Сёння Дзюба спаўняецца 31 год
Навіны спорту
|
23 жніўня 2019 г.
ад
alexey03
|
12 Адказаў
|
1,014 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння Дзюбе спаўняецца 31 год
Давайце ўспомнім, чым праславіўся гэты форвард, і паглядзім, хто з знакамітасцей павіншаваў яго з днём нараджэння.
Што будзе рабіць Дзюба пасля заканчэння кар’еры
Арцём Дзюба – не толькі адзін з самых вядомых футбалістаў краіны. Форварда «Зеніта» смела можна назваць зоркай, бо за гады сваёй насычанай спартыўнай кар’еры футбаліст паспеў пабудаваць велізарную армію фанатаў і знакамітых сяброў. Перад тым як мы пакажам, хто з сэлебрыці і не толькі павіншаваў яго, прапануем прачытаць пра планы на будучыню 31-гадовага гульца зборнай Расіі.
У адным са сваіх нядаўніх інтэрв’ю Дзюба падзяліўся, кім хацеў бы стаць пасля заканчэння гульнявой кар’еры. З-за весялога характару і актыўнага грамадскага жыцця многія бачаць у Арцёме вядучага на тэлебачанні, эксперта ў перадачах або блогера. Аднак сам спартсмен аддаў бы перавагу трэнерскаму шляху, як часта робяць футбалісты і ў Расіі, і ў іншых краінах свету.
Пасля заканчэння сезону-2018/2019 вакол Дзюбы было нямала чутак наконт сыходу з «Зеніта» ў еўрапейскі клуб, у прыватнасці ў АПЛ. Але кіраўніцтва і трэнірскі штаб не пажадалі адпускаць свайго бамбардзіра. Сам футбаліст бліжэй да новага сезона заявіў, што глыбока сумняваецца ў сваім пераходзе ў АПЛ.
Падпісчыкі назвалі Дзюбу богам футбола, магутным львом і машынай
Сёння Дзюбу прысвяцілі шмат прыемных слоў і пажаданняў, падбіровак з відэа і лайв-вітанняў. Зараз мы раскажам пра невялікую частку з усяго гэтага. Напрыклад, вядомая тэлевядучая і галоўны прадзюсар «Матч ТВ» Тына Кандэлакі пажадала «ўсяго самага-самага» футбалісту на цэлыя тры відэа ў «сторыз», прызналася ў каханні і сказала, што ён можа заўсёды на яе пакласціся.
А вось гульцы «Зеніта» арганізавалі для свайго лідара традыцыйны «калідор».
У піцерскім клубе існуе традыцыя: усіх навічкоў і юбіляраў праганяць праз асаблівы «жывы» калідор гонару, які суправаджаецца штуршкамі і г.д. Арцём Дзюба не стаў выключэннем і прайшоў праз гэтую паласу перашкод, як заўсёды, вылучаючыся. Форвард апрануў хакейную экіпіроўку, перш чым выпрабаваць усе падрыхтаваныя штуршкі ад калег.
Павіншавала Дзюбу і ФІФА, назваўшы расійскага форварда «героем нацыянальнай зборнай на чэмпіянаце свету ў 2018 годзе». Таксама футбольная арганізацыя падрыхтавала відэа з лепшымі гомамі нападаючага, забітымі на мундыялі.
З ягонымі даходамі можна проста жыць на адсоткі ў банку навошта займацца хаця б якой-небудзь дзейнасцю, хоць замуціць свой бізнэс таксама можа!
да чаго ты гэта напісаў ?)))) так пра кожнага футбаліста хто гуляе ў РФПЛ больш за 5 гадоў)))
Артэм, вядома, малайчына, ну цяпер з яго ледзь ікону спрабуюць зрабіць, як і з Чарчэсава, малайцы, але таго не вартыя
То так здаецца, пакуль нічога не маеш, а калі з’яўляюцца мільёны, то захочацца двухпавярховую кватэру ў самым элітным раёне Масквы, вялізны асабняк за горадам, дача ў Італіі, аўтапарк элітных іномарак, а потым усё гэта трэба ўтрымліваць, рамантаваць, папаўняць. Так што далёка не кожны спартсмен-мільянер, сканчваючы кар’еру, з упэўненасцю глядзіць у будучыню.
мяне таксама насмяшыў, гэта можна напісаць увогуле пра ўсіх футбалістаў, ды і хакеістаў, увогуле пра ўсіх спартсменаў, трэнераў, суддзяў і г.д., яны ўсе мільянеры…..))))))
Ну вось і займись спортам, а не круці малпаў. Поспех гарантаваны. Рэкамендую кёрлінг.
Гэта, канечне, вялікае свята для ўсёй краіны і для мяне асабіста) Купіў бы яму торт у падарунак і паслаў вялікай поштай Расіі, але думаю, яму не патрэбнае такое. Ён відавочна не смуткуе без нашых праяў вялікай любові)
Блін я па звычцы чарговага футбаліста ахарактарызаваў як незразумелага атрымальніка вялікай зарплаты, незразумела за што. Не, менавіта гэты, відаць, нармальны і круты.
Эмоцыі рэальныя – адэкватныя, па ўсім відаць, змагаўся за краіну. У адрозненне ад таго, як яго там… не памятаю, хто сказаў, ну прайгралі мы і што, нам пафіг, што вы там балелі.
Хлопцы рэальна тады “запалілі” ўсіх, паказалі годную гульню… І заслуга Дзюбы тут таксама ёсць… Менавіта таму і віншую футбаліста з днюхай🐽
можна без вашых саветаў айдар?
я як бы сам разбяруся што мне рабіць і калі.вось ты рэальна ў кожнай бочцы заглушка…….
Але ж я магу не паленавацца зараз і зрабіць выбарку, скажам, за месяц. І там ты ўбачыш, хто і дзе затычка. Так што замоўкні і хоць часам маўчы, паслухай, што людзі кажуць.
Тым больш калі ты нават не можаш стэб ад сур’ёзных рэчаў адрозніць.
маладзец дзякуй за парады і супакойся………