Тиньков нармальны чалавек на маю думку

Флудзілка | 16 чэрвеня 2017 г. ад | 20 Адказаў | 1,105 Праглядаў | 5 Рэакцый
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Медыя ад удзельніка
+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Усё, што адбываецца ў флудылцы ЗАСТАЁЦЦА ТАМ ЖА,

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Feya_Line, 16 чэрвеня 2017 г.
Усё што адбываецца ва флудылцы ЗАСТАЕЦЦА ТАМ Ж,

Ты пра што? Я нешта не ведаю?)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
seregelio, 16 чэрвеня 2017 г.
Ты пра што? Я нешта не ведаю?)

Зямля плоская. Над намі купол. Мы ў матрыцы. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Feya_Line, 16 чэрвеня 2017 г.
Зямля плоская. Над намі купол. Мы ў матрыцы.

Зноў я цябе на хлусні злавіў.) Ху.і ты гоніш, усім ужо даўно ясна, што зямля на трох кітах, і калі нават тут нейкі пралік, то на чатырох слонах.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
seregelio, 16 чэрвеня 2017 г.
Зноў я цябе на хлусні злавіў.) Ху.і ты ганіш, усім даўно ясна што зямля на трох китах, і калі нават тут які-небудзь прарахунак, дык на чатырох слонах.

АЛЕ АЛЕ , ПРОНТО ХУЕНТО

Плоская + на трох китах. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Тынькоў, быццам мае думкі прачытаў і прамовіў услух 🙂. Пра моладзь і наколкі ў вядар сказаў. А пра царства ў РФ 1000 % правы. Я даўно ўсім кажу, што ў любым краі павінна быць адна асоба, цар, без якіх-небудзь думскіх клоўнаў вакол. Дэмакратыя ў краіне, дзе стагоддзямі была анархія кшталту сацыялізму, не рэальная. Людзям уціскалі пра камунізм, давалі веру ў шчаслівае будучае, хлеб, соль бясплатна 🙂 Жылі добра тыя, хто пры ўладзе, і народ дурылі. Пра Пуціна я таксама думаю, як Тынькоў. Увогуле В.В. не дрэнны кіраўнік, але ёсць адзін вялікі мінус – што не перасякае карупцыю, як, скажам, у Кітаі. Вёскі, сяло баршчэўнікам зарастаюць, а Маскву паднімаюць. Я вось думаю сабраць насенне баршчэўніка ў вёсках і над Масквой рассеяць, каб яны адчулі, як у глыбінках людзі жывуць 🙂. Карацей, я плюну на гэтую палітыку 🙂 Галоўнае, каб быў мір па ўсім свеце, а там кожны пражые, як можа і ўмее.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
spartack, 16 чэрвеня 2017 г.
Тынькоў, быццам мае думкі прачытаў і прамовіў услых 🙂. Пра моладзь і наколкі ў яблычак сказаў. А пра царствы ў РФ 1000 % правы. Я даўно ўсім кажу, што ў любой краіне павінен быць адзін персанаж, царык, без якіх-небудзь думскіх клоунаў вакол. Дэмакратыя ў краіне, дзе стагоддзямі была анархія, [...]

Так 1 праўнік і ёсць, г.зн. ЦАР. Проста цяпер яго па-іншаму называюць – Прэзідэнт.

Хачу – тое і раблю. Гэта так называецца.

(тут у агульным пішу) Калі ты за ўладу і калі трэба, дзе трэба падлізваўся, то малайчына – вось табе тое, што падлізаў, а калі супраць – то пераслед.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

Вось толькі каго слухаць – Немагію што ці?

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

11 жніўня выданне «Канобу» паведаміла, што прадстаўнікі банкіра Алягея Тінькова патрабаваў ад сайта выдаліць матэрыял з разбору відэароліка пра яго самога. Ролік выпусцілі відэаблогеры Nemagia, ён ужо назбіраў амаль 1,8 мільёна праглядаў. Пасля роліка на Тінькова апалчыліся і іншыя блогеры, якія працавалі з Тинькофф-банкам – і адмовіліся ад супрацоўніцтва. «Медуза» расказвае, што ўвогуле адбываецца.

Ролік пра Тінькова студыя Nemagia выпусціла 8 жніўня. У 44-хвілінным відэа гаворыцца шмат непрыемных рэчаў пра ўладальніка Тинькофф-банка Алягея Тінькова. Напрыклад, аўтары відэа сцвярджаюць, што Тіньков лісціць уладальніку Альфа-банка Міхаілу Фрыдману, займаецца сумніўным бізнэсам, кепска ставіцца да сваіх супрацоўнікаў, хаміць, не думае пра кліентаў і хлусіць. Адзін з аўтараў роліка пры дапамозе паріка выяўляе самога Тінькова. Ролік пабудаваны на публічных заявах і інтэрв’ю Тінькова, а таксама на расповедах пра метады працы Тинькофф-банка. Ніякай эксклюзіўнай інфармацыі ў ім няма, але вядучыя наўмысна выставляюць Алягея Тінькова ў негатыўным святле і адкрыта знущаюцца над прадпрымальнікам.

У апісанні роліка гаворыцца: «Агляд створаны ў мастацкіх мэтах, усе персанажы выдуманыя, любое супадзенне выпадкова. Гэта ўсяго толькі гумар, пародыя і забава!)».

У роліку цытаваныя словы Тінькова пра продажных відэаблогераў. У Алягея Тінькова – даўні канфлікт з папулярным відэаблогерам Аміранам Сардаровым (вядзе канал «Дзённік хача»). Амiран у інтэрв’ю Юрыю Дудзю казаў, што Тіньков прапаноўваў яму разрэзаць карту Альфа-банка і стаць кліентам Тинькофф-банка за 1,5-2 мільёны рублёў. Сардароў адказаў адмовай і параўнаў такую прапанову з прастытуцыяй. Тіньков пазней расказваў, што ўсё было не так: Амiрану банк прапаноўваў грошы за кожнага прыведзенага кліента, а не фіксаваную суму, якую запытаў сам Сардароў, і назваў яго ******** [лжывецам] і «хачыком», а потым сказаў, што відэаблогеры продажныя.

Ад працы з Тинькофф-банкам адмовіўся блогер Друже Абломаў. Яшчэ адзін папулярны ютубер па імені Аляг Грыгорав (псеўданім – Друже Абломаў, больш мільёна падпісчыкаў), які вядомы ў першую чаргу па кулінарных аглядах, абвясціў, што больш не будзе рэкламаваць кампанію Алягея Тінькова. Грыгораў прызнаўся, што ролік «Немагіі» яго ў цэлым не зачапіў, але вось словы пра продажных відэаблогераў вельмі не спадабаліся. Потым Грыгораў напісаў у апісанні відэа, што цытата Тінькова была вырвана з кантэксту, і што ён меў на ўвазе канкрэтнага блогера Сардарова, а не ўсіх відэаблогераў увогуле, і схаваў запіс са старонкі свайго канала (яна даступная па прамой спасылцы). Тым не менш, у апісанні роліка па-ранейшаму гаворыцца, што Грыгораў прыпыняе супрацоўніцтва з Тинькофф-банкам.

Па патрабаванні Тінькова рассылаюцца патрабаванні выдаліць відэа. Як піша «Канобу», 11 жніўня выданне атрымала ліст з патрабаваннем выдаліць старонку з падрабязным аповедам пра ролік «Немагіі», паколькі ў ёй утрымліваюцца скажоныя і лажныя звесткі. Ліст падпісаны кампаніяй CERT-GIB, якая рэагуе на розныя інцыдэнты ў інтэрнэце па заказе кліентаў. У лісце гаворыцца, што супраць блогераў рыхтуюцца вылучыць абвінавачванні па артыкулах грамадзянскага кодэкса – пра публікацыю звестак, што абражаюць гонар, годнасць і дзелавую рэпутацыю, а таксама пра выкарыстанне фатаграфій і вобраза грамадзяніна без яго згоды. У «Канобу» выдаляць што-небудзь адмовіліся.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Можна ўжо рэзюмаваць, што Тиньков у гэты раз абос.ўся. Хатаўся зарэкламавацца ў інэтах дзешава, але не ўлічыў усе нюансы. Нюансы ў дадзеным выпадку – “немагія”. Два ўтырка за прагляды што і каго заўгодна паднімуць і апусцяць, у залежнасці ад сітуацыі.)

Я глядзеў іх ролік. Там ёсць штось кшталту правдивопутное, але больш за палову – поўная х.ета.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23 вер 2017 г.

Прыкольны чувак, я яго даўно назіраю. У яго ёсць порох у парахавіцах

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
tsurkov, 27 верасня 2017 г.
Прыкольны чувак, я яго даўно назіраю. У яго ёсць парах у парахоўніцах

Толькі ён жа піарыцца на ўсім гэтым, у прынцыпе, і хоча як мага больш на ТБ свяціцца. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23 вер 2017 г.
torba, 28 верасня 2017 г.
Толькі ён жа піарыцца на ўсіх гэтых справах у прынцыпе, і хоча як мага больш на тэлевізіі свяціцца.

Ну не без гэтага – калі б не піарыўся, хто б яго ведаў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Та ў яго можа зорная хвароба. Уявіце: сын звычайных правінцыйных рабочых становіцца мільярдэрам і атрымлівае нейкую ўладу і вядомасць. Чичваркин і казаў, што для тых, хто стаў з нідзе багатым, такое паводзіны – звычайная справа, і сам ён гэтым церпеў і ў Тинькова бачыць прыкметы такога. Тут ужо ў каго колькі розуму хопіць, каб справіцца з сабой пасля такога поспеху.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Як тс напішу – маё меркаванне пра Тінькова кардынальна змянілася. Ён аказаўся долба.бом і шчурком.

Такі ўвесь з сябе душэўны, узяў купіў ментаў, немагію закошмарыў, паставіў на калені. Немагійцы таксама тыя яшчэ “непрадажныя” фуфламёты, але Тінёк тут увогуле апусціўся, можна было проста прыгожа маўчаць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
39
Падпісчыкі