Супрацоўнікам ДПС забаронілі затрымліваць п'яных суддзяў і пракурораў у РФ
Пагаворым пра жыццё
|
9 лютага 2018 г.
ад
ident
|
20 Адказаў
|
438 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Згодна з папраўкамі ў рэгламенце, інспектарам дазволена толькі данесці пра свае прэтэнзіі кіраўніцтву.
Супрацоўнікам дарожна-патрульнай службы надалей забаронена затрымліваць і адстраняць ад кіравання суддзяў і пракурораў, нават калі яны знаходзяцца ў стане алкагольнага ап’янення. Адпаведныя папраўкі былі ўнесены ў адміністрацыйны рэгламент выканання МУС Расіі дзяржаўнай функцыі па ажыццяўленні нагляду.
Цяпер інспектары не толькі не могуць прыцягваць суддзяў і пракурораў да адказнасці за парушэнні, але і нават адпраўляць іх на медыцынскае асведчанне. Адзінае, што дазволена праваахоўнікам – гэта звяртацца з адпаведнымі прэтэнзіямі да свайго начальства, а тыя, у сваю чаргу, могуць падаць скаргу ў наглядны ведамства.
Пра гэта сведчыць прыказ Міністэрства ўнутраных спраў РФ ад 21 снежня 2017 года, які быў размешчаны на інтэрнэт-партале прававой інфармацыі.
Існуе здагадка, што ўвядзенне такой непахіснасці для суддзяў і пракурораў было спробай пазбегнуць ціску на іх.
Нагадаем, што, як паведамляў сайт kp.ru, раней супрацоўнікам ГІБДД таксама забаранілі канфіскаваць вадзіцельскія правы на месцы парушэння.
Выдатная ідэя. І вельмі ўзважаны падыход. Справядлівасць перамагла!!! Цудоўная папраўка..кожны сверчок знай свой шестак! Куплет 1
Дзве тысячы шэсцьсот сорак пяты год
Пуцін пераабраны на ста трэці тэрмін
Кітай раздавлены, Амерыка ўпала
Расія цяпер ад Перу да Непалу
Імперскі штандарт ганарліва рее на ветры
Рухнулі змовы хітрых яўрэяў
Новыя цэрквы па ўсім свеце стаяць
Духоўныя скрепы народы захоўваюць
Прыпеў
Царква Сведкаў Пуціна
Нас Сонцелікій Прэзідэнт
Вядзе наперад
У яго вачах свеціць ісціна
Ён ужо герой легенд
Ён нясе свет
Куплет 2
Зямля пакорна, настала пара космасу
Легіён цочкае крок цяжкай паступзю
Куполы новых цэркваў на ўсіх планетах
Іншапланетяне ў людзей чысцяць прыбіральні
Лукашэнка таксама кіруе ўжо хз які год – усё нармальна 😁
нагадваю
наказ пра тое, што можна ісці судзям на дарозе. праіснаваў усяго 1 месяц і затым быў адменены
Фрау Меркель таксама не першы год. Скакуасам проста крыўдна, што ў іх такі прэзідэнт. Алкаш барыга і рвань. Вось яны і прыдумляюць куйню ўсю.
шукаеш праўду на дне бутэлькі?
Увогуле не абідна)![]()
https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=6XYwoiYkcQY
Я не пра цябе меў на ўвазе. Ты ў меру адэкватны украінец. Я за скакуасаў.
кідай
затое ён меў на ўвазе цябе 😁
хопіць куйню пісаць у тэмах!
да што ты,а чым мая куйня горшая за тваю?
тым што мая куйня нікога не абражае!
дзе я каго-небудзь абразіў? або я абразіў тваё пачуццё верніка? 😁
мае пачуцці як курца і п’яніцы
Ну а па справе.. напэўна на НГ святы ўвялі папраўку (трошкі пагулялі) і адменілі, чакаем новай папраўкі да дня пракуратуры)..![]()