Стварыце прадстаўніка

Прапановы па паляпшэнні | 18 жніўня 2018 г. ад | 52 Адказу | 4,527 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.

Я маю на ўвазе нейкага прадстаўніка форума, які б гарантаваў атрыманне выйгрышаў і, выступаючы гарантам, атрымліваў бы пэўны працэнт. Хачу сказаць, шмат гульцоў гуляюць асцярожна і, магчыма, хацелі б гуляць больш маштабна, але не ўсе вераць: хто што – онлайн-казіно гэта не развод. То бок прыклад: я хачу гуляць у пэўнае казіно. Ну дапусцім, сёння ўвечары я загадзя звязваюся з вашым прадстаўніком, які кажа – я магу быць гарантам таго, што любы выйгрыш ты атрымаеш, або наадварот скажа – я не магу даць гарантыю, што ты з гэтага казіно зможаш атрымаць грошы. То бок рызыка пераходзіць на таго самага гаранта ў выпадку ўзнікнення праблем. Ён павінен будзе вырашыць пытанне, то бок кліент павінен быць упэўнены ў атрыманні сродкаў – не абавязкова толькі Зіну або Гарант. Магчыма гэта выкліча пэўныя складанасці, ну напрыклад з тым, каб гарантаваць кліенту, што ў выпадку праблем з казіно ён заўсёды атрымае свае сродкі ад гаранта. Ну я, можа, не зусім дакладна выказваю тое, што хачу сказаць, дакладней выказваю правільна, але калі думка зразумелая, то думаю гэта прапанова магчыма з часам будзе рэалізавана. Нюансы, канечне, трэба будзе дададумваць. Ну чаму – мне здаецца гэта нядрэнная ідэя. Я б, напрыклад, пастаянна, ну або рэгулярна карыстаўся такім гарантам. У мяне былі выпадкі. Ну калі браць самы вялікі – 120000 долараў я не атрымаў, дакладней цягнулі-цягнулі, і я іх назад прайграў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 589
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Ну і як ты сабе гэта ўяўляеш? Які запас трываласці па грошы павінен быць у гэтага гаранта?

Ну вось занёс ты скажам джэк у якім-небудзь казіно. Скажам 10 лямоў. Хай рублёў. А потым казіно табе не выплаціла, спасылаючыся на тое, што ў цябе мульт. А можа ў цябе сапраўды мульт. Ці ты парушыў якія-небудзь іншыя іх правілы. І што? Гарант табе павінен грошы лісткаць? Гэта самыя простыя сітуацыі. А іх можа быць маса.

ІМХО: блазеная ідэя.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Ідэя – бред, у прынцыпе чаго яшчэ чакаць ад гэтага аўтара

такога няма і не будзе

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 589
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
sulem, 18 жніўня 2018 г.
 Ну калі ўзяць самы вялікі 120000 долараў – я не атрымаў, дакладней цягнулі-цягнулі і я іх назад прайграў

І ты лічыш, што ў такім выпадку Гарант павінен быў бы кампенсаваць табе залітыя табою грошы ? Не сміш людзей…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 318
Публікацыі
21 509
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31 ліп 2015 г.
sulem, 18 жніўня 2018 г.
Я маю на ўвазе нейкага прадстаўніка форума, які б гарантаваў атрыманне выйгрышу і, выступаючы гарантам, атрымліваў бы пэўны працэнт. Хачу сказаць – шмат гульцоў гуляюць асцярожна і магчыма хацелі б гуляць больш смела, але не ўсе вераць: хто што – онлайн-казіно гэта афэра ці не. То-бок прыклад: [...]

Проста ў казіно няма гарантый. І ніякі гарант не дапаможа і не пагодзіцца на такое.

VyacheslavLenin, 18 жніўня 2018 г.
Ідэя бредавая, у прынцыпе чаго яшчэ чакаць ад гэтага аўтара такога няма і не будзе

Ідэя нормальная, але нікому не хопіць нервоў і грошай на ўвасабленне яе ў жыццё.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.

Гарант, так. Сулем, навошта дробязіцца, давай адразу інспектара Галактыкі прызначым? 😁

Лепшы гарант у гэтай справе – імя. Грай на рэсурсах, якія зрабілі сабе імя і не былі заўважаныя ў фінансавых калізіях. Ізі. Ты чытаў навіну пра занос 2КК еўра ў бобе еўрапейцам? Яму таксама патрэбны гарант? 😁 

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
MariyaKonor, 18 жніўня 2018 г.
Проста ў казіно няма гарантый. І ні які гаранц не дапаможа і не пагодзіцца на такое.     Ідэя нармальная, але ні ў каго не хопіць нерваў і грошай на ўвасабленне яе ў жыццё.

ну так а я пра што, ды і памятаючы чалавечую жаднасць – хто поручыцца, што сам гулец, напрыклад, не зробіць мультаў

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.

Хлопцы, усё нашмат прасцей. Навошта? І так усё ўскладняецца. Гарант – гэта і ёсць кіраўніцтва казіно, проста яны маюць дадатковы заробак, вось і ўсё. Якая розніца, калі з сумленным казіно? Няхай ён табе будзе гарантам, возьме ён, дапусцім, калі яму так ці інакш – ён цяпер сумленныя казіно, вось і выплатзіць. Што ж. Так што так, а дадатковыя працэнты, тыя ж 5-10, таксама грошы.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.

Я хачу сказаць што шмат будзе такіх жадаючых Ну можа ангела за Вядома трэба будзе папрацаваць але але не фантастыка гэта можна рэалізаваць

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.

Прашу, рэбята. Магчыма, там тэма і ідэя. Не ўсім зразумела, а можа камусьці зразумела прычына нереалізаванасці гэтай ідэі. Магчыма, хто-то і бачыць глыбей, чым я – гляджу на гэту думку даволі павярхоўна. Скажыце мне, калі ласка, што даюць мульты, то бок дублікаты? Якое можа быць з гэтага перавага – тупа фрыспінаў: 10 фрыспінаў, тое, што ён іх шмат атрымае? Але гэта бред. Рахунак гэта розныя. Ты ж не на адным аккаунце атрымаеш іх, а на кожным па 10, і ў чым перавага?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.
Malhablado, 18 жніўня 2018 г.
Гарант, так. Сулем, чаго дробязіцца, дык адразу інспектара Галактыкі прызначым? 😁 Лепшы гарант у гэтай справе – імя. Гуляй на рэсурсах, якія зрабілі сабе імя і не былі заўважаныя ў фінансавых калізіях. Ізі. Ты чытаў навіну пра занос 2КК еўра ў бобе еўрапейцам? Яму таксама гарант патрэбен? 😁 

Глупства гэта. Утка – гэта дакладна, кажу 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
sulem, 18 жніўня 2018 г.
Глупства гэта. Утка гэта – цвёрда кажу

Ну гэта ты так можаў у Англіі ў клубе джэнтльмена. А мы да пруфаў прывыклі 😁 І пруфаў, дарэчы, аўтар гэтай “уткі” прадставіў вялікую колькасць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.
VyacheslavLenin, 18 жніўня 2018 г.
ну так, а я пра што, ды і памятаючы чалавечую жаднасць – хто поручыцца за тое, што сам гулец, напрыклад, не зробіць мультаў

Ну гэта гэта прапішэцца ў дагаворы – калі будуць парушэнні правіл, дагавор ануляваецца. Ясна як дзень, што гульцу гарантуецца толькі сумленны выйгрыш; калі будуць доказы зваротнага, дагавор растаўгаецца. Ну гэта відавочна не прычына, там могуць узнікнуць іншыя, больш складаныя нюансы, напрыклад давер гаранту – як яго забяспечыць? Ну грашыма, рэзервам, напэўна.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.
Malhablado, 18 жніўня 2018 г.
Ну гэта ты так можаш у Англіі ў клубе джэнтльмэнаў. А мы да пруфаў прывыклі 😁 І пруфаў, дарэчы, аўтар гэтай “уткі” прадставіў вялікае мноства  

Тэрміна “пруфов” не ведаю. І калі гэта будзе магчымым улічыць, што я большасць тэрмінаў яшчэ не асвоіў 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 589
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
sulem, 18 жніўня 2018 г.
Пруфаў не ведаю тэрміну. І калі гэта будзе магчыма ўлічваць, што я большасць тэрмінаў яшчэ не асвоіў

Пруф – гэта доказанні. І не такія кшталту: Мамай клянуся, так і было. 😁 Асяжныя. Якія можна ўбачыць, а ў ідэале пакрануць і вывучыць.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 18 жніўня 2018 г.
Пруф гэта доказ. І не такія тыпа: Мамай клянусь так і было. 😁 Асязальныя. Якія можна ўбачыць а ў ідэале пачапаць і вывучыць.

Тоесць мае скрыншоты, дзе паказаны дэпазіты, якія я рабіў менавіта ў той дзень і што іх ужо больш за год роблю, і тое, што ў іх у лісце так. Напісана канфіскуем вашы сродкі – гэта па-тваім МАМАЙ КЛЯНУСЬ ТАК І БЫЛО.

Прытым што прадстаўнік афіцыйна сцвярджаў, што я кажу не праўду і ў мяне там няма дэпазітаў. Якія яшчэ патрэбны докі вам – вы ўвогуле не мае ні сумлення, ні гонару, працягваючы мяне правакоўваць сваім прадажным лицемерствам; чаму ніхто не сказаў, што Боб улузга з дэпамі – значыць улоўга ляжыць і з мультамі я ўжо разумею чаму

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.
sulem, 18 жніўня 2018 г.
Я маю на ўвазе якога-небудзь прадстаўніка форума, які б гарант мог атрымання выйгрышаў і, выступаючы гарантам, атрымліваў бы пэўны працэнт. Хачу сказаць: шмат гульцоў гуляюць асцярожна і, магчыма, хочуць гуляць буйней, але не ўсе вераць – хто што, онлайн-казіно гэта не развод. То бок прыклад: [...]

Трэба гуляць у правераных казіно, а сваю попу ніхто не будзе падстаўляць у якасці гаранта, дужа шыкоўна будзе.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.

Не ведаю прыйшла думка я звычайна добрыя парады даю но паўтаруся гэта думка могуць прааналізаваць людзі якія маюць анлайн-казіно і як доп. віп .гульцоў 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 589
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
sulem, 18 жніўня 2018 г.
То есть мае скрыншоты, дзе паказаны дэпазіты, якія я зрабіў менавіта ў той дзень і што я іх раблю ўжо больш за год, і тое, што ў іх у лісце так. Напісана «камфіскауем вашы сродкі» – гэта па-вашаму? МАМАЙ КЛЯНУСЬ, ТАК І БЫЛО. Пры тым, што прадстаўнік афіцыйна сцвярджаў, што я кажу не праўду [...]

Увогуле, я табе растлумачыў, што такое пруфы. А твае скрыншоты якраз і ёсць імі. Дзе я цябе абвінавачваю? Ці табе проста таго хочацца? І ты заняў пазіцыю я ў доміку?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
51
Публікацыі
359
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 сак 2016 г.

Няма каментараў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 328
Публікацыі
32 027
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
sulem, 18 жніўня 2018 г.
Не ведаю, прыйшла думка – я звычайна даю добрыя парады, але паўтаруся: гэтую думку могуць прааналізаваць людзі, якія маюць онлайн-казіно і як дадатковы даход, і як прыцягненне дадатковых VIP-ігрокаў

Думаю, што ў гаспадароў казіно і так хапае…

PS. Памятаецца нядаўна, як ТТР Витaсу прапаноўваў 100к, калі пакажа рух грошай па рахунках, ну калі тыпу ён захаваў некалькі лямоў, а ён тыпу ўзяў і паказаў пачкі грошай, перацягнутыя звычайнай паперай (не блытаць з банкаўскай)…

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.
thee4, 20 жніўня 2018 г.
Думаю, што гаспадарам казіно і так хапае… PS. Памятаю нядаўна як ТТР Вітасу прапаноўваў 100к, калі пакажа рух грошай па рахунках, ну калі б ён быццам увёз некалькі лямоў, а ён быццам узяў і паказаў пачкі грошай, перавязаныя звычайнай паперай (не блытаць з банкаўскай)…

Пачкі грошай не будуць перавязаныя паперай, я ў банках часта здымаю грошы, абналичваю праз тэрміналы. Раней давалі новыя і не новыя купюры, запячатаныя банкаўскай паперай. Апошнія два гады яны вскрываюць і пры табе, пералічваюць на машынках і машына для падліку адпраўляе ў камп’ютар суму, атрыманага кліентам. Як я разумею, для іх кантролю саміх работнікаў адзін раз далі ў банкаўскай абгортцы. Да Вітуса мне фіялетава. Расказваю як яно ёсць. Нямнога прауфаў – гэта ўсё з казіношных грошай. Па працы, калі прыходзіцца здымаць буйныя сумы. Там працэдура амаль такая ж: заганяеш на наступны дзень, здымаеш, але пачкі рэдка бываюць у банкаўскай паперы. Калі, канешне, узяць «кірпічы» (гэта дзесяць пачак у адным вакуумным пакеце запячатаным). Там так – будзе банкаўская ўпакоўка. Гэта прыклад, прыводжу карыстаючыся двума банкамі Сбербанка і нашага мясцовага банка. двесце далі нават гумку не далі 400 далі хоць у гэты раз гумку далі ))

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 328
Публікацыі
32 027
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Sava593, 25 жніўня 2018 г.
Пачкі грошай не будуць перацягнуты паперай, я ў банках часта здымаю грошы, абнацыяную праз тэрміналы. Раней давалі новыя і не новыя купюры, запаяныя банкаўскай паперай. Апошнія два гады яны раскрываюць і пры табе, пералічваюць на машынках і машына счетная адпраўляе ў камп’ютар суму, атрыманыя [...]

І тут згодзен з табой, зараз такое жыццё, што і ў банках могуць “ўставіць левак”, усё правяраць даводзіцца, а вялікія сумы тым болей… 😁

Але ў таго Вітаса былі некалькі пачак грошай, розных па вазе, і там было некалькі “лямаў”. І яны былі перацягнуты звычайнай нарэзанай папяровай стужкай і настолькі туга сціснуты, што склалася ўражанне, быццам склеены.) 😎 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

Калі я занёс больш за 1,кк, падзяліўшы яго на тры траншы па 390к руб, тры дні даводзілася хадзіць здымаць грошы з банкаматаў . . А па відэа Вітуса я зразумеў, што ў яго  грошы не ў банкаўскай абгортцы і нават не  на гумках . Гэта або праз тэрмінал ён іх здымаў, але такую суму месяц не стамішся здымаць, калі яшчэ ліміты на карце, як у мяне ў той час, не больш за 120к у суткі . Так што гора-стример – усё зразумела . Хутчэй за ўсё так і ёсць, як ты кажаш . Пасля такіх паходаў цяпер абналічваю толькі сумы да 500к, калі выйгрышы большыя – раскідваю па картах . І рахунак ён нядаўна зачыніў .

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 328
Публікацыі
32 027
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Вачу мы моцна зануры́ліся зусім у іншую тэму… А тэма гэтай веткі зусім іншая, думаю што ўрад ці знойдзецца жадаючы быць ГАРАНТАМ гэтага накірунку , ну разве што мэцэнат 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...