Святар разгледзеў член на фатаграфіі яек і кулича

Флудзілка | 25 мая 2017 г. ад | 12 Адказаў | 1,011 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Міравы суддзя ўчастка № 65 у Красноярске адмовіўся разглядаць адміністрацыйную справу аб аскверненні рэлігійных прадметаў супраць Ірыны Кудиновай, якая выкладала «ВКонтакте» фатаграфію велікодных яек і куліча.

На фатаграфію Кудиновай паскардзіўся іерэй храма Архістрага Міхаіла і цуда яго ў Хонех і яго парафіяне, якія прынялі яе за выяву паловага члена.

Пракуратура заказала экспертызу па справе, якая ўстанавіла, што «адносіны да інтымнага боку прыроды чалавека, пачынаючы з твораў Аўгустына Блажэннага, у хрысціянстве негатыўнае і ўспрымаецца як грахоўнае». Таму фатаграфія аскверняла прадмет рэлігійнага пашаны.

Самая Кудинова расказала, што спрабавала прыцягнуць увагу да карупцыі пры размяшчэнні арт-аб’ектаў у Маскве ў 2016 годзе. Пры гэтым на фатаграфіі, якую размясціла Кудинова, выява плошчы перад адміністрацыяй Харкаўскай вобласці Украіны.

Па частцы 2 артыкула 5.26 КаАП Кудиновай пагражала да 50 тысяч рублёў штрафу альбо да 120 гадзін абавязковых работ. Суд спыніў справу з-за адсутнасці складу правапарушэння.
+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Дакапацца можна і да слупа 🙂 . Я, дапусцім, бачу куліч са свечкай і два розных памераў яек , пафарбаваных у розныя колеры. Кажуць кожны думае ў меру сваёй сапсаванасці.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

🙂 Нікога не хачу абідзець, проста выкажу сваё меркаванне…так вось, па мне ўсіх гэтых папоў, ды ўвогуле любыя рэлігіі пара аддаць забыццю, лепш бы гэтыя грошы, якія выдзяляюць на гэту справу, пусцілі б у навуку..А то насельніцтва разрастаецца з кожным годам, і есці хутка будзе няма чаго, давядзецца святым духам харчавацца 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
spartack, 25 мая 2017 г.
Дакапацца можна і да слупа 🙂. Я, дапусцім, бачу куліч са свечкай і два рознага памеру яйцаў, пафарбаваных у розныя колеры. Кажуць, кожны думае ў меру сваёй сапсаванасці.

Яйкі памерам аднолькавыя. Прыкладна адно нахілена ў наш бок, а другое – у бок, куды мы не бачым. Тую бок бачу толькі я

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
210
Публікацыі
1 288
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 сак 2016 г.

калі не думаць пра члена то і зусім не падобна  🙂 больш на грыб падобны з яйкамі

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
amitrof, 25 мая 2017 г.
калі не думаць пра члена то і зусім не падобна  🙂  хутчэй на грыб з яйкамі

🙂 Я зараз граю апошні Mass Effect, так там падобнай хрэні ўсюды наткана, розных колераў і памераў…відаць распрацоўшчыкі таксама пра члены думаюць 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
210
Публікацыі
1 288
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 сак 2016 г.
ReptiloiD, 25 мая 2017 г.
🙂 Я цяпер Mass Effect апошні граю, так там падобнай хрэні ўсюды напіхана, рознага колеру і памеру… відаць распрацоўшчыкі таксама пра члены думаюць 😁

цяпер на што ні паглядзі ўсюды азабочаныя вылезуць .

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Feya_Line, 25 мая 2017 г.
Яйкі аднаго памеру. Проста адно нахілена ў наш бок, а другое – у бок, які мы не бачым. Гэты бок бачу толькі я

Упэўнены, што яйкі аднаго памеру?  Паглядзі ў сябе і пераканайся, што неаднолькавыя🙂.  Якая розніца, якога памеру яйкі.  Гэта сімвал Вялікадня, светлага хрысціянскага свята Хрыстовага ўваскрэсення, а  богохульнікі  стэбаюцца, каб у іх адпала тое месца  пра якое думаюць 🙂. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
spartack, 26 мая 2017 г.
Упэўнены, што яйкі аднолькавага памеру?  Паглядзі ў сябе і ўпэўнішся, што неаднолькавыя 🙂.  Якая розніца якога памеру яйкі.  Гэта сімвал Вялікадня, светлага хрысціянскага свята Хрыстовага Уваскрашэння, а  богохульнікі  стэбяцца, каб  у іх адпала тая частка,  пра якую думаюць 🙂.

ты пажадаў каб у іерая Храма  Архістратіга Міхаіла адпалі член і яйкі. маладзец.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
ReptiloiD, 25 мая 2017 г.
🙂 Нікога не хачу абражаць, проста выкажу сваю думку…так вось, па-мойму, усіх гэтых папоў, ды і ўвогуле любыя рэлігіі пара забыць, лепш бы гэтыя грошайкі, якія выдзяляюць на гэту справу, пустылі ў навуку..А то насельніцтва множыцца з кожным годам, і есці хутка будзе няма чаго, давядзецца святы [...]

Згодзен. Увогуле гэтую тэму тэрпець не магу. Горш за прадажных ментаў толькі папы. Папы, якія ўжо не саромеючыся о.уеваюць. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
84
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 кас 2017 г.

Калі мяне папярэдзілі, што на член падабенства, дык і сапраўды, прыгледзелася… сапраўды, падобна )). А калі проста паглядзець – ну проста кулич і яйкі. Увогуле, у каго што баліць…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
29
Падпісчыкі