sx-loto 200 р
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
23 верасня 2018 г.
ад
salamander90
|
18 Адказаў
|
1,705 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
sx-loto.ru
Каб вывесці бонус трэба будзе верифікавацца? і што там для гэтага патрабуецца?
Для вываду неабходна папоўніць баланс мінімум на 25 руб.
макс стаўка з бонусам 25р!!!!!!!!!!
Дзякуй. Цяпер з’явілася столькі сайтаў кшталту …-loto, і не ўсе з іх плацяць. Уносіць туды грошы рызыкоўна, лепш пачакаць, пакуль ТС або хто-небудзь не выведзе.
ну дэпну я потым туды 25р пафіг.
я дэпнуў,не прыйшло на рахунак,зараз з саппортам размаўляю
Не дэпайце туды пакуль, сайт зарэгістраваны ўсяго 6 дзён
створана: 2018-09-18T12:56:22Z
аплочана да: 2019-09-18T12:56:22Z
Ну так адразу ж відаць, што лахатрон, тыпу, з кожнага па нітцы – і мільён насоберам, і яшчэ з элементамі піраміды з гэтымі кодамі
ну цяпер паглядзім як кероб адпішацца, можа ўсё норм або ж усё ж такі дакладна псц
кароч дэп накінулі,паставіў на вывад,сказалі чакаць,ну паглядзім,мож і дадуць разок што вывесці
😁 Лютая фігня, ды і выйграць там асабліва нічога не наб’еш, мяне перабіў чувак з 5% шанцам 😁 калі я пачаў падыходзіць да 400 рублёў…
я каротка тупануў і па сотцы два разы сыграў, вось хз што цяпер
У магаз вечарком пайду, заадно на ківі закіну. Дэпну 30-ку паглядзім што будзе)))))
Акцыя скончылася
Мне за решу далі 5 рублёў ні разу не выпадала
Я таксама на 200р не паспеў, ды па сумленнасці і зусім не засмуціўся) тыркнуў кудысьці і зачыніў, потым ізноў на форуме тэму ўбачыў, зайшоў паглядзець, як выйграў ча так я хз.
P.s пакуль у арго бонус мыл забыў дзёрнуць 30 ) у выніку ў арго бонус зліў, деп зліў, а на гэтую шарашку і не пакінуў)
так, я напісаў 4 карыстальнікам, якія пазначаныя што выводзілі, нікому на ківі нічога не прыйшло, і падтрымка не адказвае
так што кідалы гэты сэрвіс
А вось сама рэалізацыя збс, ёсць падобная латарэя ліцэнзіяваная? Чэсна кажучы не сутыкаўся раней.
калі, дапусцім, хаця б ведаць, што ліцуха з па-сапраўднаму рандомнымі рэзультатамі…
я да чаго вяду, крута было б такую прычапіць да форума на поінты, але з большым парогам доступу, маецца на ўвазе – там з рэгай больш за год, і яшчэ нейкай лабудай, каб прайсці трэба якраз у гэты год быць актыўным карыстальнікам.
ботаў можна было б не баяцца, бо ім гэта проста не было б выгадна.
і і і ….
піва скончылася – энтузіязм прапаў.. (
P.s я ў кодзе не шарю нічога, думка проста такая: дапусцім, як чарнавік выкарыстоўваць рухавік гэтага, але выкласці ў адкрыты доступ з адкрытымі зыходнікамі, праявіць ініцыятыву і прыцягнуць увагу супольнасці, давесці код да ладу з па-сапраўднаму рандомам…
Код адкрыты, любы можа праверыць (хто шарзіць, натуральна), але калі тэма зайшла б, то праз нейкі час сіламі энтузіястаў магло б атрымацца цікава )
але п**дзець п’яным на форуме пад раніцу ўсе могуць ))))
усім добрай ночы