Стратэгія win rate забароненая!

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 26 красавіка 2019 г. ад | 8 Адказаў | 1,973 Прагляду | 3 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

Прывітанне ўсім! У мяне вось такая сітуацыя склалася з казіно Вин рате: уласна зарэгістраваўся ў гэтым казіно месяца два назад або больш – дакладна не памятаю, але верыфікацыю пацвердзіць атрымалася толькі на гэтай тыдні, дзякуючы прадстаўніку гэтага казіно, і пасля ўдалай верыфікацыі я працягнуў гульню ў казіно Вин рате.

Першы мінус, з якім я сутыкнуўся ў казіно, у тым, што мінімалка вываду 20 фішак, г.зн. у мяне тады было 19 фішак і я не мог іх зняць, трэба ад 20 фішак, што прыблізна 1450, але слава богу атрымалася тады дабрацца да 20 фішак.

Другі мінус: пасля першага вываду адразу слоты пачалі чыста “кушыць” і дзе-нідзе зніклі бонусы, і я пацікавіўся ў аператара казіно – я пракруціў шмат абаротаў, а бонусаў так і не бачу, што здарылася?

І я сказаў, што за 50 абаротаў звычайна бываюць бонусы, а іх няма, на што адказ аператара быў дзіўны: тыпу калі ў вас стратэгія, мы будзем вымушаныя зачыніць ваш рахунак.

Хачу сказаць, што без стратэгій ніводзін гульца не гуляе – у ўсіх гульцоў ёсць свая стратэгія, у канчатковым рахунку ўсе хочуць выйграць…….

+1
-2
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
152
Публікацыі
774
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 кра 2019 г.
alexey03, 26 красавіка 2019 г.
Прывітанне ўсім!У мяне вось такая сітуацыя з казіно Вин рате: увогуле зарэгістраваўся ў гэтым казіно месяца два назад ці болей – дакладна не памятаю,але верыфікацыю пацвердзіць атрымалася толькі на гэтым тыдні,дзякуючы прадстаўніку гэтага казіно і пасля ўдалай верыфікацыі я працягнуў гульню ў [...]

Падзяліся стратэгіяй, каб заўсёды з 50 спінаў быў бонус! Не нясі чуш

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
321
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.
gav, 19 чэрвеня 2019 г.
Падзяліся стратэгіяй, каб заўсёды з 50 спінаў быў бонус! Не нясі лухту

у яго была нейкая стратэгія і ён яе прытрымліваўся😁

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
223
Публікацыі
2 095
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 ліп 2017 г.

І навошта я гэта прачытаў )) Думаў і сапраўды нешта цікавае, чалавек стратэгію раскажа, якую забаранілі…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

У Алёшы адна стратэгія. Надзеў шлем і наперад. Шанцы дабрацца да фіналкі ў малпах кратна павышаюцца 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

оооо, казіно ўвогуле прыгожа зрабілі, адразу зразумелі, які фрукт у чат уцепіўся і заблакавалі ад грэха падалей, каб менш мозгаўносаў было 😁 Куды напісаць, каб пахваліць таго, хто дадумаўся? 😁 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.

сапраўды, раніца пачынаецца з усмешкі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Як то даўно сутыкнуўся з адным пунктам у правілах казіно(маўляў нельга гуляць па сістэме , стратэгіям а так жа выкарыстоўваць падчас гульні праграмы…) гуляў тады  ў рулетку. Заміціў што калі пару тройку раз запар выпадае колер або дюжына то шарык быццам застаецца там яшчэ на некалькі спінаў, вось тады  і пачаў чакаць гэтыя калізіі..,  гуляючы на павелічэнне стаўкі пасля выйгрышу. А калі ўтраіў дэпазіт і працягваўся рост профіту пацікавіўся за вывад, так мне вельмі празрыста намаякнулі на той самы пункт правілаў… І адмовілі ў выйгрышы. 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...