Стрымера DuBaSa збілі ў прамым эфіры
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
22 April 2018
ад
PavelFredooc
|
35 Адказаў
|
5,212 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ахаха, ну і зборышча)))
За палову ляма рубасоў, тут і рубіка закопаюць жывым у зямлю без суда і следства) які там к чорту дубаса))))))
P.S Чакаем працягу шоў, толькі пачынаюцца коры)))
так, ну і кампанія сабралася)))
слаўненька рэзьвіцца😁
дубаса мне здаецца, як я памятаю, стрымаў з жонкай……беларускі хлопец гандляр шмотак………
шоў ха-ха😁
Нармальна так😏 цяпер чакаю калі попколуду са сквиртусом піzдзячэк уваляць😏
відовішча! ух, багаціры)))
народ вы зусім дэградавалі???
як вы будучы ў адэкваце глядзіце гэтую хню??
Лудострымэры зьбяраліся ў адным доме, каб жыць там пад прыцэлом камер як ўдзельнікі Дома2, але не раскрыта, што паслужыла нагодай гэтай бойкі.
Ну пляха ну прама пабілі. Да паўсмерці. Пару раз у табло прыляцела, а яны на ўвесь ругемблинг.
У сэнсе глядзіце?) Ты ж зараз паглядзеў, прызнайся? Паглядзеў. Вось і мы таксама паглядзелі, пасмяяліся, а чаму б не?)
вось па-чеснаму нават не стаў праглядаць
НЕ веру)))
ну тваё права) але я з прынцыпу не гледжу такія відосы з гэтымі стримерамі каб не накручваць ім прагляды
Вахахахах, ну тое, што дубаса там атрымае, было толькі пытаннем часу )
ён не такі ўжо і стример, памятаю год таму яго паглядзеў не таму што ён гуляў, а винтуса абсыраў як п’яны памятаю нап’ецца так з ім стрэлку забіваў проста ўгарна было глядзець на яго п’яныя разборкі))))))))))))) а так струмы не гляджу толькі з павагі да сябе бо ведаю што гэта ўсё Мороженка!!!!!!!!!
самі падлічыце калі дэпіць кожны дзень хаця б па 20к якая ж павінна быць зарплата ой да 600к самім то не смешна))))))
а нейкі чувак прыкінь мільёны прайграе, напэўна багацейшы за абрамовіча, але нешта гэтага нафтавіка я нідзе не чуў ні ў часопісах форэкс ні па тэлебачанні ні дзе гыыыыыыыы ржу короч і пісяю кіпячком……………….
самі падлічыце калі дэпіць кожны дзень хаця б па 20к якая ж павінна быць зарплата ой ды 600к самім то не смешна)))))) Alexey03\\\\\\\\\\\\\ Ты не правы . я сам прыклад гулец-лудаман са стажам у месяц трачу на гульню ў казіно ў тры. чатыры разы больш чым мая зарплата .(з красавіка зменшыў сабе зарплату напалову звязана з падаткамі . і частымі выйгрышамі маімі ) АЛЕ ДА СТЫМЕРАЎ гэта ніяк не адносіцца яны не лудаманы а проста зарабляюць грошы на нас
пасля ўдару правай такі хлопец зусім не павінен быў устаць, больш падобна на бойку дзяўчынак 3б класа)
Згоджуся пра наебалово, але не згоджуся з тваімі матэматычнымі разлікамі.
Даш пачытаць ? 😁😁😁
гэта тваё справа айдарушка калі хочаш то глядзі стрымы і вер любой чапухе я ж не забараняю!у нас то Расія краіна вольная і кожны мае права на сваё меркаванне,гэта ж не судовая справа)))))))))
Дзе тут пра тое, што я гляджу і веру ў стримы, Алёша? Ты ў адэкваце ўвогуле? Расчыні вочы і прачытай яшчэ раз :
а хто не згодны з матэматычнымі выкладкамі і каму там трэба даць журналчык пачытаць?
Што датычыць матэматычных выкладкаў. Ты лічыш толькі траты. Ты тупа памнажаеш выдаткі на дэпазіты і не ўлічваеш выйгрышы. Тут усё зразумела, спадзяюся ?
Ну а што да журнальчыка: Ён называецца Forbes… 😁