Стрымера Алкаша пабіў баец ММА
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
13 September 2022
ад
PavelFredooc
|
6 Адказаў
|
6,544 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Баяц ММА Георгій Гаглоеў зладзіў бойку на вуліцы.
Па яго словах, ён адпачываў з блізкімі ў караоке-бары, на выхадзе з якога да яго пачаў прыставаць невядомы. Пасля гэтага яго пачалі здымаць на камеру і Георгій ударыў апанента… Гаглоеў лічыць, што гэты хлопец-блогер і што ён, даведаўшыся пра знакамітага байца, спецыяльна справакаваў яго дзеля кантэнту…
Гаглоеў мае рэкорд у топ-ММА 0-3.
http://www.twitch.tv/god_of_alcohol119
Няясна, што было насамрэч, але… Судзячы па ўсміхаючымся стрымеры, яму “працэдура” спадабалася…) 😎
Баяц павінен мець нямалую долю пачуцця самавалодання, хоць калі хацелі зрабіць кантэнт ,то натэ атрымаеце)))
сітуацыя))) я выходжу, ён пачынае прыстальна глядзець )))
ёбаааа,”прыіствальна паглядзеў”—шчыра хлопец з гары прыехаў….Калі на яго глядзяць у метро паліцыя – ён ім утащыць, ці не , або праходзіць міма? )))
Я быў на строме – расказваю: Юра Алкаш, Толян, Саша Бамбук пілі гарэлку і спявалі на першым паверсе караоке. Юра напіўся моцна, танцаваў, адпачываў “культурна”. Гэты Георгій быў там жа і бачыў гэтых трох, што яны не спартсмены, а мясцовыя падпівосы. менавіта таму і стаў набіраць!
Алкаш выйшаў пакурыць ля ўваходу,у яго стрым у тэлефоне, ён размаўляе з намі, яму гэты Георгій стаіць у 20 метрах, крычыць “Што ты мне сказаў”!!! Ну то бок доеб у стылі 90-х, хлопцы, як мы ўсе гэта разумеем )))) Юра адмазаўся, тыпу ўсё нармальна, я нічога не кажу.
Але, праз паўхвіліны:
Далей Юрец, стаіць, курыць, выебнуцца (!) кажа Толяну :”Ідзі за Сашам”, зараз будзем разбірацца з гэтым тыпам! І ўжо крычыць машыну “Ідзі сюды “ебану́ты”(не памятаю дакладна, крычаў ён “ебану́ты” ці не), пішуць што крычаў менавіта так)”. Машыннік падыходзіць, кажа “Ты што мяне здымаеш” – і б’е яго ў шчаку, Юрец упаў, у яго прабітая шчока аб зуб. Усё, канфлікт скончыўся.
Горны жыхар хацеў наехаць – не атрымалася. Юра ўсё выправіў, сам яго паклікаў.
Давайце павіншуем Гаглоева, хлопец змог разбіць свой рэкорд 0-3 пасля гэтай перамогі над сур’ёзным сапернікам.