Святар разгледзеў член на фатаграфіі яек і кулича
Флудзілка
|
25 мая 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
12 Адказаў
|
1,011 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дакапацца можна і да слупа 🙂 . Я, дапусцім, бачу куліч са свечкай і два розных памераў яек , пафарбаваных у розныя колеры. Кажуць кожны думае ў меру сваёй сапсаванасці.
🙂 Нікога не хачу абідзець, проста выкажу сваё меркаванне…так вось, па мне ўсіх гэтых папоў, ды ўвогуле любыя рэлігіі пара аддаць забыццю, лепш бы гэтыя грошы, якія выдзяляюць на гэту справу, пусцілі б у навуку..А то насельніцтва разрастаецца з кожным годам, і есці хутка будзе няма чаго, давядзецца святым духам харчавацца 😁
Яйкі памерам аднолькавыя. Прыкладна адно нахілена ў наш бок, а другое – у бок, куды мы не бачым. Тую бок бачу толькі я
калі не думаць пра члена то і зусім не падобна 🙂 больш на грыб падобны з яйкамі
🙂 Я зараз граю апошні Mass Effect, так там падобнай хрэні ўсюды наткана, розных колераў і памераў…відаць распрацоўшчыкі таксама пра члены думаюць 😁
цяпер на што ні паглядзі ўсюды азабочаныя вылезуць .
Упэўнены, што яйкі аднаго памеру? Паглядзі ў сябе і пераканайся, што неаднолькавыя🙂. Якая розніца, якога памеру яйкі. Гэта сімвал Вялікадня, светлага хрысціянскага свята Хрыстовага ўваскрэсення, а богохульнікі стэбаюцца, каб у іх адпала тое месца пра якое думаюць 🙂.
ты пажадаў каб у іерая Храма Архістратіга Міхаіла адпалі член і яйкі. маладзец.
Згодзен. Увогуле гэтую тэму тэрпець не магу. Горш за прадажных ментаў толькі папы. Папы, якія ўжо не саромеючыся о.уеваюць.
Калі мяне папярэдзілі, што на член падабенства, дык і сапраўды, прыгледзелася… сапраўды, падобна )). А калі проста паглядзець – ну проста кулич і яйкі. Увогуле, у каго што баліць…
Гэта дакладна, у каго чаго…)