Сям'я канібалаў улябілася ў справу
Пагаворым пра жыццё
|
27 верасня 2017 г.
ад
kasper447
|
3 Адказу
|
213 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Краснадары паліцыя затрымала сям’ю канібалаў, якія забівалі людзей з 1999 года. Падчас укладкі асфальту дарожныя рабочыя знайшлі мабільны тэлефон, на якім выявілі фатаграфіі мужа і жонкі, якія пазавалі з часткамі расчляненых цел. Тэлефон быў перададзены ў МУС, пасля затрымання жонка канібала пазнала больш за 30 ахвяр, следчая група выкопала сем трупаў.
Крыніца ў Следчым камітэце Расіі пацвердзіла затрыманне сям’і канібалаў у Краснадзярскім краі, паведамляе сайт НТВ.Ru. Сямейная пара не толькі забівала, расчляняла і ела людзей, але таксама рабіла кансервы з чалавечага мяса.
Паведамляецца, што
з затрыманай жанчынай папрацаваў псіхолаг, пасля чаго яна пазнала 30 чалавек, якія да таго лічыліся безвесна зніклымі.
За ноч следчая група выявіла сем закопаных трупаў. Каму яны належаць, дакладна невядома, але магчыма правядзенне ДНК-экспертызы. Паводле папярэдніх дадзеных, сваіх ахвяр канібалы ўсыплялі эфірам і корвалолам.
Смурод «корвалолу і бамжоў» пастаянна было чутна з пакоя маньякаў у інтэрнаце лётнага вучылішча Мінбароны, расказалі журналістам суседзі. Таксама суседзі пастаянна скардзіліся на паводзіны сям’і, « дзікі вы і крыкі». Па іх словах, Наталля Бакшэева была «шалёнай бабай».
Паводле тэлеканала Mash, Наталлю адразу пасля затрымання паклалі на тыдзень у псіхіятрычную клініку. 18 верасня яе выпісалі з бальніцы, прызнаўшы пры разуменні і не церпячай якіх-небудзь адхіленняў.
На адной з выяўленых фота з сервірованай чалавечай галовай стаіць дата – 28 снежня 1999 года. Гэта дазваляе меркаваць, што канібалы больш за 20 гадоў палявалі на людзей.
Паведамляецца, што жонка маньяка працавала медсястрой у лётным вучылішчы і, меркавана, карміла курсантак тушонкай з чалавечага мяса. Раней супрацоўнікі аператыўнага аддзела МУС знайшлі на тэрыторыі авіавучылішча пакет і вядро з часткамі жаночага цела. Было ўзбуджана крымінальная справа па артыкуле «Забойства».
Следчыя супаставілі здымкі з тэлефона, на якіх мужчына пазаваў з адсечанай жаночай кісткай у роце, і, высветліўшы, што падазраваны пражывае на вуліцы Дзяржынскага, выехалі на затрыманне. Падазраваны аказаў супраціў, а пасля заявіў, што знайшоў мёртвую жанчыну ў лесе. Пасля гэтага ён паклаў у заплечнік часткі цела і паехаў на грамадскім транспарце на працу, паведамляе выданне «Блокнот Краснодар».
«У рамках аператыўна-вышукавых мерапрыемстваў была агледжана ўся тэрыторыя летняга вучылішча, па выніках чаго быў знойдзены скальп, які, як у наступным растлумачыў грамадзянін “Б”, ён адрэзаў 10 верасня, перад тым як выкінуць названыя канечнасці ў смеццевыя бакі.
Свае дзеянні ён растлумачыць не можа, спасылаючыся на тое, што проста здзейсніў глупства»,
– заяўляюць у краснадарскай паліцыі.
У паказаннях Дзмітрый расказаў, што адну з ахвяр ён забіў, таму што яна нібыта пачала паводзіць сябе двасэнсоўна. «Лена стала да мяне прыстаўляцца. Але я кахаю сваю Наташу, я верны муж! Я штурхнуў яе, яна ўпала і ўдарылася галавой. Я не ведаў, што рабіць, прыташчыў цела да нас дадому», – цытуе дакумент Mash.
Калі звесткі пра 30 ахвяр пацвердзяцца, то краснадарыскія маньякі займуць другое месца ў страшным рэйтынгу самых выніковых забойцаў. Першае месца займае «біцэўскі маньяк» Аляксандр Пічушкін з 49 даказанымі забойствамі. Цяпер Пічушкін адбывае пажыццёвае зняволенне ў калоніі строгага рэжыму «Палярная соўка».
На пачатку 2017 года былому міліцыянту з Ангарска Міхаілу Попкову, які раней быў пажыццёва асуджаны за забойства 22 жанчын, прад’явілі абвінавачванні яшчэ па 47 эпізодах. Такім чынам, «ангарскі маньяк» абвінавачваецца ўжо ў 69 забойствах. На момант здзяйснення большасці злачынстваў мужчына быў дзейным супрацоўнікам міліцыі. У асноўным яго ахвяры гінулі ад раненняў на месцы, яшчэ тры жанчыны памерлі ў бальніцы. Аднай з жанчын садысц вырэзаў сэрца.
(Слова выдалена сістэмай), як рні 20 гадоў забівалі і нікому да іх не было справы? Што за херня?