Токэны казіно. Стэйкінг

Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно | 20 мая 2025 г. ад | 17 Адказаў | 391 Прагляд | 1 Рэакцыя
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
224
Публікацыі
1 384
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.

1.Адно з першых казіно, якое запусціла свае токены FAIRSPIN, токен TFS.

Калі запусціліся, іх стэйкінг даваў па 100-500% у месяц, некаторыя стрымэры тады зрабілі па мільён рублёў і вывелі.

Цяпер стэйкінг дае бывае 1% у дзень, у сярэднім 15% у месяц выходзіць, але трэба часам гуляць, каб павялічылася дазволеная сума токенаў для стэйкінгу.

2.POKERDOM запусціў зусім аналагічны токен PKD, таксама зараз можа даць 1% у сутак.

Калі цана токена не будзе падаць, то вельмі выгадная справа для пакупнікоў токенаў і тых, хто стэйкае.

Для казіно гэта выключае неабходнасць трымаць вялікія сумы асабістых сродкаў інвестараў. Самі гульцы купляюць токены, стэйкаюць, у выніку ўвесь працэс выплат гульцам казіно вывадаў сродкаў можа ісці за кошт саміх гульцоў. Вечная піраміда, калі не ўпадзе і ўладальнікі не закроюць лавку.

3.BCGame мае свой токен BCD, быццам яго можна таксама застэйкаць, але ў профілі нічога не зразумела. Бачыў інфармацыю, што 10% гадавых быццам бы, што атрымліваюцца зусім капейкі.

Так што пішыце, калі стэйкаеце дзе яшчэ ў казіно токены.

Гэтая тэма была зменена 1 год таму карыстальнікам NataKaya. Прычына: ред. заголовка без capslock
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
224
Публікацыі
1 384
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.

Медыя ад удзельніка
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
224
Публікацыі
1 384
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.

Няма кнопкі “рэдгадаваць”.

У пасту трэба выпраўіць, што токен Покердома – PDT.

Токен BCgame называецца BC, а BCD – гэта крыптавалюта казіно BCgame.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 923
Публікацыі
8 134
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

У Фаір Спіне сапраўды па пачатку можна было нядрэнна насабраць на стэкінгу. Не было яшчэ моцных абмежаванняў з лімітамі. У той час іх токен толькі чакаў ліставання і ўнутры казіно ён ацэньваўся даражэй, чым стаў пасля ліставання. Цяпер ужо не атрымаецца так падняць, як у тыя часы.

Таксама стэкінг ёсць на Weiss і Betico. Дызайн падобны, можа нават ад іх жа казіно, але не факт.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 715
Публікацыі
10 611
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Misha55, 20 мая 2025 г.
Так жа стейкинг есть на Weiss и Betico.

​Самы лепшы стэйкінг быў да запуску манеты ў агульны доступ у казіно Betfury, там можна было лутбоксы купляць, а ў іх вялікая колькасць BFG, ды і пры запуску можна было прадаць манету па 18 цэнтаў, там тыя, хто паспеў, людзі мільянерамі сталі, менавіта з-за пакупкі лутбоксаў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Appolo, 20 мая 2025 г.
1.Адно з першых казіно,якое запусціла свае токены FAIRSPIN, токен TFS. Калі запусціліся – іх стэйкінг даваў па 100-500% у месяц,некаторыя стрымэры тады зрабілі па мільёну рублёў і вывелі. Цяпер стэйкінг дае бывае 1% у дзень,у сярэднім 15% у месяц выходзіць,але трэба часам гуляць, каб павялічыл [...]

@Appolo​ я скажу больш, я амаль з самага старту ў Fairspin па загадах Афа закупляўся токенамі, і ўсё было добра, пакуль у іх не стаў падаць курс і даходнасць. У выніку хоць і ў плюсе, але вельмі незадаволены тым, што моцна пахне лахатронам.

У выніку вывёў усе грошы і заблакіраваўся, бо гуляць у гэтае казіно, каб здымаць абмежаванні і павялічваць ліміты, такое сабе.

Калі цікава, паглядзіце іх “гісторыі” слотаў з RTP у некалькі тысяч працэнтаў. Не казіно, а шчодры фонду.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 715
Публікацыі
10 611
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Цяпер няма нармальных казіно з добрым стэйкінгам, ну лепшым быў менавіта Betfury, таму што нават да выхаду манеты ў агульны доступ можна было атрымліваць пастаянны % са стэйкінгу, пры гэтым вам не трэба было ставіць на 1-3-8 дзён, там усё было аўтаматычна і вы проста павінны былі раз у суткі здымаць манеты ў 4-х валютах, BTC ETH TRX BNB і яшчэ адна якаясь была, не памятаю.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
167
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 мая 2025 г.

На покердоме , прыкладна паўгода ўжо дзе то , пару раз выводзіў на баланс казіка . Прыкольная тэма

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
255
Публікацыі
1 069
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2023 г.

На TrustDice ёсць стэйкінг, але смеху там, канешне, шмат – за 2 гады, пры дэпах амаль 3к долараў і адным вывадзе на 199$, мне там якіясь 4-5$ упалі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
264
Публікацыі
295
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 мая 2025 г.
iZi43Rus, 31 мая 2025 г.
На покердоме, прыкладна паўгады ўжо дзе-небудзь, пару разоў выводзіў на баланс казіка. Прыкольная тэма

@izi43rus​ на покердоме выгадна круціць 100000 токенаў, выводзіць раз у пару дзён працэнты з іх на казіно і з іх гуляць. Там проста старажылы так і гуляюць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
224
Публікацыі
1 384
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.

BCgame спыняе абарачэнне свайго токена 25 траўня. Незразумела,ну добра.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
444
Публікацыі
2 735
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 чэр 2025 г.

Штосьці гэтыя токены ад казіно не акупляюцца… А ўсё чаму? Таму што няма інавацый – унікальных рашэнняў, якія сапраўды былі б патрэбныя людзям і якія б прапаноўваў менавіта канкрэтны токен. На жаль, фантазіі ў аддзелаў SMM у гэтым кірунку, відаць, няма..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
617
Публікацыі
3 079
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31 ліп 2025 г.

Зараз збіраю токены ад Whale, яны, вядома, затрымаліся з тге і ўвогуле з анонсамі, але думаю выйдуць і на іх таксама можна будзе гуляць, як паказвалі распрацоўшчыкі. Купляў яшчэ токен ад Jetton, праўда ў пасадцы, але калі не просяць, могуць і пачакаць лепшай цаны

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
53
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 вер 2025 г.

Стэйкаю токены на фаирспине. Ну як стэйкаю… на свае грошы токены не купляла, чыста капіцца халява з кола штодзённа + адвэнт-каляндар быў, там таксама токены давалі. Адзін раз ужо набрала мінімалку, перавяла на баланс казіно, зліла ))) Цяпер каплю на другую спробу…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
63
Публікацыі
179
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.

Ёсць яшчэ ад JetTon токены, але цеснай інтэграцыі з самай плятформай амаль няма, хіба што папаўненне з дапамогай токенаў дае 10 працэнтаў бонусам да дэпазіту. У астатнім карысныя магчымасці слабаватыя, хоць якая-небудзь ёсць, напрыклад мініпрыкладанне са свапам унутраных поінтаў на токены, лутбоксы, стэйкінг і г.д. Але ж ёсць пулы ліквіднасці з нядрэннай даходнасцю – ужо даволі нядрэнна

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
27
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кра 2026 г.

ці хто карыстаецца токенамі ад jetton, неяк яны цяпер не вельмі хайпуюць, быццам. крыху падзабылі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...