starslot.club БЕЗДЭП 500 рублёў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
23 December 2016
ад
hawk
|
54 Адказу
|
5,213 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
назва ўстановы: starslot.club
Тып бонуса: Казіно бонус
Тып бонуса: Бездэпазітны бонус
Памер бонуса: 500р
Памер вейджара: x45
Для каго: Для новых гульцоў
Код бонуса: няма
Макс. выплата: 2000р
як атрымаць бонус:
прайдзіце рэгістрацыю на сайце нашага клуба;- запоўніце дадзеныя свайго профілю;- адпраўце копію пасведчання асобы на пошту [email protected];- выбірайце гульню і выйгравайце
Забароненыя краіны: няма
спасылка на казіно: starslot.club
Я адпраўіў! першую старонку пашпарта і бонус залічылі праз 5 хвілін)
зараз праверым, адправіў толькі што, чакаемс)
каб хутчэй было напішы ім у чат! скажы, што адправіў і назаві лагін
так ужо напісаў ім у чат, заняло атрымаць бонус каля 3 хвілін) дзякуй
ужо ёсць тэма з гэтым казіно
🔗
Прабачаюся! Увесь пошук абышоў, нічога не знайшоў!
Я бачу, гэтую акцыю хутка закрылі! Можа, хто не рэгістраваўся, можа камусь спатрэбіцца!
тэма тая, але бонус іншы
Ну я пра тое, што лепш бы гэтую акцыю туды перанесці, а то так людзі, якія раней рэгістраваліся, цяпер не правераць, зноў зарэгіструюцца, а потым будуць мульцікі.
Досыць хітраваць і флудзіць без сэнсу. Там тэма зачыненая. У той тэме давалі 1к рублёў. тут 500. І гэты хутка прикроюць. Таму няхай гэта будзе.
Гэты бездеп зусім іншы + той быў зачынены. Нічога не лепш.
Калі я не правы, то няхай вось Фрыдок або Адміністрацыя вырашае.
Мне хутка налічылі.
слоты канешне драўляныя там)))
у любых скрыптах соты драўляныя. паэтаму гуляйце толькі ў хот, хот делюкс і т.д) там калі дасць – дасць, па 5-10-20 рублёў за спін можа і 200 і 500 рублёў даваць)
тут я згодны! я дэнамінацыю адразу на рубель ставлю і іду ў дэлюкс катаць)
Я так шмат якіх бонаў у скрыптовым казіно і адбіваў)
Я думаю так, што бездэпазітныя бонусы павінны выдавацца без прад’яўлення дакументаў, тым больш у такіх шарашкіных конторах. Іншая справа – прад’яўляць дакумент пры вывадзе грошай, калі адыграеш, і тое трэба сто разоў падумаць, ці варта за два косары пасылаць пашпартныя дадзеныя казіношкам аднадзёнкам? У казіно Победу я пасылаў док з затёртымі нумарамі на дзень нараджэння, бо быў прадстаўнік на форуме. Памятаю, адзін раз адыграў у казіно бонус і запатрабавалі дакумент. Доўга вагаючыся паслаў здымак пашпарта з затёртымі нумарамі, бо сума была ў межах 400 баксаў. Калі яны не прынялі мой пашпарт з замазанымі нумарамі і папрасілі не затыраць, то не вытрымаў і паслаў іх прама на тры літары. Паверце мне, тое, што свяціцца ў інтэрнеце сваімі дадзенымі, можа выйсці бокам.
Слоты ў Ігрософце не дрэнна даюць
Светлана СН цябе 🙂. Калі адаб’еш, не забудзь пахваліцца вывадам. Удачы.
Калі адаб’ю.
Адбыць – гэта адно, трэба яшчэ вывесці іх з козявкі. Могуць яшчэ мін дэп папрасіць, ладна ён там сто рублёў. Але я скептычна стаўлюся да падобных устаноў, у якіх акрамя тэлефона, які, дарэчы, не адказвае, і мэйлa, пра сябе нічога на сайце няма, а ў кліентаў просяць дакумент. Удачы я табе ўжо напісаў. Не забудзь паставіць у курс, што і як вывеюць.
Рееедкасная дасканаласць)))
толькі што адправіў. чакаю!
а ключы ад кватэры, дзе ляжаць грошы, ім не патрэбныя? ладна, скан, а вось грошай я ім не дам, калі яшчэ адб’ю.
Асцярожна там са сканам пашпарта, замазвайце хаця б серыю што ці. Адна хвалілася, што адб’е і паведаміць. Але знікла, можа ўжо выгналі з кватэры бедолагу 🙂.
Ды ну, у такое Мороженка сканы пашпарта адсылаць. Вы жартуеце)) Тое самае, што і ў пуканы.
дагэтуль бонус не залічылі.
Магчыма стаміліся докі правяраць і пайшлі баенькі.)))