Стварыце прадстаўніка
Прапановы па паляпшэнні
|
18 жніўня 2018 г.
ад
sulem
|
52 Адказу
|
4,527 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я маю на ўвазе нейкага прадстаўніка форума, які б гарантаваў атрыманне выйгрышаў і, выступаючы гарантам, атрымліваў бы пэўны працэнт. Хачу сказаць, шмат гульцоў гуляюць асцярожна і, магчыма, хацелі б гуляць больш маштабна, але не ўсе вераць: хто што – онлайн-казіно гэта не развод. То бок прыклад: я хачу гуляць у пэўнае казіно. Ну дапусцім, сёння ўвечары я загадзя звязваюся з вашым прадстаўніком, які кажа – я магу быць гарантам таго, што любы выйгрыш ты атрымаеш, або наадварот скажа – я не магу даць гарантыю, што ты з гэтага казіно зможаш атрымаць грошы. То бок рызыка пераходзіць на таго самага гаранта ў выпадку ўзнікнення праблем. Ён павінен будзе вырашыць пытанне, то бок кліент павінен быць упэўнены ў атрыманні сродкаў – не абавязкова толькі Зіну або Гарант. Магчыма гэта выкліча пэўныя складанасці, ну напрыклад з тым, каб гарантаваць кліенту, што ў выпадку праблем з казіно ён заўсёды атрымае свае сродкі ад гаранта. Ну я, можа, не зусім дакладна выказваю тое, што хачу сказаць, дакладней выказваю правільна, але калі думка зразумелая, то думаю гэта прапанова магчыма з часам будзе рэалізавана. Нюансы, канечне, трэба будзе дададумваць. Ну чаму – мне здаецца гэта нядрэнная ідэя. Я б, напрыклад, пастаянна, ну або рэгулярна карыстаўся такім гарантам. У мяне былі выпадкі. Ну калі браць самы вялікі – 120000 долараў я не атрымаў, дакладней цягнулі-цягнулі, і я іх назад прайграў.
Ну і як ты сабе гэта ўяўляеш? Які запас трываласці па грошы павінен быць у гэтага гаранта?
Ну вось занёс ты скажам джэк у якім-небудзь казіно. Скажам 10 лямоў. Хай рублёў. А потым казіно табе не выплаціла, спасылаючыся на тое, што ў цябе мульт. А можа ў цябе сапраўды мульт. Ці ты парушыў якія-небудзь іншыя іх правілы. І што? Гарант табе павінен грошы лісткаць? Гэта самыя простыя сітуацыі. А іх можа быць маса.
ІМХО: блазеная ідэя.
Ідэя – бред, у прынцыпе чаго яшчэ чакаць ад гэтага аўтара
такога няма і не будзе
І ты лічыш, што ў такім выпадку Гарант павінен быў бы кампенсаваць табе залітыя табою грошы ? Не сміш людзей…
Проста ў казіно няма гарантый. І ніякі гарант не дапаможа і не пагодзіцца на такое.
Ідэя нормальная, але нікому не хопіць нервоў і грошай на ўвасабленне яе ў жыццё.
Гарант, так. Сулем, навошта дробязіцца, давай адразу інспектара Галактыкі прызначым? 😁
Лепшы гарант у гэтай справе – імя. Грай на рэсурсах, якія зрабілі сабе імя і не былі заўважаныя ў фінансавых калізіях. Ізі. Ты чытаў навіну пра занос 2КК еўра ў бобе еўрапейцам? Яму таксама патрэбны гарант? 😁
ну так а я пра што, ды і памятаючы чалавечую жаднасць – хто поручыцца, што сам гулец, напрыклад, не зробіць мультаў
Хлопцы, усё нашмат прасцей. Навошта? І так усё ўскладняецца. Гарант – гэта і ёсць кіраўніцтва казіно, проста яны маюць дадатковы заробак, вось і ўсё. Якая розніца, калі з сумленным казіно? Няхай ён табе будзе гарантам, возьме ён, дапусцім, калі яму так ці інакш – ён цяпер сумленныя казіно, вось і выплатзіць. Што ж. Так што так, а дадатковыя працэнты, тыя ж 5-10, таксама грошы.
Я хачу сказаць што шмат будзе такіх жадаючых Ну можа ангела за Вядома трэба будзе папрацаваць але але не фантастыка гэта можна рэалізаваць
Прашу, рэбята. Магчыма, там тэма і ідэя. Не ўсім зразумела, а можа камусьці зразумела прычына нереалізаванасці гэтай ідэі. Магчыма, хто-то і бачыць глыбей, чым я – гляджу на гэту думку даволі павярхоўна. Скажыце мне, калі ласка, што даюць мульты, то бок дублікаты? Якое можа быць з гэтага перавага – тупа фрыспінаў: 10 фрыспінаў, тое, што ён іх шмат атрымае? Але гэта бред. Рахунак гэта розныя. Ты ж не на адным аккаунце атрымаеш іх, а на кожным па 10, і ў чым перавага?
Глупства гэта. Утка – гэта дакладна, кажу
Ну гэта ты так можаў у Англіі ў клубе джэнтльмена. А мы да пруфаў прывыклі 😁 І пруфаў, дарэчы, аўтар гэтай “уткі” прадставіў вялікую колькасць
Ну гэта гэта прапішэцца ў дагаворы – калі будуць парушэнні правіл, дагавор ануляваецца. Ясна як дзень, што гульцу гарантуецца толькі сумленны выйгрыш; калі будуць доказы зваротнага, дагавор растаўгаецца. Ну гэта відавочна не прычына, там могуць узнікнуць іншыя, больш складаныя нюансы, напрыклад давер гаранту – як яго забяспечыць? Ну грашыма, рэзервам, напэўна.
Тэрміна “пруфов” не ведаю. І калі гэта будзе магчымым улічыць, што я большасць тэрмінаў яшчэ не асвоіў
Пруф – гэта доказанні. І не такія кшталту: Мамай клянуся, так і было. 😁 Асяжныя. Якія можна ўбачыць, а ў ідэале пакрануць і вывучыць.
Тоесць мае скрыншоты, дзе паказаны дэпазіты, якія я рабіў менавіта ў той дзень і што іх ужо больш за год роблю, і тое, што ў іх у лісце так. Напісана канфіскуем вашы сродкі – гэта па-тваім МАМАЙ КЛЯНУСЬ ТАК І БЫЛО.
Прытым што прадстаўнік афіцыйна сцвярджаў, што я кажу не праўду і ў мяне там няма дэпазітаў. Якія яшчэ патрэбны докі вам – вы ўвогуле не мае ні сумлення, ні гонару, працягваючы мяне правакоўваць сваім прадажным лицемерствам; чаму ніхто не сказаў, што Боб улузга з дэпамі – значыць улоўга ляжыць і з мультамі я ўжо разумею чаму
Трэба гуляць у правераных казіно, а сваю попу ніхто не будзе падстаўляць у якасці гаранта, дужа шыкоўна будзе.
Не ведаю прыйшла думка я звычайна добрыя парады даю но паўтаруся гэта думка могуць прааналізаваць людзі якія маюць анлайн-казіно і як доп. віп .гульцоў
Увогуле, я табе растлумачыў, што такое пруфы. А твае скрыншоты якраз і ёсць імі. Дзе я цябе абвінавачваю? Ці табе проста таго хочацца? І ты заняў пазіцыю я ў доміку?
Няма каментараў.
Думаю, што ў гаспадароў казіно і так хапае…
PS. Памятаецца нядаўна, як ТТР Витaсу прапаноўваў 100к, калі пакажа рух грошай па рахунках, ну калі тыпу ён захаваў некалькі лямоў, а ён тыпу ўзяў і паказаў пачкі грошай, перацягнутыя звычайнай паперай (не блытаць з банкаўскай)…
Пачкі грошай не будуць перавязаныя паперай, я ў банках часта здымаю грошы, абналичваю праз тэрміналы. Раней давалі новыя і не новыя купюры, запячатаныя банкаўскай паперай. Апошнія два гады яны вскрываюць і пры табе, пералічваюць на машынках і машына для падліку адпраўляе ў камп’ютар суму, атрыманага кліентам. Як я разумею, для іх кантролю саміх работнікаў адзін раз далі ў банкаўскай абгортцы. Да Вітуса мне фіялетава. Расказваю як яно ёсць. Нямнога прауфаў – гэта ўсё з казіношных грошай. Па працы, калі прыходзіцца здымаць буйныя сумы. Там працэдура амаль такая ж: заганяеш на наступны дзень, здымаеш, але пачкі рэдка бываюць у банкаўскай паперы. Калі, канешне, узяць «кірпічы» (гэта дзесяць пачак у адным вакуумным пакеце запячатаным). Там так – будзе банкаўская ўпакоўка. Гэта прыклад, прыводжу карыстаючыся двума банкамі
Сбербанка і нашага мясцовага банка.
двесце далі нават гумку не далі
400 далі хоць у гэты раз гумку далі ))
І тут згодзен з табой, зараз такое жыццё, што і ў банках могуць “ўставіць левак”, усё правяраць даводзіцца, а вялікія сумы тым болей… 😁
Але ў таго Вітаса былі некалькі пачак грошай, розных па вазе, і там было некалькі “лямаў”. І яны былі перацягнуты звычайнай нарэзанай папяровай стужкай і настолькі туга сціснуты, што склалася ўражанне, быццам склеены.) 😎
Калі я занёс больш за 1,кк, падзяліўшы яго на тры траншы па 390к руб, тры дні даводзілася хадзіць здымаць грошы з банкаматаў . . А па відэа Вітуса я зразумеў, што ў яго грошы не ў банкаўскай абгортцы і нават не на гумках . Гэта або праз тэрмінал ён іх здымаў, але такую суму месяц не стамішся здымаць, калі яшчэ ліміты на карце, як у мяне ў той час, не больш за 120к у суткі . Так што гора-стример – усё зразумела . Хутчэй за ўсё так і ёсць, як ты кажаш . Пасля такіх паходаў цяпер абналічваю толькі сумы да 500к, калі выйгрышы большыя – раскідваю па картах . І рахунак ён нядаўна зачыніў .
Вачу мы моцна зануры́ліся зусім у іншую тэму… А тэма гэтай веткі зусім іншая, думаю што ўрад ці знойдзецца жадаючы быць ГАРАНТАМ гэтага накірунку , ну разве што мэцэнат 😎