Стужка каронавіруса ў спорце (абнаўляецца).
Навіны спорту
|
12 сакавіка 2020 г.
ад
VyacheslavLenin
|
193 Адказу
|
48,931 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не сцы, даедзем
Пакуль уся спартыўная Еўропа на карантыне, Турцыя і Беларусь працягваюць праводзіць больш мерапрыемстваў. Каронавірус не стаў прычынай для пераносу пачатку чэмпіянату Беларусі па футболе, які пачнецца 19 сакавіка. Працягваюць гуляць і ў Турцыі, краіна нават прапанавала правесці ў сябе Еўра-2020. Цікавы той факт, што ў гэтых краінах зафіксавана больш выпадкаў заражэння каронавірусам, чым ва Украіне, але апошняя ўсё ж пайшла на карантын. Футбольныя матчы беларускага чэмпіянату нават будуць праводзіць з фанатамі, толькі час пакажа, ці не занадта беспечна сябе паводзяць гэтыя дзве дзяржавы.
Але з такімі навінамі яшчэ не зразумела, куды яно пакаціцца і як будзе, могуць яшчэ адкласці. Галоўнае – як будзе ў чэрвені: менавіта на гэты месяц чакаецца пік віруса.
Скасавана Еўрабачанне 2020 – хоць гэта і не спорт)
Ну што ж – пра гэта ўсе даўно казалі. У Еўропе зараз зусім іншыя праблемы, таму пра ніякае свята і гаворкі быць не можа. Больш засмучае адтэрміноўка ЧЕ аж на цэлы год.
а мне пафіг на гэтыя матчы так як усё роўна там ніяк не ўгадаеш хто што выйграе або заб’е не заб’е,мне галоўнае каб людзі былі здаровыя!!!!!!!!!!
Пры чым тут ставіць – рубрыка зусім пра іншае, у цябе ж алчнасць важней…
угадаеш, не угадаеш, але ёсць людзі, якія прагназуюць больш прыдатны зыход і зарабляюць на гэтым грошы, гэта ж не значыць, што калі ты не ўмееш, то і іншыя не змогуць )
Пацвярджаю, ёсць знаёмыя стаўочнікі якія жывуць на іх, хлопцы на адпачынку
Так, стаўочнікі папалі канкрэтна. Заглянуў у Піннакл, а там адзін кіберспорт хоць як-то прадстаўлены, а астатнія віды спорту па паре падзей у дзень.
кіберспорт таксама трохі памёр(турыкі адменяюць,але я на баскеце каэф 10-12 лавлю зараз (Турцыя, Бразілія і г.д., маладзёжкі)
уске турыкі, якія павінны былі гуляцца на ланах цяпер гуляюць у онлайне
і з-за гэтага блювотныя непрадказальныя вынікі
Не ведаю, мне норм калі астралісы, робяць абосраліс з кф7) і наві туды ж)
а я без адпачынку стаўлю і ўсё роўна ўсё мімо.
Вось напрыклад учора сыграў БАТЭ – гэта што лідэр прайграў за 11кф, гэта так павінна быць?
і гэта амаль 30% такіх вынікаў у дзень ад 100% т.е. экспрэс робіш, дапусцім, з 5 матчаў і два матчы і больш там мімо……
зараз кожны другі матч гэта дамоўны, а гэта факт…….
каманда 20 гадоў не магла выйграць дома БАТЭ, а тут узяла і выйграла і з форою -1.5, ды проста БАТЭ каранавірусам перахварэла, відаць)
У БГУ шмат моладзі і забіваць галы яны ўмеюць
Слав ну я не толькі пра іх я і пра астатнія матчы ну дапусцім Зеніт-Уфа 0-0 ды і многа такіх падобных……..
Няхай тады бяруць сабе без утрымання на тры тыдні))))
А калі сур’ёзна сітуацыя зусім не райдужная!
Не варта пераацэньваць БАТЭ)
Дзіўна чаму ж ён застаўся ў Кітаі на піку эпідэміі, чаму ж не паехаў у Бэльгію?
Прэзідэнт UFC Дана Уайт ругаецца з прэсай з-за адмову перанесці бліжэйшыя баі
Таму што конкурс песні і танцаў народаў Еўропы перанесці можна, бой Хабіба – не.
З пачаткам каранціну прыкладна для ўсіх у Заходнім паўшар’і былі адменены практычна ўсе мерапрыемствы. Перанесены на 2021 год чэмпіянат Еўропы па футболе, Ліга чэмпіёнаў. На вянку трымаецца правядзенне Алімпіяды ў Токіо, куды ўжо адмовіліся ехаць некаторыя дэлегацыі спартсменаў.
Але адна федэрацыя застаецца непахіснай: Дана Уайт заявіў, што бліжэйшыя схваткі UFC пройдуць па раскладзе. За гэта на яго актыўна ругаецца прэса, а ён у адказ называе іх «нытыкамі».
Усё пачалося з анонса, што самы чаканы бой – паміж Хабібам Нурмагамедавым і Тоні Фергюсанам – адбудзецца як і было запланавана 18 красавіка. Але дагэтуль незразумела месца правядзення: спачатку бой планавалі ў Нью-Ёрку, потым перанеслі ў Лас-Вегас, але зноў атрымалі адмову ў пляцоўцы з-за забароны на правядзенне масавых мерапрыемстваў. У любым выпадку бой пройдзе без гледачоў, але з анлайн-трансляцыяй.
ДАНА УАЙТ
прэзідэнт федэрацыі па самым вялікім і магутным
Шмат карыстальнікаў Twitter паспешылі накінуцца на Даню, нагадаўшы яму, што цяпер не час для геройства, а прымаемыя меры – гэта дзеля клопату аб навакольных, а не пра сябе.
Зыходзячы з узмацняючыхся каранцінных мер на Захадзе, самым бяспечным месцам для правядзення бою быў бы кітайскі Ухань. Там ужо тыдзень не было ні аднаго новага выпадку заражэння.
Міжнародны алімпійскі камітэт (МАК) паведаміў, што рашэнне пра даты правядзення Алімпіяды-2020 у Токіё будзе прынятае на працягу найбліжэйшых чатырох тыдняў.
Аднак на сённяшні момант некаторыя краіны ўжо адмовіліся ад удзелу па розных прычынах. Каэфіцыент у букмекерскіх канторах на тое, што Алімпіяда не адбудзецца ў пазначаны тэрмін, упаў да 1.05.