Стратэгія для бэйсбола
Стратэгіі і сістэмы ставак на спорт
|
17 July 2025
ад
Pa/mZ
|
2 Адказу
|
97 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Колькі гадоў таму я пастаянна глядаў Амерыканскую лігу бейсбола mlb, каля двух-трох сезонаў я вывучаў гэтую лігу, перш чым змог прыдумаць і рэалізаваць сваю стратэгію.
На першы погляд яна можа падацца вельмі простай, але я вас запэўніваю, каб яна працавала, давялося перагартаць і параўноўваць сотні матчаў мінулых двух і бягучага сезонаў. Гэта было патрэбна для таго, каб паспрабаваць знайсці будучыя падзеі, якія маглі б прынесці мінус.
Сэнс заключаўся ў тым, што мы бралі два супрацьлеглыя зыходы на адну падзею з аднолькавай сумай ставак на абодва зыходы, ну і як вынік нам было неабходна, каб адзін з нашых зыходаў аказаўся правільным і каб быць у плюсе нам патрэбны каэфіцыент на абодва зыходы 2.1+. У асноўным гэта былі «фора першых -1,5» і «фора іншых -1,5», так як у бейсболе няма нічыёй.
Ну вось у прынцыпе і ўсё з асноўнага, далей ужо патрабавалася толькі адсякаць матчы, якія па нейкіх прычынах мелі больш шанцаў скончыцца з розніцай у 1 ран, гэта і гісторыя асабістых сустрэч, пітчары, гульні дома, гульні ў гасцях, якая гульня ў серыі, частата гульняў з розніцай у фінальным рахунку не больш за адзін.
калі браць у лічбах, то ROi быў звышвышы, на дыстанцыі ~1000 ставак ён быў ~30%.
ну і самае галоўнае вы павінны разумець, што стратэгія не без долі шанцу, не варта яе выкарыстоўваць пачаткоўцам, бо патрэбнае разуменне карыстання нюансамі ў гэтай стратэгіі.
P.S. усё дакладна я апісваць не буду з прычыны асабістых перакананняў, схема працавала прыкладна 4 гады таму, пасля яе ў мяне знікла жаданне ўвогуле ставіць на спорт і каб адчуць новыя эмоцыі ад не-покернай справы, я пачаў гуляць у слоты як вынік прыкладны лік 1:9 на карысць казіно.
“Схема працавала прыкладна ~4 гады таму, пасля яе ў мяне знікла жаданне ўвогуле ставіць на спорт”
Гучыць, быццам я мог зарабляць мільёны нічога не робячы, але ў мяне знікла жаданне і я пайшоў таксіраваць)
Ніякіх працоўных схем не бывае. Калі ты думаеш, што разумнейшы за казіно ці БК, то ты памыляешся.