Стрымэры не чайкі.
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
1 July 2025
ад
lk78lk
|
74 Адказу
|
998 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Проста пасмяяўся. Падпісаны на многіх стримераў, з выхадам новага казіно Мартин, мая тэлега проста разарвалася ад апавяшчэнняў. Што толькі мне не прапаноўвалі за рэгу. І спіны, і кэшбэк, і проста грошы, і кучу колаў. Увогуле выбірай – не хачу, толькі ад мяне зарэгайся. Успомнілася, як тыя ж людзі на стрэме кажуць пра чаек. Такое вось параўнанне атрымалася. І хто атрымліваецца чайкі?
Заўсёды было смешна, як стрымэры называюць ботавадаў нечыстай сілай, чортамі і г.д. Пры гэтым рэкламаваць казіно, і калі так паглядзець, хто з іх больш чорт?)
Дзіўная логіка, хэйціць першых, хто наогул нікому шкоды не прыносіць. Проста трохі хітрэйшыя за астатніх і павялічваюць свае шанцы на выйгрыш.
А другія ўвогуле святыя людзі) Усе хейтылі драгон, у выніку пераабуліся за бабкі і пачалі стрымаць, як і іх гледачы за 500р у коле)
@misha55 лавіце ботавада)
@nuk0s
Лавіце пераабутчыка за 500р у коле)
@misha55
Я лічу так, калі ты рэкламуеш сумнеўныя казіно, то будзь ласкавая прысвяціць хоць бы адно відэа на канале арбітражным форумам, растлумач людзям, што калі ў іх узнікаюць праблемы з казіно, то гэта не значыць, што гэта канец і грошы страчаныя, проста большасць людзей непісьменныя і многага не ведаюць, але чамусьці ні адзін аўтар не прысвячае гэтаму ролікі, а значыць як бы ты ні казала, што на сваіх гледачоў табе не ўсё роўна, па факце табе на іх усё роўна
@nicolas0821
Таму што ўсім напляваць, галоўнае зарэгайся, дэпані. Цяпер нават ужо не мае значэння – шмат ты прайграў ці не, бо ўсе на фіксе сядзяць і плацяць за стрым. Па партнёрцы ўжо практычна ніхто з стрымераў не працуе.
А далей ужо ўсё адно: сам мучайся і выводзь, калі выпадкова пашчасціць выйграць у якім-небудзь ах ікс, 7к і іншым скаме. А вырашае хто? Разбірае гэта ўсё латест, а грошы зарабіў стрымер.
@nuk0s Мне заўсёды складана зразумець, ці сапраўды столькі людзей глядзіць стрымераў, або там народу ну тысяча- максимум, а ўсе астатнія – боты
@kyann911 большасць боты, нават калі выйгралі што-небудзь у чаце не адказваюць, і ўжо реролл) ну ты зразумеў
@nicolas0821 Так задача стрymера – зацягнуць людзей, каб яны аддалі грошы казіно, а не быць Робін Гудамі і спрабаваць дапамагчы адабраць грошы ў казіно. Яны ведаюць сваю працу, малаверагодна будуць “бі‑ць па даючай руцэ”.
@lariska78
не навіна , мала таго што падпісаная на іх, так яны яшчэ пачынаюць спаміць з левых акаўнтаў са сваёй рэкламнай рассылкай проста ў асабістыя паведамленні. пішы ў адказ, я зрабіў скрыншот і адправлю яго твайму аффілейт-менеджару, у мяне есць кантакт. праз секунду паведамленне адразу знікае 😀
Ну, кожны зарабляе па-свойму, я думаю, мы не маем права асуджаць увогуле нікога, хто зарабляе ЧЭСНЫМ шляхам.
@nicolas0821 тады ўсе, хто рэкламуюць казік, застануцца без грошай, навошта ім гэта?
Смачная рэфачка сама сябе не прагрэе) Таму стримеры не чайкі
@brabrobrob ну і ў цэлым яны проста атрымліваюць за гэта грошы і ніколі нікага не заклікаюць гуляць. калі чалавек лудаман то ён і без прагляду стрыму пойдзе гуляць
@misha55 з улікам таго, што казіно і беткі самі накручваюць сваім стрымерам на мерапрыемствы, то глядзець на стрымераў забаўна
@lariska78
Гэта ж іх заробак, без статы рэфералаў з даходу будуць капейкі, фіксу не будзе, усё будуецца на прайгрышах, таксама з тым жа мелстримам, 30-40 к тысяч па рэфцы і ў яго фікс па 200 к баксаў, а ты дэпай па 1000 рублёў, з надзеяй выйграць.
@misha55
Калі нейкае казіно раздасць масава бонусы, то ўсе пераабуцца, асабліва калі гэта лудзікі
@nicolas0821
Гэта калі ёсць павага да сваёй аўдыторыі, а калі няма, то будзе суць усе рэфкі з усіх казіно, а потым адказваць: вас ніхто не прымушаў дэпаць
@lariska78 Не кажы, як жа яны ў тг: пішуць 10-15 чалавек – зарэгайся ад мяне, дамо на дэп і г.д.
@robingood
…А не пайшлі б яны да Буя! Сапраўдны гулец не будзе гэтага рабіць, наК** псаваць сабе карму, тым больш дзеля гэтых “понтавых” і “мутных” тэм!
@thee4 Згодзен на ўсе 100.
смачная рэфачка сама сябе не прагрэе) Таму стримеры не чайкі
@lariska78 стрymеры і ёсць чайкі.
як толькі ўсе масава перайшлі на заробак ад казіно, перастала глядзець. няма духу гульні
З усіх стрымераў мне падабаецца толькі Данлудан,астатніх не гляджу.Лудан топчык. )
@robingood
Апошні раз глядзеў, як ён занёс 80 лямоў, радаваўся, што частку доўгаў аддасць. Потым праз нейкі час уключаю, ужо сумны расказвае, як усё прайграў ахах
@misha55.Правіл напісаў стрымер зарабіў а Ленін мучаецца .Па гэтым трэба рэкламаваць каб праз гэты форум рэгістравацца.И правіла ўводзіць для новых казіно ,чтобы все через этот форум регистрировались,или же жалобы не будут приниматься,хотябы для участников этого форума которые знают…
Смешна з мелстроя, яго праект абносяць ботафермамі, а яна нічога не плянуе рабіць з гэтым. зрабіў разыгрыш кватэр, у выніку з дапамогай рандомайзера абраў пераможцаў (хаця людзі стараліся). Кароче кажучы, клоун ён яшчэ які