Стратэгія win rate забароненая!
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
26 красавіка 2019 г.
ад
alexey03
|
8 Адказаў
|
1,973 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім! У мяне вось такая сітуацыя склалася з казіно Вин рате: уласна зарэгістраваўся ў гэтым казіно месяца два назад або больш – дакладна не памятаю, але верыфікацыю пацвердзіць атрымалася толькі на гэтай тыдні, дзякуючы прадстаўніку гэтага казіно, і пасля ўдалай верыфікацыі я працягнуў гульню ў казіно Вин рате.
Першы мінус, з якім я сутыкнуўся ў казіно, у тым, што мінімалка вываду 20 фішак, г.зн. у мяне тады было 19 фішак і я не мог іх зняць, трэба ад 20 фішак, што прыблізна 1450, але слава богу атрымалася тады дабрацца да 20 фішак.
Другі мінус: пасля першага вываду адразу слоты пачалі чыста “кушыць” і дзе-нідзе зніклі бонусы, і я пацікавіўся ў аператара казіно – я пракруціў шмат абаротаў, а бонусаў так і не бачу, што здарылася?
І я сказаў, што за 50 абаротаў звычайна бываюць бонусы, а іх няма, на што адказ аператара быў дзіўны: тыпу калі ў вас стратэгія, мы будзем вымушаныя зачыніць ваш рахунак.
Хачу сказаць, што без стратэгій ніводзін гульца не гуляе – у ўсіх гульцоў ёсць свая стратэгія, у канчатковым рахунку ўсе хочуць выйграць…….
Падзяліся стратэгіяй, каб заўсёды з 50 спінаў быў бонус! Не нясі чуш
у яго была нейкая стратэгія і ён яе прытрымліваўся😁
І навошта я гэта прачытаў )) Думаў і сапраўды нешта цікавае, чалавек стратэгію раскажа, якую забаранілі…
У Алёшы адна стратэгія. Надзеў шлем і наперад. Шанцы дабрацца да фіналкі ў малпах кратна павышаюцца 😁
оооо, казіно ўвогуле прыгожа зрабілі, адразу зразумелі, які фрукт у чат уцепіўся і заблакавалі ад грэха падалей, каб менш мозгаўносаў было 😁 Куды напісаць, каб пахваліць таго, хто дадумаўся? 😁
сапраўды, раніца пачынаецца з усмешкі
Як то даўно сутыкнуўся з адным пунктам у правілах казіно(маўляў нельга гуляць па сістэме , стратэгіям а так жа выкарыстоўваць падчас гульні праграмы…) гуляў тады ў рулетку. Заміціў што калі пару тройку раз запар выпадае колер або дюжына то шарык быццам застаецца там яшчэ на некалькі спінаў, вось тады і пачаў чакаць гэтыя калізіі.., гуляючы на павелічэнне стаўкі пасля выйгрышу. А калі ўтраіў дэпазіт і працягваўся рост профіту пацікавіўся за вывад, так мне вельмі празрыста намаякнулі на той самы пункт правілаў… І адмовілі ў выйгрышы. 😎