Стывен Джерард пра жыццё ў ЗША
Навіны спорту
|
13 сакавіка 2016 г.
ад
ArsenWenger
|
12 Адказаў
|
415 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Экс-гулец зборнай Англіі і «Ліверпу́ля» Стывен Джэрарда, які цяпер выступае ў МЛС за «Лос-Анджэлес Гэлаксі», расказаў пра свае ўражанні ад жыцця ў ЗША.
«Так, я часам раблю пакупкі на вуліцы Родэо Драйв, але пры гэтым для мяне не праблема проста зайсці на рынак. Я наогул абыякавы да матэрыяльных дабротаў. Я не ганяюся за знакамітасцямі, не еду на адкрытых аўтобусах, каб глядзець на чужыя дамы. Я хутчэй домасед.
У ЗША мне найбольш падабаецца тое, што мяне тут ніхто не ведае. Футбол тут на пятым або шостым месцы па папулярнасці сярод відаў спорту. Таму ёсць шмат значна больш яркіх зорак, чым футбалісты з праграммы прэм’ер-лігі.
Тут я магу выйсці з дому і пайсці выпіць кавы, паседзець у кафэ, пайсці ў кінатэатр і пры гэтым атрымліваць задавальненне ад свайго асабістага жыцця. Гэта вельмі асвяжаючае пачуццё», – падкрэсліў Джэрарда.
Крыніца: The Telegraph
Джекррард быццам як за Чэслi калісьці гуляў?
ТАК і Зідан таксама гуляў за якую-то марыкосную каманду.
Мб Джеррард таксама ў трэнера пойдзе потым.
Джеррард гуляў за Ліверпуль
Зідан гуляў у французскім Кане і Бордо, у італьянскім Ювентусе і мадрыдскім Рэале)
Прапутаў з Бэкхэмам. Соррян
Навошта ты лезеш, калі зусім нічога не ведаеш?) Пойнты патрэбны – я табе іх вырошчу)))/
Дык я паінты і без паведамленняў магу накліпаць. Проста размаўляю.
Размаўляй)))
Ну канешне”абыякавы да матэрыяльных дабротаў”))я заўсёды ведаў што Джеррард паехаў гуляць у млс за хот-дог 🙂
ну бог з ім гэты джэрар, што там піша ліняг)))
ОМГ , як прачытаў што Джэрарда за Чэлсі гуляў захацелася з акна выкінуцца 😁 ,потым прачытаў што пераблытаў з Бэкхэмам (тыпa ён таксама за Чэлсі гуляў) і вочы выпалі з вачніц да акна не дайшоў 😔
Так =(. Бэкхэм у Амерыцы, ведаю, каталі ў футбол. А Джэррард мне здавалася што за Чэлсі гуляў.
плз спыніся))))) Хачу ўбачыць цябе ў перадачы Што?Дзе?Калі?