Ставім хату на Мохнаткіну
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
1 ліпеня 2022 г.
ад
PavelFredooc
|
13 Адказаў
|
3,073 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У ноч на 2 ліпеня ў Атланце (ЗША) пройдзе турнір па змешаных баявых мастацтвах PFL 6: 2022 Regular Season. У адным з паедзінкаў шоу расіянка Марына Мохнаткіна сустрэнецца з мексіканкай Эббі Монтэс.
Шматразовая чэмпіёнка свету па самба Марына Мохнаткіна дэбютавала ў лізе PFL у мінулым годзе. Тады на адным з турніраў яна перамагла Клаудыю Самору адзінагалосным рашэннем суддзяў у рэйтынговым баі.
У гэтым сезоне расіянка ўдзельнічае ў Гран-пры. У першым туры групавога этапу яна прайграла Кайле Харрысан па ачках. Каб выйсці ў плэй-оф турніру, Марына павінна выйграць наступны паедзінак, прычым пераможна перадчасна.
У ММА Марына ніколі не перамагала нокаутамі. На яе рахунку чатыры сабмішэны і два рашэнні суддзяў. Таксама варта дадаць, што Марына не саступала перадчасна.
Російская баявiчка змешаных адзінаборстваў Марына Махнаткіна перамагла мексіканку Абігейл Монтэс на PFL 6 раздзельным рашэннем суддзяў (30-27, 27-30, 30-27).
Цяпер на рахунку 34-гадовай Махнаткінай 7 перамог пры 3 паражэннях у ММА за кар’еру. 22-гадовая Монтэс панесла 2-е паражэнне ў 5 паэдынках.
Прыгожая дзяўчына.
Згодзен!)Непагана!Но з ёй толькі калі сябраваць або спаць!Жыць з ёй праблематычна будзе,гэты адназначна!
Таму што эстроген у яе ўсё больш і больш заменяецца тэстастэронам )))))А далей яшчэ цяжэй будзе!
Згодзен, гэта якраз той выпадак.., “прыгажосць – страшная сіла”. Жыць з такой чэмпіёнкай, гэта не мёд лыжкай есьці… 😎
Пацаны, я толькі што сказаў, што яна прыгожая і ўсё, жыць з ёй я не збіраюся))🤣🤣🤣
прычым з прыгожага – толькі твар, ад такіх мышцаў у жанчыны часам хочацца вывергнуць… уж лепш пухляшку😆
Дык і скажы, што зайздросніш і біцуха ў яе большая за тваю 🤣
… А дзе ты тут бачыў хлопцаў… Ды і “не сватаў за цябе” паходзе ніхто, казалі абстрактна…)
PS. Мне пашанцавала, на службе пазнаёміўся з чэмпіёнам і ягоны бацька таксама быў чэмпіёнам(алімпійцам, яшчэ пры саветах, шкада ўжо “пайшоў”…). Яны хоць і дабрынікі былі, але харааактерныя…
А ты не пацан, ці дзяўчына?Не кажы тока я не пацан, а мужык і г.д))
Пацана ты можаш убачыць, глянуўшы ў люстэрка, канец сувязі!
Ты дзіўны нейкі.Што за агрэсія, жартаў не разумееш?Поўны чел.
Ага! Так мы табе і паверылі! Ты толькі кажаш, што не збіраешся!))))))))))))))))))))))))))))