Странныя стратэгіі для павелічэння банкрола

Свет покера | 25 August 2017 ад | 4 Адказу | 398 Праглядаў | 5 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 060
Падпісчыкі
39
Рэгістрацыя
30.03.2014

Ігрокам, якія толькі пачынаюць свой покерны шлях, часта ў галаву прыходзяць самыя разнастайныя ідэі для гульні. Сёння я раскажу пра 5 рэальна існуючых тэорый пра тое, як раскруціць свой банкрол. І паверце мне, усе яны прыводзяць толькі да яго страты.

Хедз-апы па Мартынгейлу. У тэорыі гульняў ёсць так звана стратэгія Мартынгейла для гульні ў рулетку. Яе ж перанеслі на покер. Сэнс у тым, што вы пачынаеце гуляць гіпер-турбо хедз-апы па 1,5$. Калі вы выйграеце, то граеце зноў за 1,5$ і так да тых часоў. Пакуль не прайграеце. Калі ж вас пастігла няўдача, то вы рэгіструецеся ўжо ў хедз-ап па 3$. У выпадку перамогі зноў стартуеце на 1,5$. Калі прайгралі, то вас чакаюць хедз-апы па 7$ і г.д. Мінус у тым, што з-за дысперсіі ваш банкрол павінен імкнуцца да бясконцасці, каб гульня была прыбытковай. Нават я калісьці спрабаваў раскруціцца такім чынам. Пачатак быў нядрэнны, але ў нейкі момант я прайграў хедз-ап па 100$ і застаўся без банкрола.

Пушы з батона на банкрол. Яшчэ адна цудоўная тэорыя. Вы дэпаеце 100$ і робіце 1 заяву на нл100. Чакайце, калі будзеце на батоне і ўваходзіце ў гульню. Калі слова даходзіць да вас, то проста ставіце олл-ін з любымі 2 картамі. Гульцы на блайндах будуць калірававаць вельмі тайтова, практычна толькі з АА і КК. Ну а калі да вас быў рэйз, то пуш на 100бб таксама напэўна яго напужае і ён каліруе вузка. У сярэднім падвоіць бр можна за 1 дзень пры станоўчым збегу абставінаў. Аднак гуляць у гэта вы будзеце да першага кола.

Софтплэй. Яшчэ адзін «геніяльны» метад. Сэнс у тым, што вы з сябрам робіце па дэпазіту і садзіцеся гуляць за адзін стол. Вядома вы ведаеце карты адзін аднаго і гуляеце так, каб выманіць грошы ў іншых гульцоў. Аднак як толькі кіраўніцтва руму западозрыць ваш сагавор, вашы акаўнты заблакуюць, а грошы будуць канфіскаваныя. Так што настойліва раю так не рабіць.

Сандэй Мілліён. Адна з самых адчайных тэорый рамантыкаў. Вы робіце дэпазіт у 215$ і гуляеце ў самы папулярны турнір у онлайн покеры. Папаўшы ў прызавыя, вы практычна падвоіце свой банкрол, а ў выпадку перамогі застанецеся забяспечаныя на ўсё жыццё. Аднак не вядзіцеся, нават трапіць у прызавыя ў Sunday Million не так і проста. Мноства покерных кар’ер было скончана менавіта такім метадам. Лепш гуляйце турніры па 1$ і праз пару гадоў выйграеце свой SM.

Прытрымлівайцеся нармальных стратэгій, і вы адназначна зможаце перамагаць.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Feya_Line, 25 August 2017
Софтплэй. Яшчэ адзін «геніяльны» метад. Сэнс у тым, што вы з сябрам робіце па дэпазіту і садзіцеся гуляць за адзін стол. Вядома, вы ведаеце карты адзін аднаго і гуляеце так, каб выманіць грошы ў іншых гульцоў. Аднак, як толькі кіраўніцтва рума западу́зіць ваш змову, вашы акаўнты заблакіруюць, [...]

На справе, хрэна хто каго баніць.

Сандэй Міліён. Адна з самых адчайных тэорый рамантыкаў. Вы робіце дэпазіт у 215$ і гуляеце ў самы папулярны турнір у анлайн-покеры. Калі трапіце ў прэміі, вы практычна падвоіце свой банкрол, а ў выпадку выйгрышу застанецеся забяспечаныя на ўсё жыццё. Аднак не паводзьцеся, нават трапіць у прэмі [...]

Памятаю такі чувак быў, яшчэ ўсюды трубілі, ён дэпнуў 109 баксаў, рэгнуўся ў Біг ці куды і затащыў яго) І ўсё.

Хэдз-апы па Марцінгейлу. У тэорыі гульняў ёсць так званая стратэгія Марцінгейла для гульні ў рулетку. Яе ж перанеслі на покер. Сэнс у тым, што вы пачынаеце гуляць гіпер-турба хэдз-ап па 1,5$. Калі вы выйграеце, то гуляеце зноў за 1,5$ і так да тых часоў. Пакуль не прайграеце. Калі ж вас спатык [...]

Дзеся пра гэта ўжо чытаў. То ў нас на форуме, то на джыпсі.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 447
Публікацыі
24 454
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015

Сама класная стратэгія. Запісвайце.

Заходзіш кароче ў ПС. Там ёсць казіно. Там ёсць руль. І ўсё бабло на чорнае ! Так так не не ……

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 689
Публікацыі
10 524
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016

Марцінгейл – лепшая стратэгія, якую можна прыдумаць у покеры 😁 У мяне таксама быў падобны досвед: у агульным я выйграў у турніры за 0,55 цэнта 425 баксаў і адразу пайшоў гуляць турніры на 5,5, 11, 16,5. Хацеў вярнуцца на 0,55 па марцінгейлу, але ўжо не паспеў 😁

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...