02 (бул.) ). Райан, 32:07 (бул.. Дэбрынкэт, 50:38 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Зборная Расіі забіла 6 шайбаў у вароты Беларусі

Зборная Расіі разграміла каманду Беларусі у матчы трэцяга тура групавога этапу чэмпіянату свету-2018.

Самым выніковым хакеістам у складзе расейскай каманды стаў Павел Дацюк, запісаўшы сабе ў актыў 3 (2+1) ачкі. Па выніках сустрэчы Дацюк быў прызнаны найлепшым гульцом зборнай.  

У апошняй сустрэчы таксама адметыліся Максім Шалунов, Ілья Каблукоў, Максим Мамин і Кірыл Капрызаў.

Нагадаем, што ў першым туры падапечныя Ильи Воробьева перамаглі французаў са лікам 7:0, а ў наступным матчы турніру забілі столькі ж шайбаў аўстрыйцам. 

Наступным сапернікам расейскай каманды на чэмпіянаце свету стане зборная Чэхіі.

Група A. 3-й тур

Беларусь-Расія-0:6(0:1, 0:3, 0:2)

Голы: Дацюк, 5:27 , 39:26 (бол.) . Шалунов, 25:55 . Каблуков, 29:25 . Мамин, 45:16 . Капризов, 47:37 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Яўген Дадонаў: «Не вельмі добра, што супернікі не ствараюць праблем у абароне

Нападаючы зборнай Расіі  Яўген Дадонаўпасля перамогі над Беларуссю  у трэцім туры чэмпіянату свету сказаў, што сапраўднай праверкай для нацыянальнай каманды стане чацвёрты матч на турніры.

kasper447, 7 мая 2018 г.
– Пакуль не адчуваецца ніякіх праблем, – сказаў Дадонаў у эфіры «Матч ТВ. – Можа быць гэта не вельмі добра, што супернікі не ствараюць праблем у абароне. Два дні да наступнага матчу? Адпачынак яшчэ нікому не шкодзіў. Капрызоў і Дацюк вельмі добрыя гульцы, гэта зразумела. Сыграцца лёгка. Для ўс [...]

У чацвёртым туры каманда Іллі Вараб’ёва сыграе з Чэхіяй 10 мая.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Павел Дацюк: «С Капризовым и Дадоновым пока все получается

Капітан зборнай Расіі Павел Дацюк пасля разбою зборнай Беларусі на чэмпіянаце свету ў Даніі падзякаваў партнёрам за гульню, а таксама адзначыў, што яго трыа з Капризовым і Дадоновым яшчэ здольна дадаць.

kasper447, 7 мая 2018 г.
– Найважнейшае – вынік. Дзякуючы каманднай гульні, партнёрам, далі магчымасць забіць, – прыводзіць словы Дацюка карэспандэнт «Матч ТВ» Віталь Паноў. – Шайба атрымалася працоўнай. Гульня з Чэхіяй будзе першым добрым тэстам для нашай каманды, у такіх матчах заўсёды цікава паглядзець, з чым мы па [...]

У чацвёртым туры каманда Ільі Вараб’ёва сыграе з Чэхіяй 10 мая.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Кірыл Капрызоў: «Зараз важна пастаянна паляпшаць сваю гульню, бо галоўныя матчы яшчэ наперадзе»

Нападаючы зборнай Расіі Кірыл Капрызоў пракаментаваў вынікі сустрэчы з камандай Беларусі (6:0) у рамках трэцяга туру групавога этапу чэмпіянату свету-2018.

kasper447, 7 мая 2018 г.
– Чаму 6:0, а не 7:0? (смяецца) Зараз галоўнае – паляпшаць сваю гульню ў кожным матчы, бо галоўныя сустрэчы яшчэ наперадзе, – прыводзіць словы Капрызова наш карэспандэнт Віталь Паноў. – Беларускі ў цэлым нядрэнна гулялі, ціскалі. Добра, што мы не прапусцілі і здолелі рэалізаваць свае моманты. [...]

Дададзім, што Капрызоў у мінулым матчы закінуў адну шайбу.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Кашэчкін сыграе супраць Чэхіі, Сарокін будзе заявлены на ЧМ

Трэнерскі штаб зборнай Расіі заявіць трэцяга галкіпера Іллю Сарокіна  на чэмпіянаце свету.

Пры гэтым сустрэчу чацвёртага тура супраць Чэхіі з першых хвілін у браме пачне Васіль Кашэчкін.

Сустрэча адбудзецца 10 мая. Пачатак матчу – у 21:15 па маскоўскім часе.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Ілля Вараб’ёў: «Лепшы старт у гісторыі? Давайце, я гэта забуду»

Выканальнік абавязкаў галоўнага трэнера зборнай Расіі Ілля Вараб’ёў пасля перамогі над камандай Беларусі ў трэтым матчы чэмпіянату свету адказаў на пытанні журналістаў.

– Тры матчы сыгралі з слабымі сапернікамі, чаму навучыліся?

– Будавалі каманду, у кажным матчы казалі хлопцам, што трэба зрабіць лепш.

– Ведаеце, што 20:0 – гэта лепшы старт на чэмпіянатах свету за ўсю гісторыю зборнай?

– Не ведаю, і давайце, вы запішаце, а я забуду. Можа, пара заканчваць з гэтімі прыгожымі лікамі.

– Вас гэта палохае?

– Настаражвае, бо цяпер будуць чэхі, швейцараўцы, шведы – каманды іншага ўзроўню.

– Пасля перестановкі ў звеньях, можна сказаць, што Шалунову патрэбны такі гульцом у падагрышы, як Барабанаў?

– Калі ён будзе так гуляць, ён камусьці патрэбны. Маладзец, але усё толькі зараз пачынаецца.

– Чаму вы яшчэ да гэтак не заявілі Сарокіна?

– Заяўім.

– Хто будзе ў варотах у матчы з Чэхіяй?

– Кошэчкін.

– Ён будзе гуляць да канца плэй‑оф?

– Рання пакуль пра гэта казаць.

– Як ідзе аднаўленне Гусева?

– Параўнальна з нядзелей яго стан лепшы, але яшчэ недастатковы, каб ён гуляў. Будзем глядзець на яго спартоўную форму. Не будзе формы, можна і траўму хутка атрымаць.

– З 20 галоў няма ніводнага ад абаронцаў.

– Але як аддаў Зайцаў супраць Беларусі!

– Хто больш моцнае ўражанне тут вырабляе, чэхі ці шведы?

– Абедзве каманды моцныя. Рознага стылю, але вельмі добрыя.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
143
Публікацыі
1 443
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
5 жні 2015 г.

Звальніць галоўнага трэнера па ходзе ЧС, гэта піз…дец, канешне… 

Дэйв Льюіс пакаў пасаду галоўнага трэнера зборнай Беларусі. Абавязкі настаўніка да канца чэмпіянату свету-2018 будзе выконваць Сяргей Пушкоў. 

Як паведамляе прэс-служба ФХБ, “Пасля няўдалага старту на чэмпіянаце свету, а таксама з улікам сітуацыі, у якой апынулася зборная Беларусі па хакеі з шайбай, Федэрацыя хакея Беларусі і галоўны трэнер зборнай Дэйв Льюіс прынялі сумеснае рашэнне аб тым, што ўзначаліць зборную Беларусі павінен іншы спецыяліст. Дэйв Льюіс лічыць, што змены ў трэнерам штабе могуць надаць камандзе неабходны імпульс для паляпшэння гульні, таму пакідае размяшчэнне зборнай. 

Да канца чэмпіянату свету выкананне абавязкаў галоўнага трэнера зборнай Беларусі па хакеі з шайбай даручана Сяргею Пушкову”

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Уладзіслаў Трэцяк: «Гульня зборнай Расіі нагадвае хакей, у які гулялі ў маёй камандзе ў свой час»

Прэзідэнт ФХР Уладзіслаў Трэцяк прокоментаваў разгромную перамогу зборнай Расіі над камандай Беларусі(6:0) у матчы групавога этапу чэмпіянату свету.

kasper447, 8 мая 2018 г.
– Не хачу казаць пра сапернікаў, хочацца сказаць пра нашу каманду. Яна грае трохі іншы хакей, у адрозненне ад апошніх гадоў – гэта гульня камбінацыйная, каманда грае адзін за аднаго. Мне гэта нагадвае той хакей, у які гулялі ў маёй камандзе ў свой час. Мноства момантаў, хоць бывае і брак, але  [...]

Наступны матч расіяне правядуць 10 мая з камандай Чэхіі.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...