Стрым у Риобет! 7-я частка, у пятніцу! Разыгрыш
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
29 лістапада 2016 г.
ад
Judge
|
126 Адказаў
|
7,240 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Справядлівасці няма ў гэтым свеце.
Удачнага заносу 🙂
Пятніца – распусніца, давайце круты стрым?
мультыкаў 😁😁
UPD: Я вырашыў, што падвяду вынікі ўжо пасля стрыму. Адразу ж запішу асобнае відэа з праверанай інфармацыяй і там разыграю гэтыя грошы.
Бо зрабіць гэта ў анлайн‑режыме і вельмі хутка будзе амаль нерэальна.
Пераможца мусіць зарэгістравацца на форуме і напісаць мне ў л/с. Тыя, хто ўжо тут існуюць, таксама пішыце ў л/с пасля розыгрышу, у выпадку
перамогі.
Грошы будуць пераведзены пераважна на QIWI
Мне здаецца, было б не лішнім скінуць табе нікі з YouTube…
Усё будзе зроблена і паказана ў асобным відэа.
колькі быў на стрэмах і 20 быццам не набягала людзей,ну а пераможа які-небудзь залётны або Спартак 🙂
Можа, я ча не даганяю, але, напрыклад, на ютубе выграў Петя. Як ты даведаешся, хто гэты Петя?)
Гэта ўжо мая праблема, як я зразумею. Не флудзьце плз без прычыны.
Ну як звычайна… Як стрим, дык у мяне працоўная змена… Заўтра да дзевяці працую і ў суботу на працу, паў сёмага ўжо пад’ём, хрэн пасядзіш паглядзіш(((
відаць пара мяняць працу 🙂
паходу хутка прыйдзецца)))
Хлопцы, вас папрасілі не флудзіць у тэме. Дачакайцеся заўтрашняга дня і там убачым усё. kerob, я не хацеў удзельнічаць, але раз узгадаў пра мяне, то паспрабую перамагчы 🙂. Ты толькі падтрымлівай мяне.
Галоўнае, каб стрім быў плюсовы, бо чалавек на свае гуляе… 😏 А каму дастанецца шчаслівы латарэйны білет і ўсё такое… Думаю гэта пытанне другаснае… Давайце лепш Judge, пажадаем “прухі” 🐽 Яму яна спатрэбіцца, адназначна 😉
Ні разу не ўдзельнічала!Але сёння напэўна паўдзельнічаю.
Ні разу не ўдзельнічала!Але сёння напэўна паўдзельнічаю.
Добрай раніцы скажыце!21.00 гэта па якім часе у мяне з Масквой 4 гадзіны розніца.
21:00 МСК
Чалавек вырашыў свае кроўныя падарыць) так яму яшчэ і дыктоўваюць правілы разыгрышу)) хехе гэта лол)
да няхай яно) у 4 раніцы ўстававаць бред))) я спаць буду ыыы
+10 gmt ці што?Ну блін такая фігня.В 15 па МСК яму таксама паходу не варык мутыць стрим.(
Пад усіх же не падстроішся.
А што ў тым такога? Яму проста прапануюць варыянты….
Калі набярэцца сотня чалавек, а яна хутчэй набярэцца.
Верагоднасць выйграць~0. Усё ж такі трэба было пяць прызоў замуціць, але як вышэй пісалі – гаспадар-барын.
А паколькі тут ёсць мега хітра.вопытныя таварышы, то верагоднасць зусім у мінус сыходзіць.)
Правяраць што ці па даце рэгістрацыі на ютуб, каб хаця б не сённяшняя была.)
Judge не дурны чалавек,як я зразумеў па яго стрымах і зносінах. Напэўна ўсё ж ён зможа распазнаць падман або махлярства ў розыгрышы. Увогуле трэба перш за ўсё пажадаць удачы чалавеку.Пусть сёння слоты аддадуць тое што забіралі ўсё гэта час.
А розыгрыш… Можна і аднаму,можна і некалькім. Мне здаецца лепш усё аддаць мне,так як я аддам гэтыя грошы на дабрачыннасць
Жадаю вялікага заносу))) выйграць у розыгрышы канечне нярэальна будзе( але пад піўко за праглядам вясёла час правяду)))
кожны піша падобнае, а сам думае – хаця б я, хаця б я. Я вось асабіста так думаю, хачу выйграць сумленна. Таму што грошай да Новага года не перашкодзяць. Я і без розыгрышу б глядзеў, бо, па-мойму, я і kerob на кожным стрыме. Я спачатку нічога ў чат не пісаў, а апошнія 2-3 стрымы пісаў памаленьку. Нават бутэрброды пасонам прапаноўваў, але штосьці ніхто ноччу есці не хацеў, акрамя мяне))
згаджаюся, к НГ увогуле ніштык было бы))) а я ў чат ніколі не пішу, проста гляджу стрымы і атрымліваю задавальненне! у мяне пасля праглядаў няма ніякага жадання гуляць самому і ў гэтым вялікі плюс)))