Sunmaker, Sunnyplayer - 10 еўра за дэпазіт 1 еўра
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
21 October 2015
ад
Feya_Line
|
24 Адказу
|
1,400 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аб’ядноўваю 2 бэдепы ў 1. Бо вельмі падобныя і казіно браты.
спасылкі забыў
https://www.sunmaker.com/de/home.html
https://www.sunnyplayer.com/de/home.html
Я так разумею, ужо даюць па 15 еўра =/
Беларусі няма ў спісе краін =/
ПІД**Ы
Дзе ты ўвогуле знайшоў спіс краін?)))))
калі рэгіструешся 🙂
Прапановы цікавая. Дзякуй, паспрабуем. Толькі вось незразумела што за софт. І так. Украіну і Расію прымаюць. Не ведаю, чаму беларусаў абражаюць ….
Софт падобны на Кажотовский Софт. тыя ж Г.
Здаецца якасныя слоты ..ды і сайт давер выклікае ..Заўтра пакатану.(абавязкова) аўтаматы цікавыя ..)
Атрымаў))спс..у такія слоты яшчэ не круціў)
Поспеху ) Вагер, здаецца, не вялікі. Але ў мяне ўсе слоты жралі.
Ну як ? Пакаталіся ? А то я зарэгістраваўся, у іх галоўнае нібыта прымаюць WebMoney – на сайце было напісана, маўляў іконка ёсць дакладна. Але пасля рэгістрацыі ўбачыў, што папоўніць магу толькі Skrill Neteller і г.д. WebMoney няма, адным словам.
Можа ты не ў тым казіно глядзеў?
Ібо ў мяне і пры рэгі і пасля ВМ не было відаць. Прабавал дэпіць з крылла і з карткі дэп прайшоў толькі 1 казіно з карткі.
і як поспехі? зліў? там увогуле паднімае?.. я яшчэ не заходзіла, збіраюся паюзаць
у 1 казіно толькі ўдалося дэпнуць. І ўсё зліў хутенька або не хутенька – было даўно ўжо.
Гуляў..добрыя слоты ..(деп 2 +10 бездэпа ) ..вагер 20!!!!! на наш час)))што датычыць вываду ..да гэтага не дайшло (па свабодзе тэстану)
я так разумею..калі пра 2 казіно гаворыш, то деп 2 і +20 бездепа?)
бо да 1$ даецца 10 у кожнай..ці там ужо 2 зрабілі?)
правільна разумееш. Дэп 1 бакса – 10-15 баксаў бяздепу. Там, відаць, цяпер ужо 15 даюць у якімсьці з казіно.
Не ))проста дэпазіт 2))) у адно казіно …у другое депнуць не далі!!! ))напісалі …што вы зарэганы і атрымлівалі (што, на мой погляд ..кажа ..аб чэснасці казіно…)))..значыць па тэрмсах нельга і яны адразу папярэдзілі..мой досвед падказвае (вывядуць без праблем) у выпадку выйгрышу..))
Пачакай, ты дэпанаваў 2 баксы і табе далі 20 баксаў бонаў, а калі дэпаяш 3 то 30 баксаў бонам?)))
Нічога не разумею, як увесці гэты код пры дэпазіце. Не падкажаш? Не знаходжу там поля для коду пры дэпазіце.
Гэтага Я не памятаю. Там, па-мойму, пры дэпазіце трэба ўводзіць код. Так, дакладна пры дэпазіце.
Там такога поля, на жаль, няма. І вось што я вычытаў :
Бонус дзейнічае толькі на першы дэпазіт , каб актываваць рахункі sunmaker з 30.09.2015 і складае максімум 15 €. На аднаго чалавека, хатнюю гаспадарку і IP- адрас толькі адзін бонус можа быць атрыманы . Бонус дзейнічае толькі для кліентаў з Германіі, Аўстрыі і Швейцарыі . Сума бонусу павінна быць прайграна ў казіно sunmaker 40 разоў .
Гэта, відаць, іншы бонус. Калі я яшчэ рэгістраваўся, мне таксама давалі іншы вагер – быў 20 або 25. І код трэба было ўводзіць пры дэпазіце.
А ў другім няма такіх умоў. sunnyplayer.com і на сайце ў раздзеле бонусаў ёсць куды націснуць, каб актываваць купон. Дзякуй. Паспрабуем 🙂
Вось і ў мяне ў 1 з двух не атрымалася ўзяць гэты паўбездэп.
няма за што)