Сёння дзень нараджэння Леніна!!! Віншуем нашага дарагога вождзя!!!
Пагаворым пра жыццё
|
7 July 2017
ад
AydarKaribullin
|
150 Адказаў
|
6,571 Прагляд
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З ДНЁМ НАРАДЖЭННЯ ЛЕНІН !!!
Хай табе заўсёды нечакана шанцуе.
Хай будзе больш вясёлых выпадковых сустрэч.
Хай настрой будзе сонечны і цудоўны.
Бо надышоў твай непаўторны Дзень Нараджэння.
Жадаю табе ста тысяч зорак поспеху.
Знайсці каханага для твайго сэрца чалавека.
Каб цябе ахапіла цёплае мора шчасця.
І каб удача цябе палка любіла.
Дзякуй усім! Вельмі прыемна!
@maxmox
ыыыыы картінка зачотная ыыыы
апошняя ўвогуле разарвала ыыыыыыыыыыы
Гляджу аргазміруеш тут)) А ты плакат у сябе ў кватэры над люстэркам павесіў? Трэба павесіць – “Слава мне любімаму Славе!” 😁
неееееееееее я ж не нарцыс які))))
аргазмiрую канеш ужо адно фота нават у абложку профілю ўтаскаваў))
З Днём нараджэння цябе, наш дарагі Вождзь, любімы, разумны, незаменны, адказны, добры, проста добры намакрянг!Ад сябе асабіста жадаю заўсёды выдатнага настрою,верных сяброў,вялікіх заносаў і здароўя табе і ўсім тваім блізкім!
Слава, з днём нараджэння цябе! Жадаю чтобы ўсе твае планы рэалізаваліся, а мары – сбылись! І, канешне, моцнага здароўя!!!Каб твае любімыя гадаванцы цябе радавалі і каб дома ўсё было добра!!!!!
Слава Славочка Славуня, ну што табе пажадаць ДОРОГІ ты наш Ленін..А пажадаю я табе застацца такім жа адгуклівым, уважлівым да нас юзэрам здыбоклёваўскага форума Латест, хоць часам мы цябе даводзім да белага калена, ты ўжо прасці нас засранцаў, таксама пажури дай рамяня і выкладзі картинку РАССТРАЛЯЦЬ НА К…..Й або УСІМ БАН… Ну і канешне Славка галоўнае жадаю табе здароўя, а астатняе ўсё нажывеш і купіш…З ДНЁМ НАРАДЖЭННЯ ДРУЖЫШЧА і дзякуй табе за тваю нялёгкую працу на форуме..паспяваеш усюды і з казіно праблемы юзера парэшаць, і ў краме паспекуляваць, і плюшкі народу прыдумаць…ДЗЯКУЙ МЕНЕГЕР ты НАШ..!!!!!!!
Ой ладна – не трэба жмакціся да маўзаля – усё ён разумее – ах так з днюхай – 108 ці колькі табе ?)
знаёмыя мы Саня што ты са мной што я саСлавой – абы дружыласяі срасталася ўсё
Слава, ты сапраўдны сябар, а не парасячы хвасцік ) З ДР цябе! Жадаю табе, каб у цябе жыццё было як зебра-альбінос і ўсё атрымлівалася!
Слава, віншую. Здароўя і ўсяго найлепшага.
Шыкарны вечар, час сустрэчы, На пазітыве хлопцы. Гудуць келіхі, гасяць свечкі, Няхай спраўдзяцца твае мары. З днём нараджэння, брацяк, Ні пяра табе, ні пуху, З днём нараджэння, родны, Віншуем, дарагі. З днём нараджэння Слава віншуем, Доўгіх гадоў табе жадаем, Фартова жыць табе без бяд, Усюды табе зялёны свет. Лісцем шапоча Замаскварэчча, Утрох шпацыруем да ранку, Нашы падружкі бездакорныя, Іскрынкі граюць у вачах. З днём нараджэння, брацяк, Ні пяра табе, ні пуху, З днём нараджэння, родны, Віншуем, дарагі. З днём нараджэння віншуем, Доўгіх гадоў табе жадаем, Фартова жыць табе без бяд, Усюды табе зялёны свет. Вясёлы дзень – свята нараджэння У годзе бывае толькі раз, Ляцяць са сцэны віншаванні, Настрой, па ходзе, проста клас. З днём нараджэння, брацяк, Ні пяра табе, ні пуху, З днём нараджэння, родны, Віншуем, дарагі. З днём нараджэння віншуем, Доўгіх гадоў табе жадаем, Фартова жыць табе без бяд, Усюды табе зялёны свет.
Сон негра ў духу блэк лайвз мэттер ))
З днюхай, Слаў! Усяго найлепшага табе!
Слава, ад усяго сэрца прымі мае самыя шчырыя віншаванні з днём нараджэння! Жадаю табе моцнага здароўя, фінансавай стабільнасці, гармоніі ва ўсім, кахання ва ўсіх яго праявах, мірнага неба над галавой. Няхай па жыцці табе спадарожнічаюць удача і поспех, цябе акружаюць блізкія па духу людзі, а кожны твой дзень свеціць новымі вясёлкавымі колерамі!
Жыві, твары і стварай) З днём нараджэння таварыш Ленін!)
Хто гэта ўвогуле? Калі навічок, то я зусім не буду віншаваць( 😎
Славян пздрв добра бабла здароўя табе
З днём нараджэння і ад мяне!!!!
З днём нараджэння !!!
Слава, з Днём нараджэння! Трымайся, трымайся. Рулі і не хварэй!!! Усяго табе, чаго сам захочаш
удачы!
Усім дзякуй за віншаванні!
Вельмі прыемна і не забываем пра вячэрнюю покерную фрыху