Святар прайграў у казіно паўмільёна еўра

Навіны покера | 22 April 2018 ад | 23 Адказу | 1,051 Прагляд | 7 Рэакцый
Ранг
15
Рэпутацыя
1 634
Публікацыі
14 170
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
13.03.2017

Некалькі дзён таму нейкі падрэ Флавіё, святар з венецыянскага горада Местрэ, стаў адказчыкам у судзе па справе аб растраце 500 000 еўра, якія належалі яго прихаду.

Выявілася, што ўсю названыя суму (уключаючы некалькі ўласных тысячачак) гэты, прабачце за выраз, падрэ прайграў у казіно.

А ўсё пачалося ў кастрычніку 2016 года, калі святар дон Флавіё Гоббо ў адзін з цёплых італьянскіх восеньскіх дзён раптам рэзка сабраў свае пожыткі і пайшоў са сваёй царквы. На развітанне ён напісаў прыходзянам душэўнае, пранікнёнае сумам пасланне, у якім гаварылася:

kasper447, 22 April 2018
“Я стаміўся, я сыходжу. Жывіце ў міры. Вядзіце сябе добра без мяне. Амін”.

І толькі праз некалькі месяцаў прыходзяне і работнікі царквы з здзіўленнем выявілі, што ў царкоўнай касе не стае паўмільёна еўра. Як толькі пачалося расследаванне, падрэ Флавіё тут жа ва ўсім прызнаўся, у тым ліку – і ў тым, што ён хворы на цяжкую форму лудаманіі.

Ну а суд прыгаварыў падрэ-лудамана да двух гадоў умоўна, да кампенсацыі ўсёй сумы шкоды і прымусовага лячэння ад гульнявой залежнасці. 

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 216
Публікацыі
31 780
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Інтэрэсна, а ў што ён хоць гуляў гэты “праўедны” італьянец… У слоты, рулетку або… або можа быць у покерокС  Этож трэба за растрату палоў мУльёна еўра прысудзілі ўсяго 2 гады ўмоўна, дэмаграты. З поўным кампенсацыяй і плюс “пынудзілава”😎

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
674
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2017
thee4, 22 April 2018
Цікава, а ў што ён хоць гуляў гэты “праўдзівы” італьянец… У слоты, рулетку ці… ці можа ў покерокС  Этож трэба за расцрату пол мільёна еўра прысудзілі ўсяго-то 2 гады ўмоўна, дэмакраты. З поўным кампэнсацыяй і плюс “прымус”😎

А што гэта мае нейкае значэнне? Мне здаецца больш важна, што такі чалавек на такое зважаўся, для мяне проста дзіка! 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
4 503
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12.06.2016

😁а еўрапейскія служыцелі крыжа таксама нядрэнна жывуць, я гляджу…. спадабалася фраза “…  што ў царкоўнай касе не хапае паўмільёна еўра.”  Гэта колькі ж было бабла ў касе “венецыянскага горада Местре”, які нават не горад а проста раён Венецыі, і чаму прапажу яны заўважылі праз некалькі месяцаў?

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
ReptiloiD, 22 April 2018
Колькі ж там павінна было быць бабла ў касе «венецыянскага горада Местрэ», які нават не горад, а проста раён Венецыі, і што яны заўважылі прапажу толькі праз некалькі месяцаў?

))) Ага, я таксама звярнуў увагу. Вораўскі агульняк там проста нейкі)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
613
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
06.10.2017

Ніякага рэальнага пазбаўлення волі, кампенсацыя толькі сумы шкоды – не інакш як легендарная мафія паспрабавала ўсталяваць такія спрыяльныя законы.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
42
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.04.2018

свяшчэннік і гулец – паняцці па сваёй сутнасці несумяшчальныя, а абчысціць царкоўную касу – гэта проста абсалютна непрымальна.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
674
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2017
ReptiloiD, 22 April 2018
😁а эуропейские служители креста тоже неплохо живут я смотрю…. понравилась фраза “…  что в церковной кассе недостает полумиллиона евро.”  Это сколько же было бабла в кассе “венецианского города Местре”, который даже не город а просто район Венеции, и что пропажу они заметили спустя несколько м [...]

Значит яны вядуць там свой рахунак. Усё ж як бы не казалі, але для іх усё гэта бізнес, таму яны свае сродкі лічаць. Ці ж гэты мега-ігрок быў заўважаны ў зале такімі ж прыходзянамі. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 216
Публікацыі
31 780
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
torba, 22 April 2018
А ці мае гэта нейкае значэнне? Як мне здаецца, важней тое, што такі чалавек на такое і рашыўся, для мяне гэта проста дзіка!

Да які ён чалавек… калі сваіх абабраў, «крыса» – імя яму больш падыходзіць. 🤬

А за тое, што ўмоўна «ўлепілі», так у іх самае вялікае злачынства – калі падаткі не заплаціў, называецца дэмакратыя. Мне ўспомнілася «Васільева», але гэта зусім іншая справа😎

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

мдаа, калі б у нас ва Украіне такі бы «праўедны» спаўся, далі б яму гадоў 10 турмы, прычым рэальных, а не ўмоўных. А перад гэтым прыхаджане яшчэ б адп@здзелі, напэўна😁

А ўвогуле прадставеце сабе, колькі грошай мае царква, якая, дарэчы, не абкладаецца падаткамі…эхх наіўныя мы аўечкі. Трэба імкнуцца верыць сэрцам у Бога і маліцца, калі чалавек веруючы, і старацца хаця б жыць без вялікіх грахоў, а не святароў рукі цалаваць і яшчэ іх абагачаць. Тым больш мы ўсе людзі і так грэшныя

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 216
Публікацыі
31 780
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
vinar20, 25 April 2018
мдаа, калі б у нас ва Украіне такі “праведны” выкрыўся, далі б яму гадоў 10 тэрміну, прычым рэальных, а не ўмоўных. А перад гэтым прыходжане яшчэ б адп@здзілі, напэўна😁 А ўвогуле ўявіце, колькі грошай мае царква, якая, дарэчы, не падлягае падаткаабкладанню… эхх наіўныя мы авечкі. Трэба ста [...]

Да ў нашых столькі грошай не магло быць па азначэнні, тым больш спохапіліся пра знікненне царкоўнай касы кудысьці ўжо потым…)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 25 April 2018
Ды ў нашых столькі грошай не магло быць па вызначэнні, тым больш спахапіліся пра прапажу царкоўнай касы куйзнай калі…)

і тоо, калі б спахапіліся)) ужо б на Мальдывах прыватны востраў купіў бы і жыў бы на ім свяшчэннік

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
53
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.09.2017
vinar20, 25 April 2018
А ўвогуле ўявіце сабе колькі грошай мае царква, якая, дарэчы, не абкладаецца падаткам… эхх наіўныя мы авечкі. Трэба старацца верыць сэрцам у Бога і маліцца, калі чалавек веруючы, і старацца хаця б жыць без вялікіх грахоў, а не святарам рукі цалаваць і яшчэ іх абагачаць. Урэшце, мы ўсе людзі і [...]

Ну так… Калі хто-небудзь тыпу гэтага попа нешта з…крадзе, мне ўсё час узгадваецца фраза “Слаб человек…”. І ў святараў спакус нашмат больш, чым у звычайных людзей.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
Asyaaa, 25 April 2018
Ну так… Калі нехта кшталту гэтага попа нешта с…крадзе, мне ўсё час успамінаецца фраза “Слабы чалавек…”. І ў духавенства спакусаў значна больш, чым у звычайных людзей.

вось менавіта, а гэта таму, што забаронены плод салодкі!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
674
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2017
vinar20, 25 April 2018
ммда, калі б у нас ва Украіне такі бы “праведны” выявіўся, далі б яму гадоў 10 турмы, і прычым рэальных, а не ўмоўных. А перад тым прыходжане яшчэ б отп@здзелі, напэўна😁 А ўвогуле ўявіце сабе, колькі грошай мае царква, якая, дарэчы, не абкладаецца падаткам… эхх наіўныя мы авечкі. Трэба ста [...]

Проста справа ў іх наладжана менавіта на паток, і з’яўляецца толькі зарабляннем сродкаў. А ў той жа час паглядзіце, адкуль у іх такія аўто з’явіліся, не проста з неба ўпалі. Толькі гэты даход менавіта мы ім прыносім. Усё толькі ў нашай галаве.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
torba, 26 April 2018
Проста ў іх справа ідзе менавіта па паслядоўнасці, і мэта – толькі зараблянне сродкаў. А ў той жа час глядзіце, адкуль у іх з’явіліся такія аўто, яны не проста з неба ўпалі. Менавіта гэты даход мы ім прыносім. Усё толькі ў нашай галаве.

У нас людзі вельмі даверлівыя, вось яны і карыстаюцца гэтым. І нажывацца на простых смяротных у нашых краінах – гэта ўвайшло ў моду

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 216
Публікацыі
31 780
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
vinar20, 27 April 2018
У нас народ вельмі даверлівы, вось яны і карыстаюцца гэтым. І нажывацца на простых смяротных у нашых краінах гэта ўвайшло ў моду

Ну так, мы жывём у эпоху “залатога цяля”, хоць быў у маіх знаёмых адзін выпадак, калі выклікалі царкоўнага служыцеля да хаты, ну там пасля пахаванняў і цяжкой хваробы… Так ён прыехаў на сваім аўто і грошай увогуле не ўзяў. Гаварыў з людзьмі, не верылі, як ім палегчала… Пасля размовы з батюшкай ім захацелася “лятаць”. Гэта было ў гэтым годзе, царква Маскоўскага патрыярхату.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 27 April 2018
Ну так, мы жывем у эпоху “залатога цяльца”, хаця ў маіх знаёмых быў адзін выпадак, калі выклікалі царкоўнага служыцеля дадому, ну там пасля пахаванняў, і цяжкай хваробы… Ён прыехаў на сваёй аўто і грошай зусім не ўзяў. Гаварыў з людзьмі, не верылі, як ім палегчэла… Пасля гутаркі з батюшкам, ім [...]

Гэта рэдкасць у наш час, вельмі прыемна здзіўлены. Проста мне як чалавеку, які верыць у Бога, чуць, што царква нажываецца на нас, гэта абсурдна, таму я яшчэ раз схіляюся да таго, што вера ў кожнага павінна быць унутры, а не на паказ. А батюшцы рэспект, што грошай не ўзяў

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
674
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2017
vinar20, 27 April 2018
Гэта рэдкасць у наш час, вельмі прыемна здзіўлены. Проста мне, як чалавеку, які верыць у Бога, чуць, што царква нажываецца на нас, – гэта абсурд, таму я яшчэ раз схіляюся да таго, што вера ў кожнага павінна быць унутры, а не на паказ. А батюшку рэспект, што грошы не ўзяў

Калі бачыш, як гэтыя айцы раз’язджаюць на такіх аўто і як яны святкуюць ДР сваіх калег, то проста ў шоку! А ў гэты час хлопцы-афіцыянты бегаюць і абслугоўваюць іх! Вось так скептычна і народ да іх ставіцца. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
torba, 28 April 2018
Калі бачыш, як гэтыя айцы раз’язджаюць на такіх аўто і як яны святкуюць ДР сваіх калег, то проста ў шоку! А ў гэты час хлопчыкі афіцыянты бегаюць і абслугоўваюць іх! Вось так скептычна і народ да іх ставіцца. 

У нас народ ніжэйшага класа заўсёды будзе скептычна ставіцца да вышэйшага класа, то ці гэта бацюшка ці чыноўнік. Пакуль не будзе роўнасці, будзе не прыхільнасць адных да іншых. Проста дзіўна, што бацюшкі ставяцца да вышэйшага класа

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
101
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015
torba, 28 April 2018
Калі бачыш, як гэтыя айцы раз’язджаюць на такіх аўто і як яны святкуюць ДР сваіх калег, то проста ў шоку! А ў гэты час хлопцы афіцыянты бегаюць і абслугоўваюць іх! Вось так скептычна і народ да іх ставіцца. 

Не ведаю, як там у Расіі, а ў нас сапраўды гэта моцна раздражняе. Мабыць таму, што людзей, якія жывуць на капейкі, вельмі шмат. А гэтым айцам царквы ахвяруюць, на іх шыкоўнае жыццё гэтыя “сірыяты”, айцы народа – дэпутаты, калі яны ўжо нажруцца – “японскі гарадовы”)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
674
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2017
vinar20, 29 April 2018
У нас народ ніжняга класа заўжды будзе скептычна ставіцца да вышэйшага класа, ці то гэта батюшка, ці чыноўнік. Пакуль не будзе роўнасці, будзе непрыязнасць адных да іншых. Проста дзіка, што батюшкі адносяцца да вышэйшага класа

Не ўсе яны, але ўсё ж ёсць тыя батюшкі, каго адносяць менавіта да такога класа. Але ёсць тыя, хто не карыстаецца матэрыяльнымі благамі. Хто ж карыстаецца сродкамі ў сваіх карыслівых мэтах, таго потым усіх пад адну грэбёнку і лічаць. А негатыў з галавы людзей, ой, як цяжка выбіць. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
torba, 29 April 2018
Не ўсе яны, але ўсё ж ёсць тыя батюшкі, каго адносяць менавіта да такога класа. Але ёсць і тыя, хто не карыстаецца матэрыяльнымі дабротамі. Хто ж карыстаецца сродкамі ў сваіх карыслівых мэтах, таго потым усіх пад адну грэбёнку і лічаць. А негатыў з галавы людзей, ой як цяжка выбіць.

гэта таксама можна сказаць і пра іншых, напрыклад паліцыю, доктараў, дэпутатаў, суддзей. Большасць з іх бярэ хабары або прасіць сродкаў, а іншае меньшасць – нармальныя, але іхнюю прафесію ўжо заплямілі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...