!!!СУПЕРБЕЗДЭП!!!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
29 September 2017
ад
klik2klik
|
30 Адказаў
|
1,695 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
wildtornado
атрымаў 1 спін у найноўшым -мocчнейшым праекце…ользавальнікам з наступных краін не дазваляецца дэпанаваць і гуляць на рэальныя грошы: Іспанія, Вялікабрытанія, ЗША, Францыя, Украіна і Польшча. Казіно не можа гарантаваць паспяховую апрацоўку зняцця сродкаў або кампенсацый у выпадку парушэння карыстальнікам правілаў для забароненых краін. РУ -можна ..Акуевшыя хлопцы з бездэпом у 10 цэнтаў)) (верх цынізму). Макс вывод не ведаю (спрабуйце з 10 цэнтаў уогуле штосьці там вывесці..* 50 -гэта 5 уе (+деп+селфі шмелфі)) уагульным карыстайцеся.
мяне сказалі ты чаму не прынёс гарэлкі на табе па иплу а не спін і вагерына яго 399999
даюць..толькі праверыў)) ай пі памяняй..(Укр у бане) ..ўсё норм аб’юзім))
![]()
Медыя ад удзельнікаШто за ******, дзе вы гэтую ****** знаходзіце?))
ахах! сёння днём яшчэ 10фс давалі)))) сам асабіста атрымаў)
Сапраўды?) Адзін спін?) Мегашчодрая прапанова. Толькі ляніва чамусьці замарочвацца) Рэгіцца даўжэй у 700 разоў, чым гуляць.
😁 Дзякуй.. пасмяяўся з раніцы, але рэгацца не стану
Хутка дададуць другі спін 😁
А зараз па раніцы ўжо толькі адзін, але “моцны” 😁
Ты галоўнае не забудзь размясціць гэты бездэп у адпаведны раздзел нашага форуму. І вуаля. 330 поінтаў )))
найверней за ўсё закруціць гэты спін і адразу ж заблакіравацца ў сметніцы
😁зарэгістраваўся толькі што..далі цэлых 66 тугрыкаў..адкруціць 3300 трэба..і, сцуко, толькі ў SoftSwiss..Пайду лудзіць😁
з софта SoftSwiss у іх самае афігеннае прома і VIP-праграма. і няма лімітаў на вывад. Праўда вось саппорт не рускі 🙂 Ну а пра 1 спін, норм. наф абузераў карміць? Лепш дэпазітарам нармальнае прома зрабіць, што яны і зрабілі.
Дык што там нарм?) І пры чым тут абузеры?
Гэта проста бред, па-іншаму не скажаш. Проста шляпа.
Шляпа і бред – гэта калі абузерам раздаюць фс за рэгу, а ты потым заліваеш за раз 70к і кажаш, дайце хоць фс пасля прайгрышу ў суцяшэнне. А табе кажуць – не, гэта разарве казіно. Вось гэта шляпа. А ў гэтых прома на кожны дзень ёсць і віпка нармальная. Усё правільна робяць. Я б пагуляў, калі б саппорт быў па-руску.
Хочаш жывы прыклад? Локи, ттр, плей амо і многія-многія іншыя. Я табе нават больш скажу, што ў многіх гэтых казіно ўвогуле НЯМА ВІП-ПРАГРАМ!!!
АЛЕ Ж АБУЗЕРАЎ КАРМЯЦЬ…
а я паіграю… сапраўды прыкольная прагра)выберу 4ю гільдыю)
а я тут 10 спінаў атрымліваў, праўда рэгістраваўся раней, чым тут бездеп выложылі, 90 з капейкамі дало, так што відаць заабузілі іх і яны вырашылі даваць 1 спін
вось
Есть какие-то пределы. 1 спин – это насмешка просто. И с точки зрения заманивания игроков – именно шляпа.
10 спинов хотябы, это будет промо. а 1 – это задрачова.
Именно когда хотя бы уже зарегистрировавшимся дают по спину, ещё можно понять.
Так у тым і справа, што фс гульцоў не завабліваюць!!! а толькі аб’юзераў. Гульцоў можа завабіць толькі ДОБРАЕ ПРОМО, ДОБРЫЯ ПРАВІЛЫ, СЭРВІС (САПОРТ, ЛІМІТЫ ВЫПЛАТ І Г. Д.), АЛЕ НІЯК НЕ 10-20 ФС. які мне, як гульцу, толк ад гэтых 20 фс, калі там, напрыклад, прома шлак і ў далейшым я там буду сасаць?
Зацягнуць/не зацягнуць – рытарычнае пытанне. Калі б хоць 10 спінаў было. Я б зарэгістраваўся, і калі б заўважыў, што сэрвіс нармальны, пры наступным дэпазіце разглядаў бы гэтае казіно. А так, у жопу знаўцам.
Вось гэта табе канкрэтны прыклад.
торнадо рулиць . хутка будзе бездеп на паўспіна
а такое пытанне: хто тут гуляў на свае? хто выводзіў?
Ну вось жа Игроман вяшчае што казіно прыстойнае, адзінае – усё на інгліш там.
У выпадку з гэтым спінам, выходзіць проста здзек)