Тэрмінова прадам месца ў чарзе на новы iPhone 13
Пагаворым пра жыццё
|
21 верасня 2021 г.
ад
PavelFredooc
|
28 Адказаў
|
1,160 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На сайце «Авито» пачалі з’яўляцца аб’явы з прапановай пастаяць чаргу за навенькім iPhone 13. На момант напісання навіны цана за адно месца «з начоўкай» вар’іруецца ў залежнасці ад аб’явы і дасягае 140 000 рублёў. Пры гэтым кошт саміх тэлефонаў пачынаецца ад 69 990 рублёў за мадэль iPhone 13 mini.
пакуль на нашай планеце будуць ідыёты , гэта не перастане быць актуалкай 🙂
як кажуць, без лоха і жыццё дрэннае..
А што за 140 000 у чарзе пастаяць можна)))
Заўсёды здзіўлялі людзі, якія пераплачваюць такія бабкі за аб’едзенае яблык.
І на чэргу і на гэтыя айфоны забіў бы!Не люблю я гэтыя айфоны.
Калі ў людзей бабкі ёсць, чаму б ім не купіць гэтае месца. Мне здаецца, гэта не горш, чым зліваць іх у казіно 😂
калі б не абгрызанае яблыка..мы б дагэтуль хадзілі б з нокіямі 3310 і кнопкавымі Сіменсамі…а не са смартфонамі..
Ну ў багатых свае прыхілы) Я цалкам магу дапусціць, што нехта можа і патраціць такія дзеньжышчы, каб у яго параней з’явіўся навенькі айфон, каб пахваліцца перад знаёмымі )))
па мне так андроід зручней у разы, усе айфоны – гэта чыстыя понты,
Перапіс вар’ятаў пачаўся )
Бред, прыдуманы ў далёкія часы тымі, для каго цана айфона здавалася зааблачнай.. Цяпер нейкія прыстойныя па магчымасцях 7-8 айфоны можна купіць за рэальныя грошы, некаторыя самсунгавыя Андроіды будуць у разы даражэйшыя (што яны таксама понты..???/) Па пытанні Android або iOS – хто да чаго прывык…
Не, я б так не сказаў. Apple сапраўды робіць якасныя рэчы. Вельмі часта сустракаўся некалі з іх манаблокамі і ноўтбукамі. Але за брэнд людзі сапраўды пераплачваюць вельмі істотна. Тут кожны сам вырашае. А вось гэтыя тўсталобікі што ў чаргах стаяць, так гэта сапраўды хворыя людзі. Ну з’явіцца ён у цябе праз год ці два. Якая розніца ?
P.S. Сам я прыхільнік дэвайсаў на Android. Бо там магчымасцей для кастомізацыяў куды больш.
можна ўзяць 7 iPhone 32г за 17к або Redmi Note 9 128г за 15, у Redmi будзе больш аператыўнай памяці ў 2 разы, памяці ў 4, працэсар лепшы і экран большы ,пытанне за што пераплачваць яшчэ 2к?
так выбраць можна што заўгодна і падабраць параметры мадэлі якія цябе ўлаштоўваюць, але павер айфон даўно не понты, а такі ж звычайны смартфон, Айдар вышэй правільна напісаў – пераплата чыста за брэнд, так маркетынг працуе заўсёды ў любой сферы, паглядзі напрыклад цэны на шуруповёрт незнаёмай фірмы і звычайны Бош, і так ва ўсім..
ну пераплачваць за брэнд , па сутнасці гэта і ёсць тыя самыя понты і многія мае знаёмыя нават гэтага не адмаўляюць кажучы простымі словамі “ну так гэта ж айфон”
ну так мозгі ў многіх так складзены, я, напрыклад, проста прывык да айфона, на Андроідзе без звычкі не магу карыстацца, і не гонюся за новымі мадэлямі, дагэтуль сяджу з 5S і мне яго пакуль хапае, аперацыйную пакуль на гэтую мадэль абнаўляюць, а вось прыкладанні ўжо некаторыя не цягне, як перастануць iOS абнаўляць, вазьму якую-небудзь восьмёрку дзявятку тысяч за 30-35 і мне хопіць яго ВО.. А вось тыя пакупкі па 150 К айфонаў я таксама не разумею, да вясны ўжо цана на тысячу на 30 ўпадзе, вось тут згоджуся пераплачваць за тое, што ў мяне найноўшая мадэль, толькі выйшла, гэта панты.
зусім з табой згаджаюся ёсць і тыя каму папросту падабаецца сам тэлефон зборка, зручнасць і г.д. Але ў большасці выпадкаў бяруць не з-за гэтага , у мяне на старой працы пры зп 40к бралі яго ў крэдыт за 60-70к вось гэтага я ніколі не зразумeю
Так гэта іх асноўны пакупнік ))) Па крайняй меры ў краінах былога СНД. Адтуль і стаўленне такое прадузятае.
Добрыя понты даражэйшыя за грошы!
я б лепш новай ламбай пахваліўся, а не смеццем за 70к)
Так Nokia і выпусціла першыя смартфоны, таму не ведаю, якім бокам ты сюды яблычка прыплёў.
Калі быць дакладней, яны былі аднымі з першых. А так IBM. Потым Nokia, Ericsson, HTC. Але як ні круці, Apple у выніку зрабілі самую ўдалую мадэль. Але нельга сказаць, што калі б не яны, то ўсе хадзілі б з кнопачнымі Siemens ))) Бо тэхналогіі на той момант былі гадоў 10.
А так, апошнія гады развіцця гэтай лінейкі іх смартфонаў наглядна паказвае вось гэта відэа. 😁😁😁😁😁
Так я пра што і кажу. За што такія грошы плаціць? Той жа Note 10 Pro ва ўсім, акрамя камеры, яго пераўзыходзіць, а каштуе ў разы танней. Я ўжо не кажу пра новы К40, побач з якім гэты айфон будзе выглядаць дакладна як Nokia 3310
Багачаму няма чым пахваліцца.
Ды і было б чым) кавалак пластыка з мікрасхемай