Тэорыя Ілюміната пра слоты

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 22 студзеня 2021 г. ад | 19 Адказаў | 901 Прагляд | 1 Рэакцыя
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 кра 2018 г.

Заўсёды цікавіла пытанне! Ці ёсць спрыяльны час для слотаў? Калі дакладней – у які час найбольш спрыяльна круціць слоты? Уднём, вечарам, уначы?!   

Асабіста на ўласным вопыце заўважыў, што слоты больш аддавалі рана раніцай. Гэта значыць пасля таго, як яны накарміліся ці як гэта назваць…

А вы як лічыце? Ці ёсць у слотаў логіка? Калі вам больш за ўсё наваліла?)))  Ці ўсё ўпираецца ў справу выпадку? Гаворка не пра супер выйгрышы, а пра больш-менш гульню ў + 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
71
Публікацыі
399
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2020 г.
sesys, 22 студзеня 2021 г.
Заўсёды цікавіў пытанне! Ці ёсць спрыяльны час для слотаў? калі дакладней у якую пару найбольш спрыяльна круціць слоты? Дзень, вечар, начэй?!    Асабіста па сваім вопыце заўважыў, што слоты больш аддавалі ранаю раніцай. Гэта значыць пасля таго, як яны накарміліся або як гэта назваць. .. [...]

у мяне таксама топ-заносы былі ранаю раніцай, а потым удзень з гэтых заносаў бублік, а ўсё таму што хачу да капейкі ў іх адабраць, а так не бывае, і мы ўжо гуляем загадзя па правілах казіно

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 637
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
sesys, 22 студзеня 2021 г.
Заўсёды цікавіў пытанне! Ці ёсць спрыяльны час для слотаў? калі дакладней у які час найбольш спрыяльна круціць слоты? Дзень, вечар, ноч?! Асабіста па сваім досведзе заўважаў, што слоты больш аддавалі раніцай. То бок пасля таго, як іх накармілі або як гэта назваць… А вы як лічыце? ці [...]

Думаю, што гэта проста супадзенні. Ніякай заканамернасці ў онлайн слотах няма. ІМХО. У афлайне ёсць заканамернасць. Калі сачыць, пакуль яго “накармяць”, а потым прыйсці і зняць.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 кра 2018 г.
AydarKaribullin, 23 студзеня 2021 г.
Думаю, што гэта проста супадзенні. Ніякай заканамернасці ў анлайн-слотах няма. ІМХО. У оффе ёсць заканамернасць. Калі сачыць, пакуль яго “накормяць”, а потым прыйсці і зняць.

таксама пра слупы шмат чуў, хлапчукі стаялі, лічылі))  Але ўсё ж на тваёй памяці калі часцей падымаў? 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.

У афлайне дакладна пад раніцу амаль усе заносы былі. І буйныя гульцы прыходзілі пад раніцу і часта вельмі шмат здымалі. А вось да вечара ўвогуле заўсёды голяк быў. У анлайне напэўна наўрад ці гэта працуе 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 362
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.

зараз перасталі даваць апараты зусім, паглядзіце нават на скрыншоты заносаў з форумаў. Раней гэта было гіблым дзелам, цяпер канкрэтная дзірка. Нельга цяпер гуляць. Я сам цяпер дэпазіты раблю радзей у 10 разоў, думаю так і ўсё. У рускіх казіно нічога не дае, у замежных трохі лепш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
71
Публікацыі
399
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2020 г.
arthur89, 23 студзеня 2021 г.
У афлайне дакладна пад раніцу амаль усе заносы былі. І вялікія гульцы прыходзілі пад раніцу і часта вельмі многа здымалі. А да вечара ўвогуле заўсёды пустэча была. У анлайн, напэўна, навряд ці гэта працуе

ну да,бо колькі праглынуў слот? і калі даваў не падлічыць))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
71
Публікацыі
399
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2020 г.
macur666, 23 студзеня 2021 г.
зараз перасталі даваць апараты зусім, паглядзіце нават на скрыншоты заносаў з форумаў. Раней гэта было гіблым справай, цяпер канкрэтная дзірка. Нельга цяпер гуляць. Сам цяпер дэпаю радзей у 10 разоў, думаю так і ўсё. У рускіх казіно не дае нічога, у замежных трохі лепш.

я думаў толькі ў мяне так,што былaя дае часцей,чэм слоты ў СНД-казіно,апошні x што вышэй за 100,быў пару гадоў таму,калі я дэпіў з карты бацькоў) жартую))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 кра 2018 г.

Здаецца, слотаў усё больш і больш, розныя правайдэры, у якіх па 50 пазіцый. А даюць сапраўды ўсё менш і менш. Ведаю адно! слот не дае шлі яго нах пакуль штаны засталіся) Іншы ж дасць з 5 спінаў….Але гэта не дакладна)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
71
Публікацыі
399
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2020 г.
sesys, 23 студзеня 2021 г.
Нібыта слотаў усё больш і больш, розныя правайдэры, у якіх па 50 пазіцый. А даюць і насамрэч усё менш і менш. Ведаю адно! слот не дае шлі яго нах пакуль штаны засталіся) Іншы ж дасць з 5 спінаў….Але гэта не дакладна)))

так, але і рэкламы і партнёрскіх пагадненняў у казіно больш,за якія плаціць трэба)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 кра 2018 г.
Rodri, 23 студзеня 2021 г.
так але і рэкламы і партнёрскіх пагадненняў у казіно больш,за якія трэба плаціць)

Дык знайсці “дурня” хто табе бабкі зліваць будзе таксама не проста ім))) Але тым не менш не маманты) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
71
Публікацыі
399
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2020 г.
Дык знайсці “дурня”, хто табе бабкі зліваць будзе таксама не проста ім))) Але тым не менш не маманты)

скажу так,мы нават не ўяўляем гэтую лічбу мамантаў,назавём іх так)) я ж кажу,усе ведаюць што спачатку мы гуляем па правілах казіно,і заносы ў асноўным тут,там,ад тых хто альбо на партнёрцы,альбо той чалавек,каму яны нафіг не патрэбныя( як у маім выпадку,калі ўдар па 500р і вышэй),так бываюць везунчыкі,але гэта будуецца так 1 з нас пашчасціў,1000 прайграла, свае зарплаты,пенсіі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.

Іграю 20 гадоў амаль, офлайн і онлайн. Такіх заканамернасцей па аддачы ў анлайне ўвогуле ніколі не заўважаў, хоць раней сустракаў меркаванні, што замежныя казіно менавіта лепш за ўсё «даюць» пад раніцу.

У афлайне ж, па маіх асабістых назіраннях, самы класны час быў, гэта калі транспарт пераставаў хадзіць і людзі паступова сыходзілі з клюбоў, прыкладна ў 1-2 ночы. Калі ж клюбы былі ў «цэнтральных месцах», напрыклад ля вакзала, то лепш за ўсё яны «давалі» з 5 раніцы да 8 раніцы і з абеду да прыкладна 5 вечара, калі там найменш людзей было. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
71
Публікацыі
399
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2020 г.
urbanjungle, 23 студзеня 2021 г.
Граю амаль 20 гадоў, афлайн і анлайн. Такіх заканамернасцяў у анлайне па аддачы ніколі не заўважаў, хаця раней сустракаў меркаванні, што замежныя казіно менавіта лепш за ўсё даюць пад раніцу. У афлайне ж, па маіх асабістых назіраннях, самае класнае час было, калі транспарт пераставаў хадзіц [...]

усе ставім будзільнікі на 5 раніцы))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
Rodri, 23 студзеня 2021 г.
усё ставім будзільнікі на 5 раніцы))

Я зараз, дарэчы, падсіў канкрэтна на Іграсофт). Пакуль нетэнты і эндорфіны перасталі даваць, гэты правайдэр хоць балансы трымае і падкармлівае па дробязях. Ужо лавіў пару добрых праходаў у печках з памнажэннем на 350 і 450. Я нават афлайн такога не лавіў у іх, максімум х300 было.

А месяц дзесяць таму ўбачыў прыкладна 90 рублёў на балансе, ну і пайшоў у печкі па 5 рублёў. Выпаў мінімальны сімвал, 3 штукі, 10 рублёў – і я пачаў прабівать. 9 разоў прабіў!!! Я быў у ахуенне!!! 5000+ ужо набіў, і 10 раз адкрывае, угадайце што??? 2!!! я ўжо ў прадчуванні 10000 б’ю – і выбіваю 2))) Далей не стаў выпрабоўваць лёс і забраў)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
71
Публікацыі
399
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2020 г.
urbanjungle, 23 студзеня 2021 г.
Я зараз, дарэчы, падсіў канкрэтна на Igrosoft). Пакуль NetEnt і Endorphina перасталі даваць, гэты провайдэр хоць балансы трымае і падкармлівае па дробязях. Ужо ловіў пару добраых заходаў у печкі з множаннем на 350 і 450. Я нават афлайн такое не лавіў у іх, максімум х300 было. А месяц дзесяц [...]

2 на 2 абідна,ах калі б далі перабіць?)) Я вось акрамя NetEnt і Endorphina рэдка ў што гуляю,вось нядаўна пачаў гуляць у Boongo,думаю можа там міні джэкпот уведжу))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 637
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
таксама пра слупы шмат чуваў, хлапчыкі стаялі, лічылі))  Але ўсё ж на тваёй памяці калі часцей падымаў? 

Навечна запомніў. Там не было слупоў, а нейкія сямёркі. Ехаў я ў ваенкамат навоштасьці. І па старой схеме ўшоў. Выпалі сямёркі. Гэта было па тых часах пістэц грошай. Каля 100 баксаў. Але гэта не тое, што цяпер. А аўтобусы былі па раскладзе. І заставалася хвілін 10 да майго. Я пайшоў, і зноў на пятым сямёркі…. Гудзелі ўвесь раён з братвой. Больш я туды не заходзіў…

Забыў дадаць. Калі на зваротным ехаў. Пасля ваенкамата.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
AydarKaribullin, 23 студзеня 2021 г.
Думаю, што гэта проста супадзенні. Ніякай заканамернасці ў анлайн слотаў няма. ІМХО. У офлайне ёсць заканамернасць. Калі сачыць пакуль яго “накормяць”, а потым прыйсці і зняць.

Адразу відаць, што ты чалавек з той эпохі, калі гульнявыя ўстановы былі паўсюль. Я вельмі добра памятаю тыя часы, хутчэй я быў паляўнічым, сачыў за лахамі, якія кармілі гульнявыя аўтаматы і ішлі, а пасля не кепска здымаў. Жыў тады ў невялікім горадзе, дзе гульнявыя ўстановы на кожным кроку, суткамі ў іх прападаў, каб спаймаць прыдатны момант. Цяпер у анлайне такога няма, проста супадзенні, што пашанцуе. Але ўсё роўна гуляю ў тых установах, дзе больш гульцоў, звычка 🙂 .  

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 637
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
spartack, 25 студзеня 2021 г.
Але ўсё роўна гуляю ў тых установах, дзе больш гульцоў, звычка 🙂 .

Так гэта правільная тактыка. Грашовы пул большы а значыць і шанцаў тэарэтычна болей.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...